Search for:
  • Home/
  • Sport/
  • Waarom wordt "gewichtsverlies" het thema van de patriottische gezondheidsbeweging

Waarom wordt "gewichtsverlies" het thema van de patriottische gezondheidsbeweging

China Youth Daily Cliënt Yunnan Qujing, 18 april (China Youth Daily · Zhongqing.com verslaggever Liu Yangrong) april dit jaar is de 36e National Patriotic Health Month. Situatie gerelateerd aan de patriottische gezondheidsbeweging.
“De patriottische gezondheidsbeweging heeft Chinese kenmerken. Het is een levendige praktijk van hygiëne en epidemische preventie en de massale lijn. Het is ook een grote oprichting.” National Health and Health Commission Division, zei tijdens de persconferentie.De patriottische gezondheidsbeweging is ontstaan ​​van milieuverbetering en het elimineren van infectieziekten.
Op de conferentiesite.China jeugd dagelijks · zhongqing.com verslaggever Liu Yangrong/foto
Het thema van de patriottische gezondheidsbeweging van dit jaar is “gezond stedelijk gezondheidsgewicht”.Waarom is het thema van “gezond gewicht” dit jaar?Mao Qunan zei dat met de veranderingen in de levensstijl en de verbetering van de levensstandaard van onze mensen, het aantal obesitas met overgewicht een opwaartse trend heeft getoond.Experts hebben eraan herinnerd dat de impact van overgewicht en obesitas van jongeren op toekomstige gezonde groei zeer groot is.
“Op dit moment is het aantal obesitas overgewicht in mijn land toegenomen en geconfronteerd met de dringende taak om de incidentie van chronische ziekten te beheersen. Daarom hebben we besloten dit jaar de maandelijkse publiciteit van de patriottische gezondheid te gebruiken. Let op het gezonde gewicht ‘. “Mao Qunan zei.
Lifetime is een belangrijke oorzaak van obesitas. Mao Qunan geeft toe dat het niet eenvoudig is om de levensstijl van mensen te veranderen. hele samenleving en voorkoming en beheersen van chronische ziekten.
Onlangs hield het National Love Health Office de lancering van de Patriotic Health Month, en verschillende plaatsen organiseren ook actief verschillende activiteiten, zoals “Er is een gezond gewicht en gewicht” en “gewichtsverlies voor gewicht”, wat helpt bij het implementeren van de implementatie van het concept van “gezond gewicht”.
De reden waarom deze conferentie ervoor koos om in Yunnan te worden gehouden, was omdat de provincie Yunnan, in het licht van de nieuwe situatie, nieuwe taken en nieuwe kwesties, de rol van groepsorganisaties, sociale organisaties en gras -roots organisaties door de patriottische gezondheidsbewegingen actief onderzocht en mobiliseerde de massa, de massa, vertrouwend op de massa en het dienen van de massa om de gezondheidskwaliteit en het gezondheidsniveau van de massa te verbeteren.
Li Xianxiang, burgemeester van Qujing City, de provincie Yunnan, introduceerde dat tijdens de Patriotic Health Movement de speciale “Family Health” speciale operatie van Qu Jing goede resultaten behaalde.Deze actie wordt geleid door de vrouwenfederatie om de kracht van meerdere afdelingen zoals gezondheid, onderwijs, sport, burgerlijke zaken, enz. Te integreren en een “gezonde moeder” in elk gezin te selecteren om de unieke rol van vrouwen in te spelen Het bevorderen van gezinsgezondheid en leidt het gezin ertoe om de gezondheidsgeletterdheid te verbeteren, pleiten voor een beschaafde en gezonde levensstijl.”We rijden de ‘gezonde familie’ door ‘gezonde moeder’, en ‘gezond gezin’ stimuleren de ‘gezonde samenleving’ en realiseren gezonde qujing.” Zei Li Xianxiang.
(Bron: China Youth Daily Client)
Rapport/feedback