Search for:
  • Home/
  • Milieu/
  • Directeur van Xiaogan Ecological Environment bezocht het onderzoek naar de waterkwaliteit van de Roller River

Directeur van Xiaogan Ecological Environment bezocht het onderzoek naar de waterkwaliteit van de Roller River

Op 13 april bezocht kameraad Wang Fei, secretaris van de partijgroep en directeur van het Ecological and Environment Bureau van Xiaogan City, de provincie Hubei, het district Xiaonan om de waterkwaliteit van de Rolling River te onderzoeken.Het gemeentelijke Bureau of Water Ecology, Municipal Water Conservancy and Lakes, Xiaonan District Ecological Environment Branch, Municipal First Environmental Monitoring Station, Basin Land Government en Technical Team vergezelde het bezoek.

Het onderzoeksteam voerde achtereenvolgens veldquĂȘtes uit naar de bron van de Xiaonan -sectie, belangrijkste zijrivieren (reservoirs), Luohe Sanhe en zware risicopunten om veldonderzoeken uit te voeren. Leven en ecologie, en tegelijkertijd eisen voor vervuilingsbeheer, kustlijnbeheer, ecologisch herstel en ander werk.

In de volgende stap zal het bestuur van het kleine bekken in het district Xiaonan zich houden aan de ‘alomvattende planning van het project, het bestuur van het bestuur, de samenzwering van de hoge kwaliteit van de vervuiling, de nauwgezette samenzwering van de bron, de in – Diepte samenzwering van de vervuiling, en de implementatie van de uitgebreide samenzwering “, en de verbetering van de waterkwaliteit. Bevorder tegelijk De kleine stroomgebieden van de rivier de Tolzi.