Search for:
  • Home/
  • Sport/
  • Er zijn taboes in de voorjaarsoefening, deze "grote put" moeten

Er zijn taboes in de voorjaarsoefening, deze "grote put" moeten

Het lentelampje is precies goed, de wind is niet droog, en nu is het een goed moment voor buitensporten, maar er zijn ook “Thunder -gebieden” in de voorjaarsporten!In feite zijn de functies van het menselijk lichaam, visceraal systeem, spierligamenten en andere functies na de winter op een lager niveau. Het is noodzakelijk om eerst een paar voorzorgsmaatregelen te begrijpen en de gezondheidsmodus in te schakelen.

Adem niet met je mond, je moet ademen met je neus

De temperatuur van de veer wordt opgewarmd en de ziektekiemen in de lucht zijn frequent. Haar kan een bepaald filtratie -effect hebben.

Oefen niet plotseling, het is raadzaam om stap voor stap te stappen

Wanneer het in het vroege voorjaar warm is, moet het lichaam op de juiste manier worden aangepast om zich aan te passen aan oefening met een hoge intensiteit, en zware oefening zal grote consumptie voor het lichaam veroorzaken. kan gezamenlijke oefeningen doen, ligament trekken en gewoon opwarmen voor het sporten.

Vermijd ’s ochtends oefenen, oefen na de zonsopgang

Het is inspirerend om vroeg op te staan, maar het is gemakkelijk om pijn te doen.In de vroege ochtend van de lente is de temperatuur laag en wordt de lucht -geconditioneerde geraakt. angina pectoris.Tegelijkertijd, wanneer Dawn of Sky helder is, is de lucht niet vers en is een grote hoeveelheid inademing ook ongunstig voor de gezondheid. oefening.

Vermijd ongelijke voeding, het is raadzaam om eiwitten aan te vullen

Voeding is de basis van lichaamsbeweging. Na de voorjaarsoefeningen kunt u ervoor kiezen om wat hoog -eiwit, hoog -vitamine en hoge koolhydraten te consumeren, zoals sinaasappels, appels, melk, mager vlees, kelp, enz.
Als u op elk gewenst moment energie wilt aanvullen, overal, zijn de populaire eiwitsportdranken ook een goede keuze, wat op elk gewenst moment handig is voor de inname van energie. kracht.Dergelijke producten moeten echter grote merken kiezen met zowel kracht als woord -van -mouth om de effectieve absorptie van voeding te garanderen. en handig.

Eiwit is een noodzakelijke basis voor het samenstellen van de activiteit van het menselijk leven.OUFU -eiwitdrank bevat 20,5 g hoog -kwaliteit eiwit per fles. En de smaak van zacht en zacht is ook heerlijk.
Na de oefening, een fles OUFU -eiwitdrank, was het lichaam efficiënt en energie, en de volledige vitaliteit keerde terug naar het lichaam. was vol. Kan een aangename en gelukkige tijd brengen.