Search for:
  • Home/
  • Onderwijs/
  • Onderwijs is geen zelfstandig naamwoord maar een werkwoord!Woorden zijn niet zo goed als bijles!-Gegeleid Changshan Guoxue Public Welfare Lecture Hall 37 "Three Character Classics" Interpretatie 7

Onderwijs is geen zelfstandig naamwoord maar een werkwoord!Woorden zijn niet zo goed als bijles!-Gegeleid Changshan Guoxue Public Welfare Lecture Hall 37 "Three Character Classics" Interpretatie 7

Changshan Guoxue Public Welfare Lecture Hall heeft het 37e nummer bereikt, heel snel!

Nu is het op vrijdag een tijdsidentificatie geworden. .

Veel mensen zullen vreemd zijn waarom we dit moeten doen.

In feite is het veel minder ingewikkeld. School, basisschool Tegen de tijd van de groei van de middelbare school en de middelbare school, zal het worden gedeeld met mensen, maar ik wil gewoon doorgaan met het “Shangshan Cultural Center” dat is gevestigd met het ideaal van de traditionele cultuur van traditionele cultuur zes jaar geleden!

dus vertrokken we in de vroege zomer vorig jaar!

Misschien een beetje teder, maar niet haast!

misschien een beetje ruw, maar niet eenvoudig!


Ik heb er altijd goed in gezegd, maar de botten zijn verlegen en verlegen.

Iedereen die bekend is met mij weet dat ik het in de meeste gevallen zal doen, want in het verleden deed ik ondernemingen in Shanghai, en we moeten zijn Pragmatisch en pragmatisch.En ik wil nu gewoon zeggen, vanwege onderwijs!

Onderwijs is een verantwoordelijkheid!Onderwijs is een verantwoordelijkheid!

Onderwijs is allemaal emotionele mensen!

Ik houd me altijd aan een standpunt: onderwijs is geen zelfstandig naamwoord, maar een werkwoord!

Onderwijs kan niet alleen in de taal blijven, maar ook aan de gang zijn!

Ik oefen al meer dan tien jaar in mijn kind, en ik ben constant aan het verkennen, studeren en samenvatten!

Ik zal merken dat de meeste ouders altijd zullen merken dat wanneer ze over hun kinderen praten, het vol lof zal zijn en tevredenheid, en het zal vol klachten zijn wanneer het kind de onderwijsstadium binnengaat.Maar analyseert zelden waarom.

In feite is het heel eenvoudig. Om het niet te zeggen!
Ten tweede, ik heb het niet goed geleerd, dus ik kon het niet goed doen!
Ten derde stond ik niet aan, dus het was effectief!

Degenen die vaak deelnemen aan onze Chinese Chinese Studies Public Welfare Lecture Hall zullen een paar fenomenen vinden:

Verschillende ouders en kinderen zijn vaste klanten geworden, omdat hun kinderen zijn veranderd, en deze veranderingen zijn afkomstig van de veranderingen en doorzettingsvermogen van ouders!

Er zijn veel meer kinderen die momenteel deelnemen aan het evenement, waaruit blijkt dat kinderen deze plek leuk vinden!Op dit moment staan ​​ze tenminste niet voor de computer, niet aan de telefoon, niet in het spel!

Hoewel er momenteel veel kinderen deelnemen, zijn er ten minste een dozijn in elke klasse, maar het klaslokaal is verrassend stil, wat aangeeft dat de kinderen al zijn begonnen met leren !

een ander is nu meer dan het hele gezin samen heeft deelgenomen, wat aangeeft dat ouders meer weten over leren en lenen.

Er is een gezegde in de Ancient Family Education View. In feite is dit een wetenschap. Dat “het hart wordt geboren met het hart, en het rijk is met het hart” is de waarheid!

publieke welzijn is eenzaam.

net zoals het verhaal van Yu Boya en Zhong Ziqi in de loop van vandaag, “Alpine and Flowing Water”, vind een vriend!Net als Huang Lei en Chen Zhiyuan: Je bent weg, ik zal niet meer zingen!

Gelukkig heb je je helemaal!Friends of Changshan Sinology Public Welfare Lecture Hall!

Bedankt!dankbaar!

Peng Zonghua

aan de voet van de berg aan de voet van de Lushan in de vroege ochtend van 22 april 2017

Welkom om de code te scannen om mee te doen!Welkom bij Forward!

Trailer: de eerste fase van de “Changshan Parent Training Class” gelanceerd door Chang Shan Culture staat op het punt te beginnen. 15 plaatsen, volledige klas, welkom om te raadplegen!

Adres: nr. 102, gebouw 13, Lindadley Garden, ster Shanoya!

Tel: 13574865756