Search for:
  • Home/
  • Gezondheid/
  • Wie wordt er over 12 jaar een "gebroken persoon"?

Wie wordt er over 12 jaar een "gebroken persoon"?

2012 is het jaar waarin Chun Xuanmao werd geboren.
In 2013 werd het het “eerste jaar van de ontwikkeling van de oudere dienstverlening” door de industrie genoemd. China’s oudere zorgdiensten.Tegelijkertijd concentreerde Chun Xuanmao zich op Beijing, gericht op de nationale stadslay -out, en bloeide in 8 steden in Beijing, Tianjin, Shanghai, Guangzhou, Chengdu, Chongqing, Wuhan en Suzhou.
In 2024 luidde Chun Xuanmao in het 12e jaar van coëxistentie met gezondheidszorg.
In september 2022 heeft het National Committee of Health and Health de “Chinese normen voor gezonde ouderen” uitgegeven, en bepaalt dat de gezonde oudere mensen van China moeten voldoen aan hun 9 belangrijkste normen zoals zelfzorg of fundamentele zelfzorg, optimisme en zelfverwonende ontwikkeling.De gezondheidsdiensten van Chun Xuanmao zijn al lang uitgevoerd rond deze normen.
Dendrobium Care is altijd de grootste moeilijkheid geweest in de pensioenindustrie. Een professionele dementie -zorgvloer. In 2015 werd het eigen dementie -zorgsysteem van het Chinese volk – “Yiyi Road” geopend. naar meer.
Tot op de dag van vandaag exploiteert Chun Xuanmao 7 vlaggenschipwinkels in het land in het land en werft het personeel van de pensioendienst voor het eerst in maart van dit jaar. Om meer talenten op hoog niveau te blijven trainen voor de pensioendienstindustrie en een talent op te bouwen voor talent voor gezondheidszorg China.
Met de vooruitgang van internettechnologie, nam Chun Xuanmao het voortouw bij het openen van de verkenning van pensioeninformatie in 2019 en ontwikkelde ze het Wecaring -systeem gezamenlijk met het pensioeninformatieplatform met Yuexiang Digital; trends. De zegen van innovatieve technologieën zoals Big Data, de “Happy Chun Xuanmao” Applet werd gelanceerd in 2022 om een ​​upgrade te bereiken van een enkele offline naar online en offline geïntegreerde activiteiten, waardoor meer gezondheid en schoonheid meer Chinese ouderen bracht.
In termen van ouderenzorgdiensten heeft Chun Xuanmao de industriële normen voortdurend vernieuwd en heeft hij altijd voorop gehad in de industrie en is het een voorhoede geworden voor de ontwikkeling van de hoge kwaliteit van de pensioenindustrie.Het is een professionele temperatuur, hoge kwaliteit en internationalisering van het systeem.
Twaalf jaar geleden begon Chun Xuanmao de pensioendienstindustrie in te zetten; 12 jaar later keek Chun Xuanmao uit naar de richting van de nationale strategische ontwikkeling en begon de upgrade en vlinder van de bedrijfsstructuur.
Begin 2024 heeft de staatsraad de “meningen over de ontwikkeling van de zilveren haareconomie uitgegeven en het welzijn van ouderen bevordert”. zijn van het levensonderhoud van mensen en het bevorderen van economische ontwikkeling van hoge kwaliteit.Chun Xuanmao volgde het tempo van de nationale ontwikkeling en zette actief een nieuw pensioenspoor ingezet!
Instellingen zijn altijd de belangrijkste kern van het bedrijf van Chun Xuanmao; en het nieuwe nummer verwijst naar de output van thuiszorg voor thuiszorg+professionele talenttraining+Operation Management -ervaring.In de beginjaren is Chun Xuanmao van plan om een ​​nieuw nummer te plaatsen. Zakelijke voordelen, ze komen uit het nieuwe patroon van upgrades van hoge kwaliteit.
Geconfronteerd met het 12e jaar van coëxistentie met de oudere carrière van China, eerst aan hoog -kwaliteitsdiensten genomen en de uitgebreide kracht van multi -industrie -integratie een onvergelijkbaar voordeel van Chun Xuanmao realiseert.Op 20 april werd het 12 -jarig jubileumceremonie van Chun Xuanmao uitgenodigd om getuige te zijn van de vlinderverandering van het bedrijfspatroon van Chun Xuanmao.(China Daily Beijing Reporter Station)
Bron: China Daily.com
Rapport/feedback