Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • De binnenlandse slechte reizen moet naar 10 overwinning gaan: elk station is de perfecte combinatie van poëzie en de afstand

De binnenlandse slechte reizen moet naar 10 overwinning gaan: elk station is de perfecte combinatie van poëzie en de afstand

De binnenlandse slechte reizen moet naar 10 overwinning gaan: elk station is de perfecte combinatie van poëzie en de afstand

In drukke steden, soms zal er een moment zijn, willen we het lawaai van de stad verlaten en een rustige plek zoeken.Laten we vandaag een huiselijke zelfdienstreis maken.

1. Yangshuo Guilin: een inktschilderij in de Lijiang -rivier

Guilin is een van de mooiste landschappen ter wereld, en Yangshuo is er een van.De Lijiang -rivier stroomt, net als een wit lint, tussen de groene bergen en de schilderijen zijn allemaal magisch werk.Zittend op de Bamboo Row, het sprankelende meer kijken en naar de pieken aan beide kanten kijken, als een stromende inktschilderij.Yangshuo West Street is een andere stijl.

Ten tweede, de droogtedeur: Tianmen opent, Zhao Qingtian

De deur is de schepping van de hemel en aarde.De twee pieken staan ​​relatief, zo hoog als duizenden voet, en er is een smalle vallei in het midden, als een hemelse poort, die de hemel verbindt.Als je op de vallei staat en erop kijkt, kun je het begin van de frontlinie zien, waardoor mensen respectvol zijn.In de vallei is de stroom een ​​beetje stil en stil.

Ten derde, Jinli Ancient Street, Chunxi Road -Chengdu: Praat over welvaart in oude en moderne talen

Jinli Ancient Street in Chengdu is getuige geweest van zijn ontwikkeling.Antieke gebouwen, melodieuze Sichuan Opera -zang en kleine kraampjes langs de weg zijn allemaal oude smaken.Chunxi Road is ook een teken van de hedendaagse welvaart van Chengdu.Verhoogd oud en modern, volledig tonen van de charme van Chengdu.

Ten vierde, de Cliff en Chihiro -Chongqing Hongya Cave

Chongqing Hongya Cave is een unieke toeristische attractie.De gordijnen op de berg zijn gerangschikt laag per laag, en de lichten zijn ’s nachts helder, als droom.Wandelend in de steeg van Hongya Cave lijkt het een echte wereld binnen te gaan.Eén bakstenen en tegels gaan over de “bergstad” van Chongqing voor ons.

Vijfde, West Lake: “Heaven and Earth, Bobo Duizenden Hectares”

De schoonheid van het West -meer is buiten beschrijving.Het meer is sprankelend, Yangliu Yiyi, het paviljoen is eenvoudig en elegant, pittoresk.Op het meer aan het meer is de koele bries echt als een sprookjesland.Er zijn Leifeng -toren, de sneeuw op de gebroken brug, alle nostalgische plaatsen.

Six, Cangshan en Erhai Lake Dali Dali Erhai

Een parel in Dali, Erhai Lake.De meren zijn kabbelen, Cangshan is groen en het landschap is aangenaam.Rond het meer rijden om het gevoel van comfortabel en vrij te ervaren;Hier kunt u Dali’s vrije tijd en vrede volledig waarderen.

7. Hunan, Phoenix Ancient Town: de charme van een “grensstad”

De oude stad Phoenix in Xiangxi is een prachtig juweeltje.Qingshi Road, hangende voeten, Tonghe, de adem van een klein stadje overal.Lopen in de steegjes van de oude stad, luisteren naar de Miao Ballads, authentieke hete en zure noedels eten, net als de achterstroom van de tijd.

8. Suzhou: een dromerige Jiangnan -waterdorp

Een typisch voorbeeld van Jiangnan is Suzhou.Kleine bruggen stromend water, roze muur daiwa, tuinieren oude tempels, poëzie overal.Wandelend in de oude straat zoals Pingjiang Road, Yamitang Street, kunt u de vrije tijd en vrede ervaren waarvan erin de bescheiden beheerder, leeuwenbos, enz. Bezoek, en de klassiekers en elegantie waarderen.Hier kunt u de charme en douane van Jiangnan waarderen.

Negen, Zhejiang Wuzhen: “Jiangnan is pittoresk”

Jiangnan Water Village, Wuzhen, een prachtige stad, een prachtige stad.Witte muren, zwarte daken, stenen rijstroken en stromende huizen, de adem van Jiangnan Water Village overal.Wandelen in de hutong van de oude stad is als ondergedompeld in inktschilderen.Elke plaats is zo onvergetelijk, legendes overal.

10. Xiamen Gulangyu: Qin Ying Yinghai

Gulangyu in Xiamen is als een oogverblindend juweeltje.Rode bakstenen, groene daken, melodieuze piano -geluiden en de verse zeebries, alles is zo charmant.Wandelend in de diepe banen van Gulangyu, waarderen andere exotische stijl; kijk naar de schoonheid van de zonsondergang, proeven authentieke zandthee -noedels en geroosterd vlees en geniet van vrije tijd en comfort.