Search for:
  • Home/
  • Gezondheid/
  • National Health and Health Commission: neem verschillende manieren aan om het niveau van gezondheidsgeletterdheid van het grote publiek te verbeteren

National Health and Health Commission: neem verschillende manieren aan om het niveau van gezondheidsgeletterdheid van het grote publiek te verbeteren

Op 18 april heeft de National Health and Health Commission een persconferentie gehouden om de situatie in te voeren van “het bevorderen van de hoogwaardige ontwikkeling van gezondheids- en gezondheidsondernemingen, het beschermen van het leven en de gezondheid van het volk” en beantwoordden vragen over media.

Hu Qiangqiang, adjunct -directeur van het Propaganda Department of the National Health and Health Commission, geïntroduceerd dat april van dit jaar de 36e Patriotic Health Month is.

Mao Qunan, adjunct -directeur van het National Aiwei Office en de directeur van de planningsafdeling van de National Health and Health Commission, zei dat de National Health and Health Commission en het National AI Health Office zich concentreerden op het thema van het verbeteren van het niveau van gezondheidsgeletterdheid , het veranderen van ongezonde gedragsgewoonten, het opzetten van een gezonde levensstijl en het nemen van het National Health Monthly Theme de combinatie van publiciteit en gezondheidsbevorderende activiteiten het hele jaar door.

De eerste is om het hele systeem van macht te mobiliseren, gezaghebbende wetenschapsactiviteiten voor de samenleving uit te voeren, informatie te verstrekken voor informatie, populaire wetenschapsmiddelen te bieden, verschillende manieren aan te nemen om gezondheidskennis en vaardigheden aan het publiek door te geven en de gezondheidskwaliteit te verbeteren niveau van het grote publiek.

De tweede is om te hopen dat alle aspecten van het land massale populaire wetenschapspraktijkactiviteiten zullen organiseren.Via activiteiten op de gezondheidszorg zoals gratis consultatie, lichamelijk onderzoek en gezondheidsoverleg en een verscheidenheid aan praktische ervaringsactiviteiten, bevorderen een gezond leven in gemeenschappen, plattelandsgebieden, eenheden, scholen en gezinnen en bevordert de transformatie van gezondheidsconcepten in gezondheidsactiviteiten in gezondheidsactiviteiten .

De derde is om typische praktijken te promoten.Bevorder de vorming van een nieuw patroon van “ieders participatie, co -constructie en delen”.

“Onlangs zullen we ook 66 nieuwe edities van gezondheidsgeletterdheid uitbrengen in de nieuwe versie van bewoners. Deze 66 zijn de kerninformatie van de huidige feitelijke situatie in combinatie met de feitelijke situatie. De nieuwe versie van de nieuwe versie van de gezondheid, het grote publiek kan het tijdig begrijpen om gezondheidsconcepten en gezondheid te begrijpen, te leren en te beheersen.