Search for:
  • Home/
  • Eten/
  • Wat is de volgende stap in Sichuan Food Safety Work?Deze bijeenkomst is duidelijk

Wat is de volgende stap in Sichuan Food Safety Work?Deze bijeenkomst is duidelijk

Sichuan News Network-First Screen News Chengdu, 25 april (verslaggever Li Dan)Enkele dagen geleden hield de Sichuan Food and Safety Commission een plenaire vergadering van 2024 om de belangrijke uiteenzetting van de Supreme Leadership General Secretary of the Supreme Leadership grondig te bestuderen en uit te voeren, luister naar het rapport van voedselveiligheidsgerelateerde werkzaamheden in de provincie, studie en bekijk relevante documenten en systemen.
De vergadering wees erop dat de afgelopen jaren, met de gezamenlijke inspanningen van de hele provincie en leden van alle ledeneenheden, de voedselveiligheidssituatie in de provincie Sichuan is verbeterd als geheel.Er zijn echter veel punten, grote hoeveelheden en een breed scala aan voedselindustrie. Veiligheidsrisico’s, verborgen gevaren en problemen testen ons te allen tijde. en bewaar de veiligheid van de voedsel.
De vergadering benadrukte dat het noodzakelijk is om zich bewust te blijven van belangrijke belangrijke gebieden, het speciale bestuur van voedselveiligheid in geconcentreerde eeteenheden te verdiepen, te studeren en de problemen van nieuwe middelen, nieuwe formaten en nieuw model toezicht op te lossen, toezicht en diensten te versterken voor Sichuan Karakteristieke en superieure voedingsindustrie, en blijven effectief anti -food afvalverspilling bevorderen.Om elke verantwoordelijkheidsschroef aan te scherpen, neemt u de implementatie van de “twee verantwoordelijkheden” van voedselveiligheid als uitgangspunt op, drukt u op de verantwoordelijkheid om het echte land aan te scherpen, de verantwoordelijkheden van de afdelingsbewustzijn strikt te implementeren en de verantwoordelijkheidsverantwoordelijkheid van de industrie uit te voeren.Het is noodzakelijk om het werkcoördinatiemechanisme van voedselveiligheid te verbeteren, het initiatief te nemen en actief te plannen in de constructie van koude ketenlogistiek, de ontwikkeling van voordelige en karakteristieke voedselindustrieën, merkteelt, geprefabriceerde lokale normen en te vertrouwen op innovatie om nieuw te worden doorbraken, gebruik hoog -level voedselveiligheidsgarantie hoog -quality ontwikkeling.
Rapport/feedback