Search for:
  • Home/
  • Sport/
  • Aankondiging van de resultaten van de verzameling van mascottes van de 2e basisschoolgames in Beijing

Aankondiging van de resultaten van de verzameling van mascottes van de 2e basisschoolgames in Beijing

CCTV Beijing April 26 (Reporter Wu Jiayi) The Beijing Second Elementary School Games (hereinafter referred to as the “Little Games”) organized by the Beijing Municipal Education Commission and the Beijing Sports Bureau and hosted by the Beijing Youth Palace and Daxing District Education Commission Het zal worden gehouden midden 2024.Op 18 januari van dit jaar heeft de Commissie voor gemeentelijke onderwijs van Beijing de “kennisgeving bij het verzamelen van de tweede mascotische mascotte van Beijing” uitgegeven om kleine gelukkige mascottes te vragen voor studenten in de basisschool in de stad.Tijdens het evenement werden gunstige objecten verzameld en gestemd.

Na het online stemmen organiseerden de relevante experts van het gemeentelijke jeugdpaleis het expert review -team om een ​​voorlopige evaluatie uit te voeren van alle online verzamelde werken. offline selectie.Uiteindelijk werden in totaal 123 beste ontwerpen en uitstekende ontwerpwerken geselecteerd door experts om de mascotte van dit kleine geluk te selecteren.

Het beste ontwerpwerk is een mascotte van de huidige kleine spellen, en 30 werken zijn geselecteerd, en het Small Games -evenement op 15 en 16 jaar werd weergegeven.

Beste Design Award (Draw)

afbeelding

Afbeeldingsbron: kapitaaleducatie

Werknaam: 呦 : :

Werknummer: 230038432

Auteur: Huang Xinyi

Het gebied: Xicheng District

School: Beijing Second Experimental Primary School (hoofdkantoor) Klasse 5 (8) Klasse (8)

Ontwerpnotities:

De hoek van het hert valt eenmaal per jaar af, symboliseert de cyclus en regressie van het leven, en is een symbool van gezonde en levensduur.Snelle loopsnelheid kan moed en kracht vertegenwoordigen.Herten drukken ook de rijke en diverse symbolische betekenis van schoonheid, zuiverheid en vriendelijkheid uit in de oude Chinese cultuur.Daarom kies ik de mascotte van deze sportbijeenkomst met het beeld van het Sika -hert.

De Sika -hert die Chinese traditionele vechtsportkleding draagt, heeft zowel de mooie betekenis van het hert als de connotatie van de traditionele Chinese cultuurovererving.De slingerende arm en de kloppende benen tonen allemaal de kenmerken van de levendige, vrolijke, liefdessporten van de tiener.Tegelijkertijd kan dit dynamische ontwerp samenwerken met verschillende sportuitrusting om te voldoen aan de behoeften van sportmascottes om elk competitieproject te gebruiken.

I named him “,”, which was taken from “呦 呦 鸣” in “The Book of Songs · Xiaoya Luming”, which means a beautiful life and hope.

Lijst van winnen (opgesteld)

afbeelding

Afbeeldingsbron: kapitaaleducatie