Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • Het sterke herstel van het toerisme Three Gorges -toerisme in 2023 is gestegen met 28 keer jaar -op jaar

Het sterke herstel van het toerisme Three Gorges -toerisme in 2023 is gestegen met 28 keer jaar -op jaar

Onze verslaggever li wanchenxi
Op de avond van 17 april onthulde het drie Gorges -toerisme het jaarverslag van 2023. Aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven waren ongeveer 130 miljoen yuan, een stijging van 2848,55%jaar -op jaar.
Het drie Gorges -toerisme zei dat sinds vorig jaar de binnenlandse toerismemarkt een sterke hersteltrend heeft getoond. Toeristen hebben een recordhoogte bereikt.
“In 2023 is de binnenlandse toerismemarkt snel hersteld, de markt voor toegang en exit toerisme heeft de verwachte groei bereikt, de toeleveringsketen van toerisme is gestaag gerepareerd en de consumptieverwachtingen en het vertrouwen van het bedrijf zijn gestegen.” High -Quality Development Promotion Engineering, zei in een interview met de Securities Daily Reporter.
Naar verwachting zal het worden verdeeld 69,223 miljoen yuan
Publieke informatie toont aan dat de belangrijkste activiteiten van de Three Gorges Tourism een ​​uitgebreide servicebedrijf en uitgebreide transportdienstactiviteiten is.Het bedrijf is de toonaangevende onderneming van de toeristische industrie van Yichang.
Tijdens de rapportageperiode hoofd van de binnenlandse batterij- en verzendvermogenscontrolesysteem hoofdbedrijven, met de “Yangtze River Three Gorges 1” cruiseschip als het wetenschappelijke onderzoeksplatform om gezamenlijk belangrijke technologieën te veroveren en te cultiveren voor het stroom- en besturingssysteem van grote zuivere elektriciteit Schepen. De toepassing van technologie biedt een verscheidenheid aan volwassen oplossingen.Op dit moment heeft het bedrijf de upgrade en transformatie van alle Hong Kong Port -elektriciteit voltooid en heeft het de voordelen van de promotie van de elektrificatie van het Yangtze River Ship en de promotie van elektriciteitsprojecten aan de kust.
Het drie Gorges -toerisme verklaarde dat het bedrijf van plan is de totale aandelen van 738 miljoen aandelen af ​​te trekken om het totale aandelenkapitaal af te trekken na het aandeleninkoop van de onderneming en de aandelen van de aandelen van de Vennoot 1 yuan (inclusief belasting) zal naar verwachting een contant dividend distribueren van 69,223 miljoen yuan, goed voor 53,4%van de nettowinst van het bedrijf van 2023.
De persoon die verantwoordelijk is voor het drie Gorges -toerisme zei in een interview met een verslaggever van de effecten dagelijks dat hoewel de terugkoop kan worden beschouwd als een contant dividend volgens de bestaande nieuwe regels, de bedrijfskwaliteit van het bedrijf gestaag is verbeterd, de kernindustrie cruise Toerisme heeft een goed ontwikkelingsmomentum.
Geweldige en versterken van cruisevaart
Op de avond van dezelfde dag onthulde het Three Gorges -toerisme het eerste kwartaalrapport van 2024. Tijdens de rapportageperiode van de rapportageperiode van het bedrijf kan de nettowinst toe te schrijven aan aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven en de aftrek van niet -recurrerende winst en verlies van Aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven daalden het jaar -op jaar.
De persoon die verantwoordelijk is voor het drie Gorges -toerisme verklaarde dat als de impact van de rentebaten van fondsenwervingsfondsen is uitgesloten, de nettowinst van het bedrijf in het eerste kwartaal van dit jaar terug zal toenemen naar de moeder, het jaar -jaar zal toenemen.
Volgens gegevens van het ministerie van Cultuur en Toerisme bedroeg het binnenlandse reisnummer in 2023 4,891 miljard, een toename van 2,361 miljard vorig jaar, en een jaar -jaar toename van 93,3%. De omzet in China was in 2019 teruggekeerd naar 86%.Volgens de voorspelling van het China Tourism Research Institute wordt naar verwachting de binnenlandse toeristische inkomsten in 2024 naar verwachting meer dan 6 biljoen yuan.
“Met het herstel van de supply chain worden de binnenlandse toeristische marktdiensten steeds completer, en toeristen zullen kansen en uitdagingen inluiden.”
Momenteel heeft het drie Gorges -toerisme de strategische doelen vastgesteld van de “Three Gorges Tourism Industry” en “China Cruise Tourism Industry Leaders”, die duidelijk verklaarde dat het groter en sterker zal blijven maken in het segment van de toeristische sector.
Op 29 maart van dit jaar begon het drie Gorges Tourism Provincial Luxury Cruise Project met de bouw, waardoor het bedrijf officieel de provinciale luxe cruisemarkt is binnengegaan.Een haalbaar onderzoeksrapport dat door het bedrijf is vrijgegeven, toont aan dat het Yangtze River Three Gorges Inter -Provincial Resort Cruise Project naar verwachting na de operatie aanzienlijke economische voordelen zal opleveren, die naar verwachting een nieuwe motor zal worden voor de ontwikkeling van het bedrijf.
Bron: Dagelijks effecten
Rapport/feedback