Search for:
  • Home/
  • Mode/
  • G2000 2024 Herfst- en winter Nieuwe productlanceringsconferentie, Artist Net Red verzamelde zich ter plaatse om de mode -charme van de werkplek te ervaren

G2000 2024 Herfst- en winter Nieuwe productlanceringsconferentie, Artist Net Red verzamelde zich ter plaatse om de mode -charme van de werkplek te ervaren

Op 19 april is het Commute Light Business Clothing -merk G2000 2024 herfst en winter nieuwe productlanceringsconferentie geland op “AW2024 Shenzhen Fashion Week”.Het thema van deze nieuwe productconferentie is Reborn Refresh Reinterpret, die niet alleen een verfrissende modeshow brengt, maar ook de nieuwe trend van de werkplek toont, nieuwe definities injecteert in mode -woon -werkkleding en het verkennen van een nieuwe charme van de werkplek.

De nieuwe generatie woon -werkverkeer is niet langer beperkt tot de terughoudendheid van de pakken en lederen schoenen.Het showveld is gebaseerd op het concept van “opnieuw definiëren”, en de merknaam is geïnspireerd door de basis van de inspiratie om alle complicaties te verbreken en een andere aanpak te maken. van complexiteit en de aandringen op het concept van eenvoudig en modern ontwerp, herdefinieerden meer mogelijkheden voor pendeldozingen.

Deze grote show combineert de prestaties van het toneelscènedrama om de echte pendelaars naar de show te verplaatsen.Samen met omgevingsmuziek, modellen die de G2000 herfst- en winterreeks dragen vrijelijk pendelen op diverse ruimtescènes zoals woon -werkverkeer, dagelijkse kantoor en off -werk vrijetijds, met de mode -woon -esthetiek van de G2000 van de G2000 in de stedelijke bevolking. worden van nature onthuld in het dagelijkse leven van capabele zaken en elegantie, en ook levendig het inherente streven naar vrijheidscomfort geïnterpreteerd en niet beperkt werd.

Tijdens deze persconferentie nodigden de heer Cai Hui, CEO van G2000 Group, en G2000 uit dat gastkunstenaars Chen Yan, Zhu Minhan, Supermodel Yang Siying, Fashionista Brothers en Media -vertegenwoordigers, enz. Verkennen, de nieuwe charm van de werkplek te verkennen.

De heer Cai Hui, CEO van G2000 Group, zei dat “herdefiniëren” geen eenvoudige slogan is, maar na het herkennen van de relatie tussen mensen en garderobe, de grenzen van de werkplek en het leven, de balans van functionele eisen en draagervaring, etc. moderne nieuwe behoeften, om nieuwe mogelijkheden te vinden, iteratieve nieuwe producten, en om het hele proces te tonen van het tonen van nieuwe optredens.

Naast het gediversifieerde ontwerp van jassen, pakken, shirts en broeken in de G2000 -serie voor mannen en vrouwen, gebruikt het ook functionele stoffen, die de kenmerken heeft van waterdichte, anti -schriftelijke, snelle drogen, elasticiteit en andere kenmerken. Productontwerp, creatief maatwerk, functionele stoffen, kleurafstemming, gediversifieerde slijtage, comfort en andere niveaus.

Nieuwe nieuwe definitie

Interpreteer een nieuwe manier van leven

De nieuwe definitie van de pendelen van de garderobe overtreft het traditionele concept van het kiezen van kleding. Benadrukt ook multifunctioneel en bijpassend, die de stijl tussen verschillende gelegenheden gemakkelijk kunnen converteren.

Tegelijkertijd moedigt de nieuwe definitie van het pendelen van de garderobe ook aan om nieuwe manieren en stijlen te proberen.Het product manifesteert zich als de saaiheid van zwart en wit en grijs in het verleden, en heeft meer kleuren om de garderobe te verlichten, zoals edelsteengroen, smaragdgroen, ijzeren roestkleur, gletsjerblauw, champagne goud en comfortabeler en jonge mode .

Glam Street Urban Mode

Demonstreer persoonlijke modestijl

Commodity Fashion is een stijl die klassiekers en elegantie combineert.Daarom weerspiegelt mode niet alleen formele kleding, maar besteedt ook aandacht aan afslank en maatwerk, wat de zorgvuldige creatie van hoog -kwaliteit en gedetailleerd ontwerp toont, en het gebruik van speciale accessoires voegt hoogtepunten toe aan de hele vorm.

Voeg de textuur toe van het fluwelen stof, eenvoudig en scherp ontwerp, dring door de straatstijl zonder mode te verliezen, gericht op gepersonaliseerde matching, vrijetijdsmaterialen, zoals denim, kernvelvet, gebreide stoffen, enz. Trends. Het is ook een soort casual woon -werkverkeer.

Old Money Fashion Low -key luxe

Opmerkingen Persoonlijke unieke charme

De luxe van het pendelen met lage key is een nieuwe definitie van het combineren van luxe en bruikbaarheid.Besteed aandacht aan de balans en elegantie van de draagstijl, zoals een op maat gemaakte pakjas of een slanke broek van hoge kwaliteit, en een delicaat zijden shirt of een zachte wollen trui om de details in de details luxueus te tonen.

Daarom is het pendelen op lage -key luxe niet alleen een externe stijl, maar ook een innerlijke houding van het leven, die het nastreven van kwaliteit, details en comfort vertegenwoordigt en deze achtervolging integreert in de dagelijkse dagelijkse woon -werkverkeer.