Search for:
  • Home/
  • Eten/
  • Alles waarschuw: pas op voor deze 5 soorten kunstmatige synthetische voedingsmiddelen, rijk aan additieven en vermijd eten voor gezondheid

Alles waarschuw: pas op voor deze 5 soorten kunstmatige synthetische voedingsmiddelen, rijk aan additieven en vermijd eten voor gezondheid

Hoewel het 315 -incident geschiedenis is geworden, kan onze dagelijkse gezondheid van de voeding niet worden genegeerd.Naast de problemen die de partij hebben blootgesteld, moeten we ook aandacht besteden aan verborgen gevaren van verborgen voedselveiligheid in het dagelijks leven.De volgende vijf gemeenschappelijke en goed geliefde “synthetisch” voedsel, ze moeten voorzichtig zijn, omdat ze rijk zijn aan additieven.

Laten we het eerst hebben over “kunstmatige” eendbloed.Echt eendenbloed is vaak moeilijk te bevredigen vanwege de schaarste.De eendenbloedproductie op de markt is echter enorm, vooral in restaurants in hete pot, eendenbloed is een must geworden -voedsel hebben.Als reactie op de marktvraag hebben sommige fabrikanten de middelen van “technologie en innovatie” aangenomen en chemicaliën gebruikt om de smaak van eendenbloed te imiteren.Dit synthetische eendenbloed wordt speciaal behandeld en het kan zacht blijven, zelfs als het lange tijd wordt gekookt.

Synthetisch eendenbloed is fusie door plantaardige eiwitten of andere ingrediënten met een geschikte hoeveelheid additieven, zoals stollingsmiddelen (zoals Kara -gom, tandvlees), kruiden (zoals zout en specerijen), stabilisatoren (zoals lignol), en kunnen zelfs bevatten Pigment en zelfs pigmentatie en zelfs pigmentatie verkondigd om de ideale textuur en smaak te bereiken.Hoewel de smaak verleidelijk is, is het natuurlijke eendenbloed zonder additieven gezonder. Hoewel de smaak enigszins inferieur is, is de voedingswaarde hoger.

Het volgende is de “synthetische” kippenhak.In de fastfood -industrie worden kipproducten vaak verwerkt tot volledige, knapperige kippensteaks, maar vaak het krediet van additieven.Synthetische kippenkop bevat meestal vulstoffen, verdikkingsmiddelen en conserveermiddelen om het gewicht en de smaak te vergroten.Hoewel heerlijke, overmatige consumptie potentiële effecten op de gezondheid kan hebben, moet het dus in passende hoeveelheid worden gegeten en kiest voorrang ervoor om producten te gebruiken die door natuurlijke grondstoffen zijn gemaakt.

Bij het noemen van de schatjes van het eten van de kinderen, de kippenhak, is dit altijd de focus van drukte rond de campus en snackkraampjes.De gouden en verleidelijke huid, vergezeld van Wuxiang -tomatensaus, straalt een mondwateringsaroma uit.We moeten echter kinderen voorzichtig behandelen voor het kinderdieet en het is niet geschikt voor overmatige consumptie.

Het gebruikelijke productieproces van kippensteak is omslachtig. De kippenborsten worden zorgvuldig geslagen om ze zacht te maken, vervolgens gemarineerd in de smaak en vervolgens gewikkeld met ei -vloeistof en broodzemelen.Daarentegen gebruiken die zo -called “synthetische kippensteaks” slechter -kwaliteit kippenhoeken, gemengd met ander vlees, plus stollingsmiddelen (zoals brillon, zeewiersuiker), pigment en conserveermiddelen.Hoewel deze additieven de smaak en smaak verbeteren, wordt overmatige inname op lange termijn ongetwijfeld bedreigd voor de gezondheid, en herhaaldelijk gebruikt gefrituurde olie heeft extra gezondheidsrisico’s toegevoegd.

Evenzo zijn hete potballen ook onmisbaar op de hotpot -tafels van de kinderen. Ze zijn kleurrijk en verschillend van vorm, en ze zien er verleidelijk uit.De productie van deze ballen is echter vaak gevuld met overmatige additieven, smaken en kunstmatige pigmenten.In de ingevroren zone van de supermarkt zijn visballen, garnalenballen, runderballen en varkensballen niet afgeleid van puur vlees, en er is misschien niet eens een echte vleescomponent, die onze gedachten waard is.

1. De heerlijke verleiding van gestoofde: de charme van hete potballen is afkomstig van de diverse formule, waaronder verschillende kruiden, smaken, zetmeel, plantaardige eiwitten en andere grondstoffen.Gezien het oog op overmatige kunstmatige toevoegingen erin, wordt het echter aanbevolen om het matig te eten terwijl je geniet, vooral voor kinderen, voorzichtiger.

2. Natuurlijke en kunstmatige vergelijking: zomerontsteking.De echte zeecicket is afgeleid van de kwallen van de oceaan.Kunstmatige zeekrekjes zijn echter samengesteld uit chemische ingrediënten zoals natriumalgina, calciumvrij calciumchloride en aluin. anders. De smaak en smaak zijn ook aanzienlijk verschillend.

3. Nieuw gezicht van zoete aardappelventilatoren: het productieproces van traditionele zoete aardappelnoedels is ontstaan ​​uit de natuur en is gemaakt van zoete aardappelzetmeel handgemaakt.Er zijn echter ook “synthese” -versies op de markt.Hoewel dit meer keuzes biedt voor consumenten, zijn de kunstmatige sporen erachter en mogelijke additieven onze gedachten waard.

Zoet aardappelpoeder is vernoemd naar de grondstof in zijn naam. Hoewel het productieproces ingewikkeld is, is de smaak van pure zoete aardappelzetmeel uniek: glad en elastisch, met rijke planten zoete aardappelsmaak.De status quo in de markt is echter zorgen.

Om de kosten te verlagen, zullen sommige handelaren cassave zetmeel erin mengen.De juiste hoeveelheid voedsellijm is onschadelijk voor het menselijk lichaam, maar om het uiterlijk van uiterlijk en smaak na te streven, zullen sommige slechte handelaren inkt, industriële paraffine of kunstmatig synthetisch pigment gebruiken, zodat de niet -pure zoete aardappelnoedels ook kunnen toon een soortgelijk gevoel.Zolang het gewoon brandend is, legt de zwarte rook de waarheid bloot, dus we moeten voorzichtig eten.