Search for:
  • Home/
  • Eten/
  • Weifang Food Science and Technology Vocational College hield het eerste campus food festival

Weifang Food Science and Technology Vocational College hield het eerste campus food festival

Tourism Tour, Beauty is in Weitan.Op de ochtend van 17 april begon het eerste campus food festival van Weifang Food and Technology Vocational College officieel van start.

Datukdr.kasimhj.mansor, president van Maleisië, professor Xiao Mingsheng, secretaris van het partijcomité van Weifang Food Science and Technology Vocational College, Dr. Wang Lu Gang, voorzitter van Guojie Education Group, directeur van Weifang Food Science and Technology Vocational College, Professor Zhang Jianping, president van Weifang Food Science and Technology Vocational College, Guojie Education Group Mr. Jia Cai, uitvoerend directeur van de International Education Department, de heer Li Jian, uitvoerend voorzitter van de Weifang Catering Culture Association, Mr. Ding Xiaodong, Vice President van Weifang Catering Culture Association, de heer Li Zhitong, secretaris -generaal van de Weifang Catering Culture Association, president Li Wengang, Anqiu Technical School, ANQIU -leiders en gasten van Wang Xiwen, adjunct -directeur van het gemeentelijke Rong Media Center woonde de openingsceremonie bij , en alle faculteits- en personeelsvertegenwoordigers namen deel aan het evenement.President Zhang Jianping hield een toespraak en secretaris Xiao Mingsheng kondigde de opening van het foodfestival aan.Vice -president Tian Jingcheng was voorzitter van de openingsceremonie.

Namens het Weifang Food and Technology Vocational College of Food and Technology, president Zhang Jianping, de leiders en gasten, alle leraren en klasgenoten van de Universiteit van Maleisië, en degenen die geven om de ontwikkeling van de school, de media, de media, de media, de media, de media, de media, de media, de media, de media, de media , en mensen uit alle lagen van het leven hebben een warm welkom en oprecht dankzij de school. Bevorder de uitwisseling van de regionale cateringindustrie door middel van de activiteiten van het voedselfestival, creëer een goede sociale sfeer, vormen merkeffecten, laat schoolvoedsel toe dat het festival een traditie wordt, een grotere groepsparticipatie aan te trekken en de vitaliteit van Weifang bij te dragen aan de ontwikkeling van de regionale economie .

Terwijl secretaris Xiao Mingsheng de opening van het Food Festival aankondigde, begon het eerste campusfoodfestival van de drie dagen Weifang Food Science and Technology Vocational College officieel van start.

Tijdens de openingsceremonie brachten de leraren en studenten van de Weifang Food Science and Technology Vocational College prachtige uitvoeringen.

Weifang Food Science and Technology Vocational College is een karakteristieke school met de voedingsindustrie als de belangrijkste major.De school waar de school zich bevindt, met zijn unieke geografische locatie en rijke productbronnen, heeft veel uniek eten gefokt.Anqiu is de woonplaats van gember en knoflook, de geboortestad Peach, de geboortestad Cherry, de geboortestad van aardbeien en de geboortestad van Mulberry -zijderupsen.In de afgelopen jaren heeft Anqiu Juli de artikelen “lokale producten” versterkt en actief de verscheidenheid aan variëteiten, verbetering, merkopbouw en gestandaardiseerde productie gepromoot;”Food” is het meest eye -catching label van het Weifang Food Science and Technology College. van het college.

 

In totaal zijn bijna honderd cabines opgezet in het foodfestival.De smaakpapillen zijn de geboortestad.Het college organiseerde dit voedselfestival en wilde ook dat studenten de herinnering aan hun geboortestad op de campus openen en Weiyu als hun eigen huis behandelen.