Search for:
  • Home/
  • Milieu/
  • Begin!Yaobang Environmental Pingzhi Branch heeft meerdere maatregelen genomen en zorgt voor de prachtige marathon

Begin!Yaobang Environmental Pingzhi Branch heeft meerdere maatregelen genomen en zorgt voor de prachtige marathon

Alles concurreert voor de lente en de green is vol groen.Als de “hardloper” van de competitie is de Saning Sanitation een schone, mooie, soepele en ordelijke stedelijke omgeving voor de spelers en toeristen om de soepele vooruitgang van de marathon te waarborgen.
De marathonwedstrijd betekent op weg naar een gezondere en positievere levensstijl, en het is ook een prachtig landschap in de vier seizoenen. .De Yaobang Environmental Pingzhi Branch heeft actief ingezet en zorgvuldig gepland, besteedde veel aandacht aan de belangrijkste secties zoals East Street, evaluatie van Meimei Street, Western West Ring, Guangyang Road en andere belangrijke secties en bleef de verantwoordelijkheden op alle niveaus compacteren op alle niveaus.
Chirurgie pop -up publiciteit, pleiten voor de oprichting van de hele mensen
Naarmate de marathon nadert, heeft de Yaobang -omgeving tegenover Branch een super -samengestelde flitsende activiteit georganiseerd: sanitaire werknemers hebben ritmisch ritmisch kloppen met vier kolor afval kan helpen om de marathon te helpen publieke welzijn en roept de burgers op om het milieu te beschermen tijdens het evenement, betalen Aandacht voor afvalclassificatie, verbetering van de culturele geletterdheid en het verbeteren van het imago van de stad.
“Jie” kan doen wat je kunt, voorbereidingen treffen voor het spel
Om ervoor te zorgen dat het semi -Marathon -wedstrijdspoor en de omliggende steden schoon en opgeruimd zijn, heeft de milieu -sanitatietak van de Yaobang Environmental Sanitation Branch in april een Marathon Health Security Group opgericht, met een totaal van meer dan 150 mensen. .
Op de “conventionele bewegingen” van dagelijkse reiniging zullen we de clean -up -maatregelen langs de baan verder versterken.Verhoog de frequentie van gemechaniseerde reiniging, verzending met hoge spoelauto’s, sprinklers en sanitaire werknemers om “het net te trekken” op het spoor van de baan; doe goed werk van sanitaire details langs de lijn, organiseer personeel om de vodden te schrobben om de vodden te schrobben De rave, categorie vuilnisbakken, enz., Klein de omringende groene riem en sanitaire dode hoek op, om de weg te wissen, de bodem vrij te maken, en geen stof, en laat het origineel zien “; Rond de baan is schoon en netjes.Tegelijkertijd moeten de schoonmakers schoonmaak- en schoonmaakvoertuigen uitvoeren om de frequentie van ontvangen en transport te versterken en de werkefficiëntie te verbeteren en de tijd van afvallanding te verminderen.
Continue service en het versterken van de evenementgarantie
In reactie op de plotselinge toename van afval die in de latere periode kan optreden, heeft de Yaobang -omgeving een compleet continu serviceplan geformuleerd, geregeld voor de voortdurende aandacht van sanitaire krachten om ervoor te zorgen dat de straten netjes en nieuw zijn na het evenement.
De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Pingzhi -tak zei: “We kennen het belang van marathonevenementen voor het imago van de stad, dus alle werknemers hechten veel belang aan en gaan er alles aan. We hopen atleten en burgers een mooie, nette te bieden Concurrentie en burgers door onze eigen inspanningen.
Door middel van een solide en effectieve garantiemaatregelen, streeft de Yaobang -omgeving tegenover Branch de mooiste stadsomgeving en optimale servicekwaliteit te presenteren aan elke deelnemer en het kijken naar burgers. Hoge normen, hoge kwaliteit en hoge waarde, en blijf stedelijke visitekaartjes polijsten!
Upstwaarts nieuws Li Dongzhen
Rapport/feedback