Search for:
  • Home/
  • Mode/
  • Hoe dragen gewone mensen een gevoel van mode?Deze 10 luie mensen dragen vaardigheden om je gemakkelijk te helpen winnen

Hoe dragen gewone mensen een gevoel van mode?Deze 10 luie mensen dragen vaardigheden om je gemakkelijk te helpen winnen

Het is moeilijk om zich in de winter aan te kleden, niet omdat de trendy items in de winter minder zijn dan andere keren.Integendeel, in feite is de rijkdom van stapel en mengen in de winter veel meer dan andere seizoenen, en de tolerantie van de figuur is ook erg sterk.Theoretisch gezien moeten mensen die in de winter aura dragen, meer getalenteerd zijn.De realiteit is echter niet zo. In één oogopslag op straat zijn er maar weinig briljante kleding.

Het is niet moeilijk om te begrijpen als je erover nadenkt.De ernstige kou is gemakkelijk om de wilskracht van mensen te elimineren.Het is niet zozeer dat het niet zo lui is om erover na te denken.

“Luie mensen” die zich er geen zorgen over willen maken, kunnen gewoon een gevoel van mode dragen, maar je hebt een kleine truc nodig.De inhoud die u in dit nummer met u wilt delen, is de methode om te kleden die modebloggers of sterren gebruiken.Hoe dragen gewone mensen een gevoel van mode?Deze 10 luie mensen dragen vaardigheden om je gemakkelijk te helpen winnen, laten we samen kijken ~

1. Open staven en naden aan de zijkant

Dikke en losse jassen zijn erg handig om te dragen in de winter, dus ze zijn de eerste keuze geworden voor luie mensen, zoals middelgrote jassen en sweatshots, en de nadelen van dergelijke jassen zijn gemakkelijk om mensen spiritueel te laten lijken.

Om te lui te zijn om te veel te dragen, kunnen we in het begin de zijkant van de zijsplit kiezen.Hoewel het niet duidelijk is, kan het ook het omvangrijke gevoel breken dat wordt gebracht door een groot kleurenblok.

2. Positieve vermelding

Er zijn veel items in de winter, en ze zijn het meest bang voor saai bij het stapelen, dus het is noodzakelijk om het gevoel van lichtheid te vergroten door de taille te verhogen.Omdat het echter een bepaalde dikte aan de binnenkant heeft, kan het slimmer zijn bij het vormgeven van de taille, zoalsEenzijdig jasDe methode is praktischer dan de hele plug.Als het een middellange beschikbaar item is, vergeet dan niet om de zoom te openen, dit kan ook stilletjes een aanpassing spelen.

3. Neem een ​​schouder

Fashionables die op de voorhoede van de mode loopt, moet geen onbekende zijn voor deze stapelmethode.En er is ook een voordeel in de schouders van de winter, dat wil zeggen dat het compatibel kan zijn met twee dikke items.

Als je een ruwe stoktrui binnen hebt, kun je deze op dit moment handig sturen.

4. Cusk

Wanneer aankleden meer casual is, zullen luie mensen waarschijnlijk een paar dichtstbijzijnde kleding nemen om te beginnen met matchen.

Een deel van de pols kan worden blootgesteld, die de echo’s tussen de items kan versterken en het gevoel van rommeligheid kan verminderen.Als er meerdere lagen interieur zijn, hoef je het niet allemaal bloot te leggen.

5. Gebruik de geruite willekeurig

Als u unieke vrouwen wilt dragen, pint u vaak uw verwachtingen op het afdrukken van het enkele product, maar het grootste deel van het afdrukken is ongeduldig. om te voldoen aan de vereisten van luie mensen.

Onder hen, vanwege zijn eigen retro -charme en gemakkelijk te matchen, werd het ooit een teken van lichtgewicht mode.Als u niet meer wilt denken, voegt u een stukje geruit enkel product toe aan de vorm om de vorm live te maken.

De plaid is niet eenvoudig om fouten te maken.Net als het sterke Britse plaid -jas, is het gemakkelijker om op te vallen in een menigte van solide kleurenjas en een hoogtepunt van de menigte te worden.

6. Gestreepte decoratie

In vergelijking met de plaid moeten we voorzichtiger zijn over het gebruik van strepen.Hoewel het allemaal klassieke patronen zijn, kan de dichtheid van strepen en richtingen gemakkelijk het effect van visuele uitbreiding beïnvloeden.

Gestreepte enkele producten zijn echter erg handig als de vorm van de vorm. .

7. Voeg een vestvest toe

Wanneer u de binnenkant moet blootstellen, met het vest vest, kan de voortreffelijke zin onmiddellijk worden verbeterd.De patroonstijl van het vestvest is niet beperkt en de bloemen zijn beschikbaar.Als u meer specifiek wilt zijn, wordt aanbevolen om een ​​V -Neck Vest Vest te kiezen dat de gezichtsvorm kan wijzigen.

8. verfraai een gedrukte sjaal

Veel oudere vrouwen houden van zijden sjaals, omdat het de meest heldere en veiligste drager is, waardoor heldere kleuren de vorm kunnen verminderen en het kleurgebied kunnen regelen, wat de algehele waardigheid niet zal beïnvloeden.

Bij het kiezen van een zijden sjaal zijn er twee punten om op te letten.Kies geen dunne, gradiëntstijlenHet is gemakkelijk om er goedkoop uit te zien.Het tweede punt is dat de belangrijkste kleur van de warme en koude kleur en de belangrijkste kleur van de kleding consistent is, zodat u gemakkelijk een gevoel van harmonie kunt maken.

9. Zet een ronde hoed op

Ik weet niet of iedereen hetzelfde voelt. Soms zien we de elegante vormen die door anderen zijn gekoppeld. .

De hoed is wat voor soort accessoires, daarom kunnen we daarna beter onze specifieke aandacht voor details weerspiegelen.Als je niet teveel wilt kijken, kun je de rand ook goed krimpen.

10. Doe een witte trenchcoat op

Iemand zal zeker het gevoel hebben dat het te lastig is om lid te worden van de accessoires. Is er een enkel item als het modieus is?Ja, de White Wind Breaker kan worden gedaan.Omdat de populaire winterjassen vaak warme kleuren in de aarde zijn, zijn acht van de tien jassen op straat allemaal kameel of koffie, en natuurlijk kan Mi Bai opvallen.

De lichte en dunne trenchcoat kan de uitbreiding van het wit verzwakken, en de sluitingsmethode kan de chaos van binnen volledig bedekken, zodat de contour netjes is en ook de functie van winddicht en warm heeft.

Welnu, deze kwestie van het delen van modieuze vaardigheden in luie mensen is hier eerst.Welkom om uw modeweergaven te delen in het commentaargebied, we zien u in het volgende nummer ~ Eli