Search for:
  • Home/
  • Gezondheid/
  • World Red Cross Day 丨 "Let op de gezondheid,‘ Mirror ’Show Laughter"

World Red Cross Day 丨 "Let op de gezondheid,‘ Mirror ’Show Laughter"

8 mei 2024 is de 77e “World Red Cross Day”, en het is ook de “World Smile Day” opgezet door de World Spiritual Health Organisation.Om het spijsverteringskanaal en de spijsvertering en endoscopie, pijnloze endoscopie en andere gemeenschappelijke ziektegerelateerde kennis aan burgers te populair maken en het bewustzijn van de ziekte van ziekten van vroege ontdekking en vroege behandeling van bewoners te verbeteren. Association Digestive Endoscopic Section, de Shanghai Medical Society of Medicine en de maagvariike adertherapie Branch Co -georganiseerd door de “Focus on Health,” Mirror “Laching -voor meer glimlachen voor de wereld (World Red Cross Day Health” Science and Populalization) “Gehouden in Gucun Park, dat de actieve deelname van meer dan 200 inwoners en patiënten aantrok.



Dit evenement nodigde Zou Hejian uit, de vice -voorzitter van de Shanghai Science and Technology Association en de president van de Shanghai Medical Association, Zou Hejian, secretaris van het Partijcomité van het Huashan -ziekenhuis aangesloten bij Fudan University, Tan Ming, Executive Vice President van de Shanghai Medical Association, Zhang Liying toen de gasten samen deelnamen, de voorzitter van de Shanghai Maag en Foodbood Varicogen Mergoscopy Special Committee, Xu Shucha, partijsecretaris van het Tongji -ziekenhuis aangesloten bij Tongji University, de voorzitter van de Shanghai Medical Society Specialist Branch en Het Huashan -ziekenhuis van het Huashan -ziekenhuis verbonden aan de Fudan University, de Dean Zhong Liang diende als gastheer van de openingsceremonie en de Health Science Science Link.


Vandaag is de World Red Cross Day, en de 120e verjaardag van de geboorte van het Chinese Rode Kruis in 2024. Zou Honae introduceerde dat de voorganger van de Chinese Red Association werd geboren in het Huashan -ziekenhuis. Houd een “” oke “activiteit echt zinvol!Namens het Huashan -ziekenhuis uitte hij zijn dankbaarheid aan de organisatoren, de Baoshan District Health Commission en Liu Xing Police Station, en hoopte ook dat de burgers die kwamen deelnemen een slechte reis zouden zijn.


Van de nederzetting van het Baoshan-ziekenhuis van het Huashan-ziekenhuis tot het regionale partijgebouw, de voortdurende vooruitgang van tientallen, honderden en duizenden medische diensten voor het welzijn, Zhang Liying zei dat de bouw van het nauwe medische consortium van “Huashan-baoshan” Kwaliteit medische middelen om door te gaan, niet alleen brengt medische zorg voor hoge kwaliteit aan de inwoners van Baoshan, maar streeft er ook naar de North -transformatie te bevorderen en de hoofdpositie van het wetenschaps- en technologie -innovatiecentrum te helpen.Ze verwelkomt iedereen oprecht om naar Baoshan te komen en komt vaak naar Baoshan om de ontwikkeling van gezondheid en gezondheid te helpen.



Het thema van de populaire wetenschap van dit evenement is de gezondheidsproblemen die gewone mensen vaak in hun leven tegenkomen.Tegelijkertijd introduceerde hij ook de eeuwige geschiedenis van de Shanghai Medical Association en benadrukte het doel om het “meer nieuwe” te leren als de mensen. In de vorm van openbare welzijnsactiviteiten.


Xu Shuchang is enthousiast en bedankt voor de actieve deelname van gasten en burgers, en dank u oprecht.Hij hoopt dat hij door deze activiteit continu het bewustzijn van zelfzorg en ziektepreventie van de massa kan verbeteren en medische diensten en gezondheidsconcepten voor de deur van de mensen kan sturen.



Zhong Liang begon de wetenschapslezingensessie en zei dat tijdens de klinische diagnose en behandeling veel patiënten zich nog steeds “verzetten” van gastro -intestinaal onderzoek, maar deze “angst” kwamen voort uit onbekende en zorgen over de ziekte.Hij hoopt dat deze gebeurtenis meer burgers kan helpen om medische kennis zoals spijsvertering, endoscopie, de aandacht te versterken voor de gastro -intestinale gezondheid en de angst voor endoscopisch onderzoek te verminderen.



De hoofdarts van de Sunda Club of Tongji Hospital, de belangrijkste arts van Huang Jiaxin, Huashan Hospital, plaatsvervangend hoofdarts Gu Huahua, en Miao Qing, plaatsvervangend hoofdarts van de afdeling endocrinologie, respectievelijk “veiligheid van maag en gastroscopie” en “Diabetes dieetaanpassing” worden gebruikt als het thema populaire wetenschapslezingen.


Tijdens de gezondheidsconsultatiesessie, de hoofdarts van het Department of Gastroenterology of Huashan Hospital, Zhang Jinjin, plaatsvervangend hoofdarts van het Department of Cardiology, Yang Xue, de afdeling reumatologie en immunologie, en het Department of Anesthesiology Guan Qinglai antwoordde de zorgen van de massa.


In de afgelopen jaren heeft de Shanghai Medical Association altijd gehouden aan het doel van de “honderd jaar van de samenleving, medische harten voor de mensen”. Verbeter de capaciteit van populaire wetenschapsbronnen van hoge kwaliteit. In termen van kanaaluitbreiding heeft het een reeks populaire wetenschappelijke merken gecultiveerd, zoals “Standing Rainbow Bridge” en “Keyboard Steering Wheel”.Het succesvolle bedrijf van dit evenement is ook de belichaming van de Rode Kruisgeest van “Humanitarian Bo Love” met Huashan.


Als je het leuk vindt, beloon dan gewoon een “” en “Watch”