Search for:
  • Home/
  • Wetenschap/
  • Professor Chen Xiaoyuan werd gekozen tot academicus van de Academie van Wetenschappen

Professor Chen Xiaoyuan werd gekozen tot academicus van de Academie van Wetenschappen

Onlangs werd professor Chen Xiaoyuan, een co -oprichter en hoofdwetenschapper, professor Chen Xiaoyuan, een levenslange docent van de National University of Medical College of Singapore, gekozen tot academie van de Academie voor Wetenschappen (Academia Europaea).

De European Academy of Sciences is een academische instelling van interdisciplinaire disciplines. Openbaar en promoten openbaar onderwijs en bevorder de verdere ontwikkeling van kruisdisciplines en internationaal onderzoek.

De selectie van academici van de European Academy of Sciences vereist meerdere rondes van strikte academische beoordelings- en selectieprocedures.Kandidaten moeten worden aanbevolen door de bestaande academici, en door een reeks gedetailleerde en strikte beoordelingsprocessen, die vele aspecten van de innovatie, invloed en bijdrage aan de wetenschappelijke gemeenschap in de wetenschappelijke gemeenschap omvatten.Momenteel omvat de European Academy of Sciences al 87 Nobelprijswinnaars en 20 Philz Awards, waaronder veel topgeleerden.

Professor Chen Xiaoyuan werd gekozen tot academicus van de European Academy of Sciences, wat de beste bevestiging is van de doorbraakresultaten op het gebied van biomedicine- en nanomaterialenonderzoek en de langdurige betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek en innovatie.Er wordt aangenomen dat Lamina Cheng onder de toonaangevende leider van professor Chen Xiaoyuan het wetenschappelijke onderzoek Highland op het gebied van nucleaire medische zorg verder zal consolideren en bijdraagt ​​aan wereldwijde wetenschappelijke vooruitgang.

Over Lannar

Lannacheng werd samengericht door professor Chen Xiaoyuan, een expert op het gebied van Dongcheng Pharmaceutical en de beste internationale moleculaire beelden en nano -medische velden op het gebied van nano -medicine. Ontwikkeling van nucleaire geneeskunde.