Search for:
  • Home/
  • Mode/
  • Het gehakte viskop van Hunan naar de wereld zal zich ontwikkelen in de richting van meer voedzame en modieuze gezondheidszorg

Het gehakte viskop van Hunan naar de wereld zal zich ontwikkelen in de richting van meer voedzame en modieuze gezondheidszorg

Red Net Moment Nieuws op 20 april nieuws(Correspondent Xie Beiwen) Om de consumptie van massa te bevorderen, stabiliseert u de kernpositie van Hunan African -African Beils Fish Beat Making Skills Protection Center en het Communication Center. Non -Heritage gehakte peper vishoofd Productietechnologie Projectbeheer Projecten in de provincie Hunan De eenheid Co -organiseert de “Huatian Cup” China · Hunan Fish Cultural Food Festival en niet -Heritage gehakte pepervish hoofdproductietechnologiewedstrijd met Hunan Huatian Hotel Management Co., Ltd., en bijna honderd gehakte peperviskopproductietechnieken uit het land namen deel aan de concurrentie.
Nadat de gehakte pepervissenkop de eerste werd die populair werd, kwamen de eigenaren van de nationale cateringindustrie en chef -koks naar Changsha om de productievaardigheden van gehakte peperviskoppen te leren. naar Chinese restaurants in Europa en de Verenigde Staten.Als gevolg hiervan is de populariteit van de Hunan -keuken toegenomen en is de promotie van Hunan Cuisine in het land gepromoot.
De gehakte viskop is niet alleen het nummer één kenmerkende gerecht voor de Hunan -keuken, maar ook een wereldberoemde Chinese representatieve schaal.Hunan moet de promotie en bescherming van het merkproductietechnologiemerk van gehakte peperviskop krachtig versterken.
Eind december vorig jaar werd de productietechniek van het hakken van Pepperfish Head goedgekeurd door de Hunan Provincial People’s Government als een representatief project van Hunan Provincial Intoglobes Cultureel Heritage, dat de beste merkcultuur was voor het niet -Heritage -project.Deze competitie is een nationale erfenis- en promotie -activiteit na de productie van de productie van gehakte pepershoofden nadat hij is opgenomen in de niet -herhaling van de provincie Hunan.Door een reeks promotionele activiteiten en beschermingsmaatregelen uit te voeren, wordt de oude techniek van gehakte vaardigheden op het gebied van productie van vissen geërfd en overgedragen.
Li Anming, de persoon die verantwoordelijk is voor het management van Hunan Province’s Non -Heritage Chopped Pepper Fish Head Production Technology Project, voorzitter van de Hunan Food Culture Research Association, en de Master of Chinese Catering Culture, zei dat de productietechniek van het hakken van viskop zal zich ontwikkelen in de richting van een meer voedzame en modieuze gezondheid.Hij introduceerde dat tijdens de competitie de Gold -Meer -gechoppeerde peperviskop ontwikkeld door Hunan Big Achter Earnary Co., Ltd. goed werd ontvangen, waardoor de gewilde de nieuwe generatie gehakte pepervissenkoppen gecombineerd met voedingsingrediënten.De voedende voedingswaarde is beter dan die van vraatzuchtige en zwarte schimmel, zoals goudherende eetbare bacteriën, wat een sterke combinatie is met heerlijke en eiwit -pocket gehakte viskoppen.
Rapport/feedback