Search for:
  • Home/
  • Eten/
  • De opening van de eerste Xinjiang Food Exhibition en de Central Kitchen Industry Chain Production and Marketing vergrotingsconferentie geopend

De opening van de eerste Xinjiang Food Exhibition en de Central Kitchen Industry Chain Production and Marketing vergrotingsconferentie geopend

Op de 25e, de eerste Xinjiang Food Exhibition en de Central Kitchen Industry Chain Commodity Production and Marketing Conference geopend in Urumqi Haihong International Food Logistics Port.
Deze tentoonstelling neemt de begeleiding en marktgerichte operatie van de overheid over, gericht op het thema “Xinjiang geuruitwisseling”, om de “Xinjiang -functies, Xinjiang uniek, Xinjiang Special Products te tonen” als kernconcept, en actief een verzameling display creëren, uitwisselingen, samenwerking, samenwerking Het platform dat één is gedeblokkeerd.Op de locatie van het evenement werden duizenden Xinjiang -specialiteiten en hoogwaardige ingrediënten samengebracht op de evenementenlocatie van de centrale keukenindustreketen, met meer dan 80 exposanten.
Xinjiang Central Kitchen namens Xinjiang Parksida Fresh Food (Group) Supply Chain Co., Ltd. en het merk “gearomatiseerde Xinjiang” verscheen, met meer dan 10 Xinjiang karakteristieke gerechten zoals Hu Hot Lamb Hof, grijpen rijst, noedels en peper en peper kip.Volgens Zhang Yihua, de marketingafdeling van het bedrijf, zal het bedrijf de ontwikkeling en ontwikkeling van geprefabriceerd voedsel blijven promoten met de “smaak uit Xinjiang” als de kern, de productlijn verrijken en door samenwerking met bekende binnenlandse e – Handelplatform geprefabriceerd voedsel wordt naar de nationale markt geduwd.
De tentoonstelling nodigde ook meer dan 40 collectie -eenheden uit in Xinjiang om de vergadering bij te wonen en bracht de vorm aan van activiteiten zoals Xinjiang Food and Food Materials Production and Marketing and Marketing and Marketing and Marketing Conference, Food Workshop en Xinjiang beroemde keuken beroemde kookactiviteiten, Release van centrale keukenproducten, om een ​​platform te bouwen voor exposanten en verzamelaars.
De geïntegreerde mijneenheid Beijing Shounong Food Group Co., Ltd. ondersteunt de ontwikkeling van Xinjiang met daadwerkelijke acties en geeft prioriteit aan Xinjiang Agricultural Products.Yao Xue, algemeen directeur van Shounong Group Beijing Beijing Beishui Food Industry Co., Ltd., zei dat de tentoonstelling zich voornamelijk zorgen maakt over Xinjiang -vlees en waterproducten. -Helatieproducten komen uit Xinjiang.
Tijdens de tentoonstelling werden Xinjiang’s hoogwaardige ondernemingen vrijgegeven in de derde partij Chinese producten die geruststellende voedsellijstproducten geruststellen.
In de afgelopen jaren heeft de voedingsindustrie van Xinjiang zich snel ontwikkeld. De industriële keten en de ontwikkeling innoveren.(Hei Hongwei)
Rapport/feedback