Search for:
  • Home/
  • Gezondheid/
  • De verbetering van de gezondheidswetenschappen van Shanghai dit jaar wordt officieel gelanceerd

De verbetering van de gezondheidswetenschappen van Shanghai dit jaar wordt officieel gelanceerd

De verslaggever heeft van het kantoor van de Shanghai Municipal Health and Health Commission en de gemeentelijke gezondheidsbevorderingscommissie vandaag geleerd dat Shanghai sinds 2022 een speciale mogelijkheid heeft gelanceerd om het vermogen van de gezondheidstalenten te verbeteren die worden ondersteund door fiscale fondsen in het hele land. Voer gedurende drie opeenvolgende jaren uitgevoerd. Hooglange levering van bronnen voor gezondheidswetenschappen.
Volgens het Office of the Municipal Health Promotion Commission, om gezonde China en Health Shanghai -acties te bevorderen en de negen afdelingen zoals de National Health and Health Commission te implementeren “, leidt meningen over het opzetten en afspreken van het vrijlating- en communicatiemechanisme van alle media Health Science Popularization Knowledge “” Promotionele voorschriften “,” Regelgeving voor de popularisatie van wetenschap en technologie van Shanghai “en” Implementatie -meningen over de implementatie van het release- en communicatiemechanisme van het policularis van de volledige media -gezondheidswetenschap “, Shanghai nam het voortouw bij de lancering van de lancering De gezondheidswetenschappen popularization Talent -mogelijkheden die worden ondersteund door fiscale financiering in het land Special, blijven zich concentreren op het gebruik van popularisering van gezondheidswetenschappen en methoden voor gezondheidscommunicatie, de kennis van medische gezondheidsperspectief uit het perspectief van het publiek en bevorderen een hoogwaardige populaire wetenschappelijke talenten en Jeugdtalenten met een gezonde levensstijl om een ​​gezonde levensstijl te ontwikkelen.
Dit project bevat voornamelijk twee categorieën: de eerste categorie is de specialisatie van gezondheidspopularisatie om talenten te leiden. WETENSCHAP.De tweede categorie is het speciale vermogen om de popularisatietalenten van de gezondheidswetenschappen te verbeteren. .De projectopleidingscyclus is 2 jaar en de eenheid waar het trainingsobject zich bevindt.
Het Office of the Municipal Health Promotion Commission verklaarde dat het is gehoopt dat de bouw van talenten voor gezondheidswetenschappen de bouw van het talentvermogen kan verbeteren, de bouw van gezondheidswetenschapstalent Echelon kan versterken, meer medisch personeel drijven om deel te nemen aan de gezondheidswetenschap en door te gaan Om de populaire wetenschap van de gezondheidswetenschappen te lanceren met de waarde van demonstratie- en innovatiewaarde om medisch personeel beter te gebruiken, heeft de rol van de “hoofdkracht” de levering van hoogwaardige hulpbronnenaanbod, populariseerde gezondheidslevensstijl verder vergroot, de gezondheidsacties van de gezondheidszorg en het blijven verbeteren Gezondheid van het grote publiek.
Xinmin Evening News -verslaggever Zuo Yan
Rapport/feedback