Search for:
  • Home/
  • Sport/
  • Oefening is de bron van al het leven.

Oefening is de bron van al het leven.

Oefening is de bron van al het leven.De Italiaanse kunstenaar Da Vinci.

Het leven is beweging.Vaak weten we allemaal de behoefte aan lichaamsbeweging, maar er zijn heel weinig actie.

Wat u ook bent, u moet weigeren te oefenen, maar u weet altijd dat geen reden is dat er geen belangrijke gezondheid is.

1. Ontwikkel sporten en verbetert de lichaamsbouw van mensen – een geweldige man zei

Oefening kan spieren uitoefenen, de botten harder maken en kan niet vatbaar zijn voor osteoporose; kan de longfunctie verbeteren, vooral de longcapaciteit zal zeer goed zijn; Fysieke fitheid, verbetert de immuniteitskracht van het lichaam.

Soms zeggen we dat er geen tijd is, te moe, geen energie, geen goede locaties en verschillende redenen willen niet sporten.

Maar u weet niet hoe lang het duurt als u naar het ziekenhuis gaat om in de rij te staan ​​om een ​​dokter te bezoeken.

Wanneer u wordt gemarteld door ziekte, hebt u nodig hoeveel energie, geest en financiële middelen.

Wanneer u op het ziekbed ligt om een ​​injectie te nemen en medicijnen te nemen, ongemakkelijkvanEen paar dagen nadenken om goed te zijn!

Oefening is inderdaad geen cricket voor genezing voor alle ziekten, geen wondermiddel.Maar de meeste mensen die van sport houden, hebben een gezonder lichaam en een sterkere lichaamsbouw, en hebben zelfs een betere mentaliteit.Als je niet van sport houdt, is het vaak gemakkelijk om door ons te negeren, en zelfs je betaalt hiervoor een enorme prijs.

Ten tweede, ik hou van wandelen in mijn leven, en oefening heeft me eindeloos plezier gebracht.Einstein.

Oefening speelt niet alleen een rol bij het sporten, maar maakt ook je humeur gelukkig, waardoor je meer geluk en genezende kracht kunt hebben.

Studies hebben bevestigd dat lichaamsbeweging dopamine in de hersenen kan afscheiden, terwijl dopamine emotioneel en geluk kan verbeteren, maar ook het aandachtssysteem begint, waardoor een gevoel van voldoening heeft na succes en een gevoel van controle over het leven.

Het onderzoek van de Chinese geestelijke gezondheidszorg toont aan dat de prevalentie van volwassen depressiestoornissen in mijn land 6,8%is, waarvan depressie 3,4%is, en postpartum depressie heeft wijdverbreide aandacht gekregen van de samenleving.De depressieve mensen dragen zwijgend psychologische druk en marteling, onopgelost, onvoorbereid.De oefening kan hen een uitgang van ventilatie geven en een goed recept worden voor genezing.

Oefening helpt ons niet om de problemen op te lossen die we tegenkomen, maar het kan u helpen uw staat aan te passen, zodat u een positievere en optimistische mentaliteit kunt hebben om de stormen en regen in het leven onder ogen te zien.

Ten derde kan lichamelijke oefening niet alleen de schoonheid van het lichaam en de harmonie van de beweging ontwikkelen, maar ook vormen van iemands persoonlijkheid en de wilskracht van mensen uitoefenen.Suhomlinsky.

Wanneer je elke dag begint te rennen, wil je soms echt niet bewegen en kun je jezelf dwingen om te rennen, je zult merken dat hoewel je lichaam moe is, je hart juicht en springt.Het zal blijken dat de ongelukkige dingen achterblijven bij het rennen.

Mensen met meer lichaamsbeweging zullen meer en meer zelfverzekerd worden naarmate ze beter worden.Tegelijkertijd, in de beweging van zelfbreak door het zelf, wordt hij een uitdaging en houdt hij van het leven.

Vind je dat degenen die van sport houden, optimistischer lijken te zijn.Ze maken zich zelden zorgen over waarom ze zich zorgen maken, en ze vallen zelden in de trog van emoties.

Degenen die al lange tijd sporten, zijn geleidelijk slimmer geworden en onbewust hebben ze de kloof met anderen geopend.

Probeer herhaaldelijk te oefenen, je kunt altijd de vele voordelen realiseren die oefening voor jezelf oplevert.

Ten vierde, als je sterk wilt zijn, run! Als je fit wilt zijn, run!Als je slim wilt zijn, loop dan uit!

Je denkt dat de sporten moe zullen zijn, je kunt lang stil zitten en zul je moeer zijn.

Denken dat de kosten van lichaamsbeweging tijd zijn, zul je meer tijd doorbrengen.

Ik denk dat lichaamsbeweging niet angstig is en langzaam kan zijn, maar ik zal je geen tijd geven om zich voor te bereiden wanneer de ziekte komt.

Dus aarzel niet, wacht niet, verplaats het!

Zoek een beweging die je leuk vindt en volhard.

Als lichaamsbeweging niet gelukkig voor u is, moet u niet lang doorgaan.

Dus probeer te vinden, je vindt het leuk en geschikt voor je beweging.Het is niet nodig om de duur van de oefening met anderen te vergelijken, en het is niet nodig om langzamer te zijn dan de oefening met anderen, laat staan ​​de intensiteit van lichaamsbeweging in vergelijking met anderen.

Zelfs als de nieuwe kroonepidemie, zelfs als deze in de gemeenschap thuis is, thuis.Je hoeft alleen elke dag een half uur per dag te sporten.