Search for:
  • Home/
  • Onderwijs/
  • Wat is de echte opleiding?Wat moeten we kinderen cultiveren?

Wat is de echte opleiding?Wat moeten we kinderen cultiveren?

Real Education is niet gewoon om cultuur en kennis te leren, maar om kinderen tot een nobel karakter, rechtopstaande verantwoordelijkheid, zelfdiscipline en zelfonthaalheid te maken.
1. Opleiding van uitstekende moraliteit.Het echte onderwijs is om kinderen een goed karakter te geven, dat wil zeggen onderwijs en karaktereducatie.Moraliteit is de basis van een persoon in de samenleving. Alleen mensen die een gezonde moraliteit hebben en uitstekend kunnen verantwoordelijk zijn in de samenleving en een persoon zijn die bevorderlijk is voor de samenleving.Integendeel, als de moraliteit van een persoon niet goed is, des te meer in staat om de samenleving te schaden.
2. Teelt van een goede persoonlijkheid.Zoals het gezegde luidt, bepaalt het karakter het lot!Het menselijk karakter wordt bepaald door de invloed van aangeboren genetica en de invloed van de verworven omgeving.Volgens het buitenste element van het personage zijn er buitengewoon en introvert.Het kind -van -persoon kind is levendig en actief. Als ouder moet u aandacht besteden aan de juiste begeleiding, zodat hij kan deelnemen aan sommige sportactiviteiten om problemen te voorkomen vanwege goede handelingen.Bij introverte kinderen moeten ouders meer aandacht besteden aan de innerlijke wereld van hun kinderen en de geestelijke gezondheid van hun kinderen.Omdat in vergelijking met het uiterlijke gedrag van mensen, de psychologische problemen van mensen niet gemakkelijk te vinden zijn.
3. De ontwikkeling van goede gewoonten.Goede gewoonten hebben mensen een leven lang ten goede gekomen, en goede gewoonten zijn de “supervisors en supervisors” met hun eigen leven.Goede gewoonten vereisen dat ouders van hun kinderen blijven bestaan ​​als ze erg jong zijn.Verschillende gewoonten zullen in verschillende tijdsperioden worden ontwikkeld, die een rol van minder inspanning zullen spelen.Ontwikkel goede leefgewoonten op de leeftijd van 6 tot 6, eet, kleed jezelf aan, eet op tijd, slaap op tijd, drink water op tijd.Na de leeftijd van 6 moet je naar school gaan.De ontwikkeling van gewoonten test het persistentie en het doorzettingsvermogen van ouders. Als je eenmaal gewend bent om te ontwikkelen, zullen de laatste opleiding en de kleuterhandel eenvoudig zijn.
Een kind, met uitstekende moraal en gewoonten en gewoonten, zal zeker een uitstekend persoon worden die door iedereen wordt geprezen.
Dus wat is het meest opgeleide opleiding voor kinderen?
Chinees onderwijs is het meest nodig voor morele opvoeding.Zodra je moraliteit verliest, verliezen mensen rationaliteit, of zelfs de menselijke natuur, en alles kan worden gedaan.Geconfronteerd met de realiteit, het verbeteren van het morele bewustzijn van de burger en het versterken van de constructie van de morele kwaliteit van burgers zijn de verplichtingen en verantwoordelijkheden die elke burger niet kan ontspannen.Alleen door te realiseren en te onderwijzen, zal onze opleiding hoop hebben, en onze natie zal een toekomst hebben!
Zoals het gezegde luidt, zijn volwassenen niet op de hoogte en kinderen zijn niet veelbelovend.Om de constructie van de morele kwaliteit van de burger te versterken, moeten we beginnen met het gezin en beginnen met de pop.#onderwijzen#
Ouderschap begint vanuit het hart en helpt kinderen gelukkig op te groeien!
Rapport/feedback