Search for:
  • Home/
  • Sport/
  • Deze 4 fitnessoefeningen die elke dag moeten worden gedaan, hebben verschillende voordelen voor het lichaam

Deze 4 fitnessoefeningen die elke dag moeten worden gedaan, hebben verschillende voordelen voor het lichaam

Originele inhoud, ongeautoriseerde transporters moeten worden onderzocht!
Fitness voor oefeningen is een ding dat we in het dagelijks leven moeten doen.
Als u wacht tot de leeftijd of uw lichaam een ​​gezondheidsprobleem heeft, denkt u aan lichaamsbeweging, het is een beetje laat.Hoewel we geen fitnessoefeningen kunnen maken als op tijd als maaltijden, kan lichaamsbeweging ons helpen hun weerstand te verbeteren, lichaamsvet te verminderen en onze vitaliteit te behouden.
Voor ons, naast het kunnen versterken van het lichaam, kunnen we ons ook helpen af ​​te vallen om af te vallen, de fysieke fitheid en fysieke fitheid te verbeteren, u te helpen de spierkracht te verbeteren en elk aspect van individuen te verbeteren.
Als u uw oefening negeert vanwege uw carrière, wanneer u een gezond probleem heeft, kan geld geen gezondheid kopen.Zonder gezondheid kan je carrière niet worden gedaan.Daarom is lichaamsbeweging iets dat we al lang moeten aanhouden.
De tijd, energie, ideeën en aanpassingsvermogen van iedereen zijn anders en er zijn verschillende manieren om te oefenen in fitnessoefeningen.
Krachttraining kan je bijvoorbeeld helpen spieren vorm te geven, aerobe oefeningen helpt je cardiopulmonaal uithoudingsvermogen te verbeteren en overtollig vet af te breken.We moeten een manier kiezen om voor onszelf te oefenen en onszelf geïnteresseerd te maken in doorzettingsvermogen.Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat hardlopen goed is, en sommige mensen denken dat hardlopen niet goed is, wat varieert van persoon tot persoon.
Het is echter het beste om zich te houden aan de diversificatie van lichaamsbeweging. Voer geen bepaalde beweging alleen uit, niet alleen saai, maar ook gemakkelijk aan te passen.Als de site van elke training te single is, is deze niet bevorderlijk voor zijn uitgebreide ontwikkeling.
De vier fitnessoefeningen die elke dag moeten worden gedaan, worden hieronder gedeeld.Als er geen tijd is, kies dan 1-2 bewegingen om te oefenen, kortom, laat jezelf bewegen.
1. Hurken
Als een gouden actie in de fitnessindustrie verbetert deze actie niet alleen de sterkte van individuele onderste ledematen, maar helpt het hele lichaam ook om af te vallen.Vervolg in squat -training, verbetert de botdichtheid, verlicht de snelheid van spierverlies en vertragen de snelheid van veroudering.
Squats zijn geschikt voor training van mannen en vrouwen, wat de rol van tillen en magere benen, spier- en vetverlies kan bereiken.Als u kunt aandringen op 50-100 squats per dag, zullen uw persoonlijke spieren en figuur veel veranderen.
2. Loop
Sommige mensen houden niet van rennen, vooral omdat hardlopen een bepaald aantal cardiopulmonaal uithoudingsvermogen vereist, en het proces van aandringen op hardlopen is te moe.Mensen met te veel gewicht zullen hun knieën, dikkere kalveren, enz. Draaid, enz.
Lopen is ook een soort hardlopen, tenminste de intensiteit is relatief laag.De schade aan het kniegewricht is echter relatief klein en de vetverbrandingsefficiëntie is langzaam.Lopen is echter meer geschikt voor zware mensen.Vervolg elke dag gedurende 1 uur. Na 1 maand kunt u 5 of 6 pond afvallen.
3. rennen
Er zijn veel soorten hardlopen, zoals joggen, snel hardlopen, snel hardlopen, enz., En de veranderingen in de locatie zullen je ook verschillende voordelen en gevoelens krijgen.
Degenen die erop staan ​​om te rennen, zullen uiteindelijk verliefd worden op rennen en voelen zweterig.Het is ongemakkelijk om niet een dag te rennen.Hoewel sommige mensen denken dat het lopende proces saaier zal zijn, is de transformatie van het lichaam van de persoon bijvoorbeeld duidelijk.
Rennen kan niet alleen afvallen en de persoonlijke immuniteit verbeteren, maar ook de persoonlijke cardiopulmonale functie verbeteren.
4. HIIT intermitterende training
HIIT intermitterende training is een middelgrote en hoge intensiteitsoefening.
U kunt de training eenmaal thuis voltooien gedurende 20 minuten.HIIT intermitterende training combineert aerobe oefeningen en anaërobe oefening, die spierverlies kunnen verminderen.
Deze vier soorten fitnessprojecten komen vaker voor in fitnessoefeningen.
Rapport/feedback