Search for:
  • Home/
  • Mode/
  • Het wordt mode genoemd als je er goed uitziet.

Het wordt mode genoemd als je er goed uitziet.

Schoonheid is de aard van een vrouw.

Zoals het gezegde luidt: “Vrouwen zijn aangenaam voor zichzelf.” om zichzelf te behagen om zichzelf te behagen en gekleed.

Waar moet u bij dagelijkse slijtage aan letten?Bij het kiezen van kleding, overweeg je huidskleur, lichaamsvorm, enz. Om de materialen en kleur van de kledingartikelen te kopen.Het wordt mode genoemd als je er goed uitziet.

1. Gedekt shirtmateriaal

Na de kleding van de gebreide trui is het zeer comfortabel en comfortabel, en nog belangrijker, het is heel zachtaardig.Bijvoorbeeld, een zwarte trui, de solide kleur is zeer hoog -niveau,Zwart is niet alleen dun, maar ook veelzijdig. Het maakt niet uit hoe het te matchen in de herfst- en winterseizoenen, het zit vol met mode en hoog.

2. Satijnen materiaal

Het satijnen materiaal ziet eruit als een zijdeachtige textuur, maar het is niet zo soepel en doorschijnend als de zijde, als een mistige zijde.

En dit materiaal is ook zeer inclusief voor het menselijk lichaam, en het zal niet meer harde vereisten hebben voor menselijke figuren zoals zijden materiaal.Het satijnmateriaal wordt gebruikt in een trenchcoat, het chique gevoel van de windschepen combineert met de zachtheid van het satijn. dun.

3. Materiaal van leermateriaal

Leer, als het aankomt, voelt het erg knap, maar niet iedereen is geschikt voor lederen kleding.De lederen kleding is over het algemeen meer nauwsluitende stijlen. Het heldere gezicht is ontworpen.

4. Schud van fleece materiaal

Het pluizige fluweel is het materiaal van het hoge vuur van dit jaar.Een van de belangrijkste kenmerken van het schuddende fluweel is dat de lay -out relatief los en comfortabel is. In de winter, bedekkend het vlees en het dunner worden, en het is dun en dun.

1. Donkerbruine -Merlijke windjurkkleur

Donkerbruin is een donkere kleur.

Bij het kiezen van een kleur van donkerbruin is het het beste om het primaire gezicht niet te kiezen, anders zal de hele persoon er erg beschaamd uitzien.Vrouwen op de werkplek zijn zeer geschikt voor dit soort donker gekleurde dressing, dat niet alleen voldoet aan het serieuze gevoel van de werkplekvereisten, maar ook modieus aanvoelt.

2. Donker rood -opzet en mooi

The Dark Red is erg in de gaten en je kunt het bijna in één oogopslag op straat zien, wat erg in de gaten komt.dezelfde,Naast het oogverblindende donkere rood, is het ook erg mager.

Donker rood, helder en mooi, met een vleugje schoonheid en volwassenheid, meer geschikt om te dragen tijdens het winkelen of reizen. Wees te monotoon, je kunt accessoires gebruiken om het te doen met accessoires.

3. Misty Blue -Trendy modekleur

Misty Blue is een zeer trendy en modieuze kleur.

Anders dan het donkere rood te helder en mooi, is het ook anders dan de donkerbruine ernst.Misty Blue is niet zo saai als de grijze lijn, noch is het te oog als donkerrood.Je kunt gemakkelijk een gevoel van hoog niveau dragen.

1. Taille

“Tips” om een ​​taille te dragen is de eerste in de vaardigheden om je te introduceren. Aangezien het in de eerste introductie wordt geplaatst, is het voldoende om het belang ervan te tonen.Waarom wil je taille?

Wat kan zo’n taille “voorzichtig zijn” en wat kan spelen?Maak je geen zorgen, je zult het vervolgens in detail uitleggen, laten we eens kijken!

  • Er is geen tailleontwerp om te dragen

H -vormige lagen hebben over het algemeen geen riem, dus er zal geen tailleontwerp op de taille zijn.

Voor vrouwen met meer bovenlichaam taille en buik of kleine mensen, is het misschien niet zo vriendelijk. Zeer kort, geen temperament.

  • Met een tailleontwerp

De lange jas en de enkel, enEen riem is vastgebonden aan de taille en het lichaam is slim verdeeld in twee delen, en de benen worden veel opgehaald. Meer hobbelig en hobbelig.Het temperament van de hele persoon is ook op en het gevoel van mode is duidelijk, dus we kunnen het belang van taille -ontwerp zien.

2. “dezelfde kleur” match -De kleuraanpassing moet worden gecoördineerd

Bij het dragen moet je speciale aandacht besteden aan kleurafstemming, vooral als je Xiaobai draagt. .

Ten tweede moeten we de betekenis van verschillende kleuren begrijpen, zoalsGeel vertegenwoordigt helder en warm. Met lichtblauw is er een gevoel van vrije tijd en jeugd.

3. Felle kleurverflitsing -modieus zonder het gevoel van geavanceerde te verliezen

Vrouwen van middelbare leeftijd durven niet bijzonder oogverblindende kleuren te kiezen.Het is beter om heldere kleuren op accessoires te plaatsen, zoals hoeden in de herfst en winter, baretten, gebreide hoeden en pluche petten, enz., Met verschillende variëteiten.

Er zijn ook winter sjaals, eenvoudige stijlen, elegante en hoge heldere kleuren, hoe kun je geen gevoel van mode dragen?Bovendien kunnen de zakken van vrouwen op de werkplek een heldere heldere kleur kiezen voor een verfraaiing, die er niet te monotoon uitziet.