Search for:
  • Home/
  • Eten/
  • Bedrijfscode: 605300 Bedrijf Afkorting: Jiahe Food

Bedrijfscode: 605300 Bedrijf Afkorting: Jiahe Food

Bron: effectentijden

Sectie 1 Belangrijke herinnering

  1 De samenvatting van dit jaarverslag komt uit de volledige tekst van het jaarverslag. Om de bedrijfsresultaten, de financiële status en toekomstige ontwikkelingsplannen van het bedrijf volledig te begrijpen, moeten beleggers de volledige tekst van het jaarverslag zorgvuldig lezen van www.sse. com.cn.cn website.

  2. 1. De raad van bestuur, supervisors en directeuren, supervisors en senior managers van de onderneming zorgen voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en integriteit van de inhoud van het jaarverslag.

  3 2. Alle bestuurders van de onderneming hebben de bestuursvergadering bijgewoond.

  Vier dagen van Heng Accounting Firm (Special Common Partnership) heeft auditrapporten uitgegeven met normen zonder reserveringen voor het bedrijf.

  5 Het winstdistributieplan of de Provident Fund -overdrachten van deze rapportageperiode bepaald door de Raad van Bestuur

  Audit door Tiantianheng Accounting Firm (Special Ordinary Partnership), vanaf 31 december 2023, Jiahe Food Industry Co., Ltd. (hierna aangeduid als “Company”) aan het einde van het moederbedrijf beschikbaar voor distributie van RMB 770.673.379.73.Na de beslissing van de Raad van Bestuur werd het totale aandelenkapitaal van de Vennootschap na het totale aandelenkapitaal geregistreerd op de registratiedatum van de aandeelhouders van het eigen vermogen van het eigen vermogen van de eigen vermogen van eigen vermogen in 2023 gedistribueerd.Het winstdistributieplan is als volgt:

  De Vennootschap is van plan de totale aandelen af ​​te trekken na het totale aandelenkapitaal dat is geregistreerd door de aandelen voor aandelen van de aandelen van aandelen.Per 31 maart 2024 was het totale aandelenkapitaal van het bedrijf 400.010.000 aandelen en 1.264,001 aandelen werden afgetrokken van de terugkoop van de onderneming van speciale effectenrekeningen.De contante dividendratio van dit jaar bedroeg 43,32%.In 2023 wordt het Capital Provident Fund niet overgedragen aan het aandelenkapitaal en de terugbetaling van rode aandelen.

  Het winstdistributieplan moet nog worden voorgelegd aan de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap ter overweging.

  Sectie 2 De basissituatie van het bedrijf

  1 bedrijfsprofiel

  2 rapportageperiode het belangrijkste bedrijfsprofiel van het bedrijf

  (1) De industrieclassificatie van het bedrijf is gevestigd

  Tijdens de rapportageperiode was het bedrijf voornamelijk bezig met het onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de verkoop van poederolie, koffie, plantenbasis en andere producten.Volgens de “classificatienormen voor de nationale economische industrie” (GB/T4754-2017) uitgegeven door het National Bureau of Statistics, is de industrieclassificatie van de belangrijkste producten van het bedrijf als volgt: poederolieproducten behoren tot de C14-voedselproductie-industrie, Koffie, plantenbasis en andere producten behoren tot de bezittingen om tot C15 -wijn, dranken en verfijnde theeproductie te behoren.

  (2) De industriële situatie van de industrie

  1. Overzicht van de ontwikkeling van de poederolie -industrie

  Volgens het “2024-2030 China Last Deep Research and Investment Strategic Planning Report” vrijgegeven door het Huajing Industrial Research Institute, in 2023, was de eindproductie van China’s vetplanting ongeveer 985.200 ton, een toename van 8,24%op jaarbasis .Op dit moment is het jaarlijkse consumptie van poederolie en vet in mijn land bijna 800.000 ton, en de samengestelde groeipercentage in de afgelopen drie jaar is 11,4%, wat nog steeds een groei met hoge snelheid handhaaft.De oliepoedermarkt van het bedrijf wordt voornamelijk verspreid op het gebied van thee, voedingsindustrie en buitenlandse handel.

  Volgens de gegevens van AI Media Consultation zal de grootte van de Chinese Nieuw -theemarkt in 2023 333,38 miljard yuan bereiken. Nieuw theedrankje in het jaar bereikte 374,93 miljard yuan.Het is te zien dat er nog steeds een grote marktruimte en ontwikkelingspotentieel is in de Chinese nieuwe thee -industrie.

  Overzicht van de buitenlandse handel: in de afgelopen jaren is het Chinese nieuwe theemerk met de kracht van de zee begonnen zich uit te breiden naar overzeese markten.Volgens het “2022 Tea Drinking Development Report” vrijgegeven door Meituan Food and Food Union, wordt verwacht dat tegen 2025 de totale reikwijdte van de wereldwijde theemarkt US $ 318,56 miljard zal bereiken.De omvang van thee drinken is gestaag gegroeid, de basis van hoge consumentengroepen, de drinkleeftijd van de consument is jonger, drankjes worden gezond en de vooruitzichten van de nieuwe thee- en poederoliemarkt zijn breed.

  2. Overzicht van de ontwikkeling van de koffie -industrie

  In het koffiebedrijf hebben de staat en lokale overheden, om de gestage en gezonde ontwikkeling van de koffie -industrie te waarborgen, achtereenvolgens een reeks gerelateerde beleidsmaatregelen geïntroduceerd, waaronder beleid voor industriële ontwikkeling, import en export- en handelsbeleid van de grondstoffen , Buitenlands investeringsbeleid, enz., En heeft China actief aangemoedigd en gepromoot.

  Volgens gegevens van AI Media Consultation bereikte de marktomvang van de Chinese koffie -industrie 485,6 miljard yuan in 2022.Tegelijkertijd wordt verwacht dat de Chinese koffiemarkt een groei van 27,2%zal handhaven, wat veel hoger is dan het gemiddelde groeipercentage van 2%in de wereld.De “Catalogi aanmoedigende buitenlandse beleggingsindustrie (2022 editie)”, die werd geïmplementeerd vanaf 1 januari 2023, omvat twee delen: het land moedigt catalogi van buitenlandse investeringsindustrie aan en de algemene industriële catalogus van buitenlandse investeringen in de centrale en westerse regio’s, allemaal die de ontwikkeling van de koffie -industrie hebben voorgesteld.In 2023 heeft de lokale overheid van de provincie Yunnan continu vier beleidsregels gelanceerd met betrekking tot koffie, waardoor plaatsen aanmoedigen om krachtig hoogwaardige industrieën zoals koffie te ontwikkelen en een groep deskundige teams op te zetten om gemeenschappelijke technologieën en kernleuteltechnologieën te overwinnen, en Bouw een uitgebreid modern landbouwsysteem op.De hoge snelheid innovatie van de Chinese koffiemarkt, de opkomst van internetstimulatie van gediversifieerde koffiemerken en het promoten van het nieuwe tijdperk van Chinese koffie -toegang en het ervaren van dubbele upgrades, de trend van diversificatie is duidelijk.

  Volgens het “2023 China City Coffee Development Report” is de Chinese koffiemarkt nog steeds relatief vroeg, met totale consumptie en consumptie per hoofd van de bevolking dan volwassen markten zoals Europa, Amerika, Japan en Zuid -Korea, en een groot groeipotentieel.De diepte -indeling van de hele industriële keten is de sleutel geworden tot het opbouwen van het kernconcurrentievermogen van het merk.De schaal van koffie in de huidige koffie heeft een helder groeipercentage, de status is jaar na jaar toegenomen en de consumptiescenario’s zijn rijk om aan de behoeften van verschillende soorten mensen te voldoen.De kosteneffectieve en kwaliteit van kwaliteit geven het op, het aandeel laag geprijsde koffie neemt toe, de koffiemerken infiltreren de lage -lijnsteden en de zinkmarkt heeft zich aanzienlijk ontwikkeld.Onder leiding van de nieuwe generatie consumenten barstte de multi -level -eis uit, waarbij de grens van de oorspronkelijke scène grenst aan binding en een nieuwe windgerichte nieuwe wind worden op dit moment. , contentmarketing verbreekt geleidelijk de oorspronkelijke grens en realiseert de velduitbreiding.

  3. Overzicht van de ontwikkeling van de op plant gebaseerde industrie

  Wereldwijd is de op planten gebaseerde markt geleidelijk aan een snel ontwikkelende promotieperiode van de initiële marktverkenningsperiode in de afgelopen jaren ingegaan, en het marktpotentieel van de plantenbasisindustrie, inclusief havermelk, heeft een groter marktpotentieel.Met de zegen van het nastreven van een gezond dieet, hebben de afgelopen jaren de Europese en Amerikaanse en Chinese consumenten de versnelling van plantenmelk versneld. Melk heeft een brede ruimte voor marktontwikkeling gekregen.Met de verbetering van de levensstandaard van mensen en gezondheidsbewustzijn, zal steeds meer inname van hoogwaardige eiwitten toenemen, zal de vraag van consumenten naar havermelk sterk toenemen en heeft havermelk een groter marktpotentieel in China.

  De op planten gebaseerde drankindustrie van mijn land bevindt zich in de belangrijke strategische kansenperiode van “transformatie van plantaardige eiwitdranken om melkpositionering te planten”, en de ontwikkelingsperspectieven zijn breed.In de afgelopen jaren is de op planten gebaseerde melkmarkt snel gestegen. In overeenstemming met de huidige ontwikkelingstrend van milieubescherming met lage koolstof.Plantenmelk is meer geprijsd dan traditionele planteneiwitdranken.

  In maart 2022 heeft het State Food and Material Reserve Bureau het “veertien vijf -jarig plan” voedsel- en materiaalreserve -technologie- en talentontwikkelingsplan “uitgegeven. Het plan stelt duidelijk dat” nieuwe technologische demonstratie van graan en olievoeding “moet worden gebruikt als als “Belangrijke innovatie op het gebied van graan- en olievoeding en gezondheidsgezondheid. Een van de taken”, bevordert het creëren van innovatief voedsel- en olievoedingsvoedingsvoeding zoals nul toevoeging van havermelk. “Volgens de statistieken van AI Media Consultation was de grootte van de Chinese havermelkmarkt in 2022 6 miljard yuan, het groeipercentage overschreed 50%. Het groeipercentage bedroeg 10%.Samenvattend heeft de ontwikkeling van plantenbasisindustrieën zoals haver een goede beleidsachtergrond.Verwacht wordt dat in de komende twee jaar de marktomvang van havermelk jaar na jaar zal stijgen, en het jaar -op jaar groeipercentage zal ongeveer 45%blijven.

  Sinds de aanbieding heeft het bedrijf de blauwdruk van de ontwikkeling van het bedrijf opnieuw aangepast en is gebaseerd op de missie om “een nieuw tijdperk van plantenvoeding te openen”, en is toegewijd aan de bedrijfsvisie van “Jiahe om het leven gezonder te maken en verrukkelijk”.Volgens de ontwikkelingsstrategie van het bedrijf zal het bedrijf zich blijven concentreren op de endogene groei van de bestaande kernactiviteiten. Ontwikkelingsmotor om de gecoördineerde ontwikkelingsstrategie te promoten. Klanten bieden veilige, gezonde, hoogwaardige, heerlijke producten en biedt klanten een volledig assortiment voedsel- en drankenoplossingen met uitstekende productkwaliteit en geavanceerde R & D -technologie.

  1. Hoofdbedrijf en producten

  (1) Poederoliebedrijf

  Poederolie is een van de kernproducten van het bedrijf.De poederolieproducten van het bedrijf omvatten voornamelijk melkthee, poederolie voor koffie, poederolie en braadpoederolie.In de afgelopen jaren heeft het bedrijf de 0 anti -non -hydrogenering volledig gerealiseerd, die voldoet aan de huidige consumentenvraag en toekomstige ontwikkelingstrend van poederolie, die de upgrade en een gezonde ontwikkeling van de producten van de thee -industrie heeft aangedreven.

  Het bedrijf heeft deelgenomen aan het opstellen van vele normen zoals “snel planten”, “poederolie” en “botanische crème” om het veld van speciale oliën diep te cultiveren.Het bedrijf heeft een gezondheidspoederolie (internationaal) gezamenlijk innovatiecentrum en Suzhou Functional Powder Oil Engineering Technology Research Center.De deelname van het bedrijf aan de “belangrijke technologie en industrialisatie van de speciale oliën en ontwikkeling van de voedingsindustrie, productie en industrialisatie” -project die wordt vertegenwoordigd door poederolieproducten, heeft de “tweede prijs van de National Science and Technology Progress Award van 2020” gewonnen.De lipideplanting (poederolie) van het bedrijf zijn ook “speciale nieuwe” producten in de provincie Jiangsu.Tegelijkertijd heeft het bedrijf achtereenvolgens gepatenteerde technologieproducten gelanceerd, zoals in koud oplosbare lipiden, zuurweerstand en roet, die onafhankelijk FOAM -poederolieproducten hebben ontwikkeld, die de productstructuur van het bedrijf verder verrijkt en voldoet aan de behoeften van klantdifferentiatie.

  Volgens de statistieken van het Huajing Industrial Research Institute was de eindproductie van China’s vetplanting in 2023 ongeveer 985.200 ton, een toename van 8,24%jaar -jaar, en de vraag naar de laatste vetplant was ongeveer 77,12 miljoen ton, Een toename van 9,72%jaar -op jaar.In de toekomst zal het bedrijf de investeringen en technologie -innovatie van onderzoek en ontwikkeling blijven vergroten, actief downstream -markt- en verkoopkanalen inzetten, klantengroepen van hoge kwaliteit in binnen- en buitenland uitbreiden, wat de poederolie en de zakelijke bedrijfsschaal en de markt van het bedrijf verder verbeteren, verder verbeteren deel, consolideer de leidende positie in de poederolie -industrie essentieMaak tegelijkertijd volledig gebruik van de kerntechnologie en de ervaring in de industrie die door het bedrijf in de poederolie -industrie is verzameld, voldoet aan de ontwikkelingstrend van de gezonde en functionalisering van poederolieproducten, ontwikkelen functionele poedervetproducten die voldoen aan de marktvraag, Optimaliseer de productstructuur, verrijk productvariëteiten, tegelijkertijd wordt de upgrade en gezonde ontwikkeling van poederolieproducten aangedreven.

  (2) Koffiebedrijf

  ”Coffee” is een van de drie grote drankjes ter wereld.De koffieproducten van het bedrijf omvatten voornamelijk snelle, oplosbare koffie, massieve dranken met koffie, koude koffie vloeistof, geroosterde koffiebonen, knarsend koffiepoeder, warme koffie vloeistof, bevroren koffie, enz., Die de volledige productieketen van koffie bedekt.Het bedrijf heeft onafhankelijke -ontwikkelde verkoudheidsstandaardisatielijnen.

  Met de snelle verspreiding van binnenlandse koffieconsumptieconcepten en de geleidelijke ontwikkeling van consumptiegewoonten, heeft de Chinese koffiemarkt de afgelopen jaren in een groeifase met een hoge snelheid.De Chinese koffiemarkt is nog relatief vroeg en het totale consumptie en het verbruik per hoofd van de bevolking zijn veel lager dan die van volwassen markten zoals Europa, Amerika, Japan en Zuid -Korea en een groot groeipotentieel.De Chinese koffiemarkt is nog relatief vroeg en het totale consumptie en het verbruik per hoofd van de bevolking zijn veel lager dan die van volwassen markten zoals Europa, Amerika, Japan en Zuid -Korea en een groot groeipotentieel.Hoewel de drinkbeker per hoofd van de bevolking voor Chinese koffie slechts 9 kopjes per jaar is, is koffieconsumptie in steden in de eerste en tweede tier veel hoger dan dit.Tegelijkertijd, aangedreven door eerste en tweede -tier steden, straalt de golf van koffieconsumptie geleidelijk uit naar steden van de derde en vierde -tier.

  In de toekomst zal het bedrijf volledig spelen aan het synergetische effect van koffiebusiness en poederoliebedrijf, het onderzoek en de investeringen in de toepassing van koffie in verschillende scenario’s vergroten, blijven lanceren van koffieproducten van hoge kwaliteit voor de markt en klantengroepen , en implementeer koffieproductie en -constructie door de implementatie van koffieproductie en -constructie, het project verbetert de cijfer en de toegevoegde waarde van de koffieproducten van het bedrijf en verbetert het concurrentievermogen van de koffieproducten van het bedrijf.Bovendien zal het bedrijf de snelle groei van de koffiemarkt begrijpen, de marktontwikkeling en marketing vergroten, actief samenwerken met stroomafwaarts grote voedsel- en drinkklanten, het merkbekendheid van het bedrijf verbeteren, de voortdurende groei van de koffiebusiness bevorderen en het bedrijf verder vergroten winstgevendheid.

  (3) Botanische basisbedrijf

  Met de verbetering van de bescherming van het milieu en het gezondheidsbewustzijn, is het concept van op plant gebaseerde botanische basen in de afgelopen jaren gestegen en dekken op plant gebaseerde dranken alle soorten op planten gebaseerde eiwitdranken, waaronder sojabonen, rijst, noten (zoals peanuts, amandelen), granen (zoals haver, quinoa, quinoa, quinoa, quinoa, quinoa, maïs), zaden (zoals linnenzaden, chiazaden) en kokosnootdranken.De op planten gebaseerde producten van het bedrijf omvatten voornamelijk biologische havermelk, havermout, havermout en dikke kokosmelk en kokosmelkproducten.Het bedrijf heeft een diepgaande gezamenlijke ontwikkeling en industrialisatie van resultaten in de National Academy of Grain Science and Technology in termen van haver en plantenmelk.

  In 2023 werd de “zeer tarwe” organische haverserie met succes gelanceerd.En met succes verhuisd naar overzeese regio’s zoals Singapore.In overzeese markten worden producten ook begunstigd door consumenten en hebben de verkoop een positieve groeitrend aangetoond.Deze prestatie legde niet alleen een solide basis voor de internationale strategie van het merk, maar heeft ook nieuwe impuls geïnjecteerd in de ontwikkeling van het bedrijf op lange termijn.

  (4) Innovatief eten en andere bedrijven

  Innovatief voedsel is een belangrijk supplement voor de diversificatie van het bedrijf om te voldoen aan de behoeften van de enige inkoop van klanten.

  In de loop der jaren is het bedrijf diep te cultiveren in de voedsel- en ingrediëntenindustrie, lokaliseert u de marktvraag nauwkeurig, graaft de behoeften van professionele klanten actief en heeft de industrialisatie continu bereikt door continue innovatie.Blijf nauwkeurige, aangepaste gestandaardiseerde producten ontwikkelen voor thee, koffie, roosteren, grote catering en andere kanalen.Het bedrijf past UHT -steriele irrigatietechnologie toe in gelei, pudding, geprefabriceerde steriele bonen, geroosterd feeëngras en andere velden. Terwijl het menu, bespaart het tijd en verlaagt het de kosten van theedranken en geprefabriceerde gerechten aanzienlijk.Het bedrijf heeft inzicht in de gedifferentieerde behoeften van klanten en ontwikkelt een 4x geconcentreerd “kalima” dik katoenproduct en rijke en gladde koffiedranken geconcentreerde roomproducten met de behoeften van de theedrankmarkt. ” Tijdige manier om innovatie in de industrie te helpen.

  2. Het bedrijfsmodel en de operatiestrategie van het bedrijf

  (1) inkoopmodus

  Het bedrijf neemt een “order -georiënteerd” inkoopmodel aan. Het bedrijf heeft een compleet ERP -systeem.Ten slotte wordt een specifieke inkooplijst gevormd door het productieplan en de grondstofvereisten.Gebaseerd op het oordeel van de macro -economische, industriële economie en marktomstandigheden, de inkoopafdeling en vervolgens uitgebreid uitgebreid gekwalificeerde offerten van leveranciers, schikkingsmodellen en andere factoren, met het schaalvoordeel van het bedrijf, ondertekenen een langetermijnkaderovereenkomst met leveranciers en Gebaseerd op marktomstandigheden en verkooporders vergrendelt de prijs van grondstoffen tijdig, waardoor het prijsschommelingen van grondstoffen tot op zekere hoogte worden verminderd.Tegelijkertijd voert het bedrijf enige strategische inkoop uit voor de voorspelling van de algemene grondstoffen van de gemeenschap op basis van de productkenmerken en het jaarlijkse operationele budget.Het bedrijf regelt strikt de inventaris tijdens de operatie en het bedrijf stelt de inventarisatietabel dagelijks samen; over het uitgangspunt van het waarborgen van beveiligingsinventarisatie, volgens de schommelingen in marktmaterialen, is de inventaris redelijkerwijs geoptimaliseerd om de kosten van grondstoffen te verlagen .

  De onderneming heeft documenten en systemen zoals “administratieve maatregelen voor inkoop van grondstoffen” geformuleerd en verbeterd, “inkoopcontroleprocedures”, “beoordelings- en managementmaatregelen voor de primaire materiaalleverancier”, hebben een uitgebreid inkoopproces opgezet en het SRM -systeem geïntroduceerd van het inkoopbeheersysteem, en strikt strikt strikt.De inkoop van grondstoffen van het bedrijf wordt gecoördineerd door de inkoopafdeling.

  (2) productiemodus

  Op basis van de marktvraag, de ontwikkeling van de industrie, zijn eigen activiteiten en verkoop, formuleert het bedrijf productieplannen na het combineren van zijn eigen productiecapaciteit om middelen redelijkerwijs toe te wijzen en de productie te organiseren.In het bijzonder, het uitgebreide jaarlijkse verkoopplan van het bedrijf, productvernieuwing en iteratie voortgang, verkoopgegevens van vorig jaar, gecombineerd met voorraadomstandigheden, de productie op tijd gerangschikt volgens marktvoorspellingen om de productie en levering te voltooien in tijd wanneer de bestellingen van de klant redelijkerwijs worden toegewezen. Productiecapaciteit, verkort de leveringstijd en reageer snel op de bestelling van de markt.

  Het productie- en operatiewerk van het bedrijf wordt over het algemeen gecoördineerd door de afdeling productieplanning.Volgens het jaarlijkse/maandelijkse productieplan voert de productieplanningafdeling de productie -efficiëntie -analyse en optimalisatie uit in overeenstemming met de rollende bestelvereisten en productinventaris van de klant, en formuleert het wekelijkse productieplan en de productie -bestellingen.Op basis van de productiebestellingen zijn de productieafdelingen georganiseerd voor productiepersoneel om werk te regelen, productie en productie te implementeren en volgens de productie -bestellingen volledig productproductiewerkzaamheden te implementeren. Betrouwbare productkwaliteit.

  (3) verkoopmodus

  Op basis van de marktervaring op het gebied van poederolie, koffie, plantenbasis en andere producten al vele jaren, heeft het bedrijf een direct verkoopmodel aangenomen, dat de ontwikkeling van directe klanten en het begrip van de eindmarkt kan versterken.

  Om te voldoen aan de veranderingen in de interne en externe omgeving en de behoeften van de consumentenmarkt te leiden, heeft het bedrijf kanaalstrategieën tijdig aangepast aan “2B2C, twee -wheel drive -ontwikkeling.”Aan de ene kant, met de langetermijnkanaalbronnen en voordelen van het bedrijf op de B -end, breiden onderzoek en ontwikkeling geleidelijk uit volgens de marktvraag, en verbetert de poederolie “Crystal Flower”, koffie, “Jiazhi Flavour” Siroop, “Carima” kokosmelk en dik innovatief voedsel en andere producten zoals alcoholkoemelk om verkoopkanalen en klantenbronnen uit te breiden; Aandacht voor consumenten die individuen ervaren en producten die voldoen aan de trend van gezondheids- en milieubescherming.Het bedrijf heeft een vooruitstrevende lay -out van onderzoek en ontwikkeling en heeft de “zeer tarwe” havermout, “Golden Cat” Coffee, “Su Xiao Wan” geprefabriceerd dessert gelanceerd en andere producten die worden verkocht voor C -Side -kanalen om snel kanalen uit te breiden en kanalen de winstgevendheid van bedrijven verbeteren.

  3 De belangrijkste boekhoudgegevens en financiële indicatoren van het bedrijf

  3.1 De belangrijkste boekhoudgegevens en financiële indicatoren in de afgelopen 3 jaar

  Eenheid: valuta: RMB

  3.2 De belangrijkste boekhoudgegevens van de rapportageperiode in de rapportageperiode

  Eenheid: valuta: RMB

  Kwartaal

  □ Toepasselijk √ Niet van toepassing

  4 aandeelhouders

  4.1 Rapportageperiode en openbaarmaking van het jaarverslag van de totale aandeelhouders van gewone aandeelhouders aan het einde van de eerste maand, het totale aantal aandeelhouders en het totale aantal aandeelhouders van de voorkeursaandeelhouders en het totale aantal aandeelhouders en de top 10 aandeelhouders die zich houden Speciale stemrechten

  Eenheid: voorraad

  4.2 Fragmenten van de eigendomsrechten en de controlerelatie tussen het bedrijf en de controlerende aandeelhouder

  √ van toepassing □ Niet van toepassing

  4.3 Fragmenten van de eigendomsrechten en de controlerelatie tussen het bedrijf en de werkelijke controller

  √ van toepassing □ Niet van toepassing

  4.4 Het totale aantal aandeelhouders van de voorkeursaandeelhouders van de Vennootschap en de top 10 aandeelhouders aan het einde van de rapportperiode

  □ Toepasselijk √ Niet van toepassing

  5 Status van het bedrijfsobligatie

  □ Toepasselijk √ Niet van toepassing

  Sectie 3 Belangrijke zaken

  1 De onderneming zal belangrijke wijzigingen in de operatie van de onderneming tijdens de rapportageperiode openbaar maken op basis van het belangsbeginsel, evenals aangelegenheden die aanzienlijke gevolgen hebben voor de bedrijfsomstandigheden van het bedrijf en in de toekomst tijdens de rapportageperiode worden verwacht.

  Tijdens de rapportageperiode was het bedrijfsinkomsten van het bedrijf 2,841 miljard yuan, een stijging van 17,04%jaar -op jaar; Activa van aandeelhouders van beursgenoteerde bedrijven waren 2,244 miljard yuan, een stijging van 11,01%jaar -op jaar;

  Als er een waarschuwing is voor het verwijderen van risico’s of beëindiging van de lijst na openbaarmaking van het jaarverslag van de Vennootschap, zal het de redenen onthullen die de schrapping van het schrappen veroorzaken of de lijstsituatie beëindigen.

  □ Toepasselijk √ Niet van toepassing

  De raad van bestuur van de onderneming en alle bestuurders garanderen dat er geen valse gegevens, misleidende verklaringen of grote weglatingen zijn in deze aankondiging, en neemt juridische verantwoordelijkheid op voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en integriteit van de inhoud.

  Jiahe Food Industry Co., Ltd. (hierna aangeduid als “Company”) De vijftiende vergadering van de Tweede Raad van Bestuur werd ter plaatse gehouden op 17 april 2024 op No. 70 Yanyan East Road, Wujiang District, Suzhou City. Directeuren werden geleverd via e -mails op 7 april 2024.De vergadering moet deelnemen aan 7 bestuurders die hebben gestemd, en 7 bestuurders die daadwerkelijk hebben deelgenomen aan de stemming (waarvan: de communicatiemethode heeft bijgewoond met 0 bestuurders).

  De vergadering werd voorgezeten door Liu Xinrong, voorzitter en supervisors en leidinggevenden.De vergadering werd gehouden in overeenstemming met relevante wetten, voorschriften, voorschriften en “artikelen van vereniging”.Na zorgvuldige beoordeling door de directeuren vormde de vergadering de volgende resoluties:

  1. Bekijk en sla het “voorstel over het werkrapport van de General Manager van 2023”

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  2. Bekijk en geef het voorstel over het werkrapport van de Raad van Bestuur 2023 “

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  3. Bekijk en geef door het “voorstel over het rapport over de 2023 -prestaties van de raad van bestuur”

  Raadpleeg voor meer informatie het “rapport over de 2023 -prestaties van de Raad van Bestuur 2023”, bekendgemaakt door het bedrijf dat is bekendgemaakt op de Shanghai Stock Exchange -website (www.sse.com.cn).

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  4. Bekijk en geef het “voorstel over het evaluatierapport van de prestaties van de accountantskantoor in 2023 en het rapport over het rapport van de toezicht verantwoordelijkheden” van de auditcommissie

  Raadpleeg voor meer informatie het “Evaluatierapport over de prestaties van de 2023 Accounting Firm” en “2023” en “Audit Commission’s 2023 -rapport van het prestatierapport van de accountantskantoor over de uitvoering van de toezichtstaken in het prestatierapport van de 2023 in het prestatierapport van 2023 Het boekhoudbedrijf 2023. “

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  5. Bekijk en geef het “voorstel over onafhankelijke directeuren 2023 Jaarverslag”

  Raadpleeg voor meer informatie het bedrijf dat wordt beschreven in het “2023 Independent Directors Report (Wei Anning) 2023)”, “2023 Independent Directors Report (BEI Zhengxin)”, “2023 Independent Directors Report (Wei Anning)”, “2023”, ” 2023, “2023 Independent Directors Report (Wang Derui).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  6. Bekijk en geef het “voorstel over onafhankelijke zelfinspectie van onafhankelijke bestuurders”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Speciale meningen over de onafhankelijke directeuren -onafhankelijkheid van bestuurders” op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  7. Bekijk en geef door het “voorstel over het financiële consumptierapport van 2023”

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  8. Bekijk en geef door het “voorstel over het financiële budgetrapport 2024”

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  9. Bekijk en geef door het “voorstel over het jaarverslag 2023 en de samenvatting ervan”

  Raadpleeg voor meer informatie het “Jaarverslag 2023” en “2023 Jaarverslag Samenvatting” van het bedrijf dat is bekendgemaakt op de Shanghai Stock Exchange -website (www.sse.com.cn).

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  X. Bekijk en geef het “voorstel over het jaarlijkse winstdistributieplan van 2023”

  Raadpleeg voor meer informatie het bedrijf dat is bekendgemaakt over de “Aankondiging van het 2023 Rentedistribution Plan” op de Shanghai Stock Exchange -website (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  11. Bekijk en geef het “voorstel over vernieuwingsaccountingbedrijf”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging over vernieuwingsaccountingbureau” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  12. Bekijk en geef door het “voorstel over het evaluatierapport van de interne controle 2023”

  Raadpleeg voor meer informatie het “Internal Control Evaluation Report 2023” door het bedrijf dat is bekendgemaakt op de Shanghai Stock Exchange -website (www.sse.com.cn).

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  13. Bekijk en geef door het “Speciale rapport over speciale rapporten over de opslag en het daadwerkelijke gebruik van het bevochtigen van fondsen in 2023”

  Raadpleeg voor meer informatie het “Speciale rapport over de opslag en het daadwerkelijke gebruik van fondsen en daadwerkelijk gebruik” door het bedrijf dat is bekendgemaakt op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  14. Bekijk en geef het voorstel over de schatting van de inspectie van de jaarlijkse garantie in 2024 “

  De raad van bestuur is van mening dat deze garantie wordt gegeven door de behoeften van de bedrijfsontwikkeling van de garant te overwegen, die bevorderlijk is voor de stabiele en duurzame ontwikkeling van het bedrijf, wat in overeenstemming is met de werkelijke zakelijke situatie van het bedrijf en de algemene ontwikkelingsstrategie. Controle, het garantierisico is over het algemeen controleerbaar.

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging van geschat op het verkoopquotum van 2024” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  15. Bekijk en geef het “voorstel bij de toepassing van financieringskrediet in 2024 door”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging van Application Financial Credit Nexination in 2024” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Dit voorstel moet ter overweging worden voorgelegd aan de aandeelhoudersvergadering.

  16. Bekijk en geef door het “voorstel over het gebruik van zijn eigen fondsen voor cashmanagement”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging over het gebruik van zijn eigen fondsen voor contante management” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  17. Bekijk en geef door het “voorstel over het gebruik van verhoogde fondsen voor cashmanagement”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging over het gebruik van ingezamelde geld voor cashmanagement” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  18. Bekijk en geef het “voorstel over dagelijkse correlatietransacties in 2024”

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door de onafhankelijke bestuurders van het bedrijf.

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging over geschatte dagelijkse gerelateerde transacties in 2024” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 5 stemmen, verzet zich tegen 0 stemmen, onthoud 0 stemmen en aanverwante bestuurders Liu Xinren en Liu Xinrong vermijden te stemmen.

  19. Bekijk het “voorstel over bevestiging van het salaris van 2023 en 2024 jaarlijkse compensatieplan 2023”

  Dit voorstel is beoordeeld door het salaris- en beoordelingscomité van de Vennootschap en is unaniem overeengekomen om ter overweging aan de Raad van Bestuur te onderwerpen.

  Alle bestuurders vermeed het stemmen voor dit voorstel, en dit voorstel werd rechtstreeks ter overweging ingediend bij de aandeelhoudersvergadering.

  20. Beoordeel en keur het “voorstel goed over het bevestigen van het senior management gepersonaliseerde jaarsalaris en 2024 jaarlijks verwijderingsplan”

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het salaris- en beoordelingscommissie van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 4 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen, 0 stemmen en aanverwante bestuurders Liu Xinrong, Liu Xinren en Zhang Jianwen vermeed stemmen.

  21. Bekijk en geef door het “voorstel over het rapport van het sociale verantwoordelijkheid van 2023”

  Raadpleeg het “Sociale Verantwoordelijkheidsrapport 2023” voor meer informatie op de Shanghai Stock Exchange -website (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Twintig -two, bekijk en geef het “voorstel voor het uitvoeren van futures -setting tijdens de conserveringsbedrijf”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging van het uitvoeren van de Futures Setting Dialogue Valuation Business” door het bedrijf dat is bekendgemaakt op de Shanghai Stock Exchange -website (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  23. Bekijk en keur het “haalbaarheidsanalyserapport over het uitvoeren van futures -setting tijdens datingbedrijf”

  Raadpleeg voor meer informatie het bedrijf dat wordt bekendgemaakt in het haalbaarheidsanalyserapport over de haalbaarheidsbehoudactiviteiten van Futures -instellingsperiode “op de website van Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Vierentwintig, herzien en passeer het “voorstel op het eerste kwartaal van 2024”

  Raadpleeg voor meer informatie het “Rapport van het eerste kwartaal van 2024” dat het bedrijf heeft onthuld op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Dit voorstel is beoordeeld en goedgekeurd door het auditcomité van de Vennootschap.

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  25. Bekijk en geef het “voorstel bij het aanpassen van het auditcomitélid”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Aankondiging over het aanpassen van het Auditcomitélid” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  26. Bekijk en geef door het “voorstel over het wijzigen van het systeem van het bedrijf”

  Om de structuur van de corporate governance verder te verbeteren en de gestandaardiseerde operatie van het bedrijf beter te bevorderen, in overeenstemming met de “Volksrepubliek China Company Law”, “de effectenwet van de Volksrepubliek China”, “managementmaatregelen voor de openbaarmaking van vermeld Bedrijven “,” administratieve maatregelen voor de onafhankelijke directeuren van beursgenoteerde bedrijven “De bepalingen van voorschriften en gestandaardiseerde documenten, gecombineerd met de feitelijke situatie van het bedrijf, zijn gepland om een ​​deel van het systeem van het bedrijf te herzien, en de wijziging van het specifieke systeem is als volgt:

  Raadpleeg voor meer informatie het relevante systeem van het bedrijf dat is bekendgemaakt op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  27. Bekijk en geef door het “voorstel voor het houden van de jaarlijkse algemene vergadering van 2023”

  Raadpleeg voor meer informatie de “Kennisgeving over het houden van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2023” door de openbaarmaking van het bedrijf op de website van de Shanghai Stock Exchange (www.sse.com.cn).

  Stemmen: akkoord met 7 stemmen, 0 stemmen tegen 0 stemmen en 0 stemmen.

  Speciale aankondiging.

  Jiahe Food Industry Co., Ltd.

  Raad van bestuur

  19 april 2024