Search for:
  • Home/
  • Gezondheid/
  • De gezonde trend -illustraties van jongeren worden vrijgegeven

De gezonde trend -illustraties van jongeren worden vrijgegeven

Niet lang geleden,Xiaohongshu bracht 2024 “20 Major Lifestyle People White Paper” uitOnder hen heeft de typische levensstijl van de generatie z -generatie, zoals “het ligament geven” en de “vitaliteitsbeweging”, speciale aandacht.

 

‘Bodied -firmware’ als een voorbeeld nemen: mensen die over het algemeen de betekenis van het symbool van het ‘lichaam’ hebben onderzocht, koester het lichaam enerzijds als een onvervangbare instrumentale en functionaliteit van het lichaam, of hopen het goed te maken voor de tekortkomingen in de tijd, of het tekort aan nadelen zoeken, of zoeken naar het tekort aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan het gebrek van nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen, of zoeken naar het gebrek aan nadelen . diverse levenservaring in alle aspecten.Bovendien, als het meest intuïtieve kanaal om persoonlijke charme te tonen, is het algemene ontwaken van het concept van de esthetiek van de lichamelijke gezondheid ook een van de fundamentele oorzaken geworden van de opkomst van de levensstijl van “voeden het ligament”.

 

Gebaseerd op labels op platformniveau en in -diepte -inzichten over culturele antropologie, in Xiaohongshu, creëren deze karakteristieke levensstijl van deze jongeren op jonge mensen niet alleen frequente invloeden, maar ook het perspectief van de grote gezondheidsindustrie. Merkhandelaar die een groot potentieel heeft met gerelateerde categorieën en gerelateerde categorieën, sterke trend, sterke trend en het doordringen van het karakteristieke potentieel.

 

Onder hen zijn het “nieuwe Chinese” gezondheidspad dat hedendaagse jongeren beoefenen, en de bloeiende zakelijke kansen die door het nieuwe Chinese gezondheidsspoor worden gebracht, zijn de meest waardevolle aandacht.

 

Gebruik deze kans,Xinhua News Agency Cliënt en Xiaohongshu bracht gezamenlijk “Gen Z’s Health Theory: New Chinese New Life” illustreerd boek uitEssenceDynamische kleur is stevig gezondGeboren zijnDe jeugdige gezondheid van het leven van het leven leidt ook de volksgezondheidGeboren zijnLive trend naar een betere en verder richting.

 

Lange kaart

Xinhua News Agency Client X Xiaodongshu is gezamenlijk uitgebracht

“Gen Z Health Theory: Nieuw Chinese leven”