Search for:
  • Home/
  • Wetenschap/
  • Het werd onderzocht door de regering en werd ter dood gestuurd … vanwege de oppositie tegen de "Wuhan Laboratory Lek Theory", werden westerse wetenschappers eigenlijk vervolgd en bedreigd door polit

Het werd onderzocht door de regering en werd ter dood gestuurd … vanwege de oppositie tegen de "Wuhan Laboratory Lek Theory", werden westerse wetenschappers eigenlijk vervolgd en bedreigd door polit

[Global Times-Global Network Reporter Group Comprehensive Report] Wanneer de Amerikaanse overheid en de media een nieuwe ronde van complottheorie van “Wuhan Laboratory lekken, lekt het nieuwe kroonvirus” en “heksenjacht” onderdrukken is alleen omdat ze het “natuurlijke ondersteunen Oorsprong van het nieuwe coronale virus “of verzet zich zonder bewijs zonder bewijs van China.Sommigen van hen werden door de overheid onderzocht, sommigen werden gevraagd om af te treden, sommigen werden gedwongen zich terug te trekken uit hun onderzoeksprojecten, sommigen ontvingen “doodsbedreigingen” met kogels, en sommigen zijn lastiggevallen door cybergeweld om psychologie te accepteren. kan niet langer werken en normaal leven …

“Dit is een georganiseerde politieke beweging. Elke wetenschapper die deelneemt aan het traceerbaarheidswerk zal worden aangevallen zolang het argument” laboratoriumlekkage “. Studies hebben de Global Times -verslaggever beschreven dat dit fenomeen nu voornamelijk in de rechterwinggroepen in de Verenigde Staten, Australië en Groot -Brittannië ligt, maar ook in Europa verscheen.

Verlaat onderzoeksprojecten, sluit sociale media en word gevraagd om af te tredenNimfoAmerikaanse wetenschappers die pleiten voor de “natuurlijke oorsprong van het virus” worden door de politiek vervolgd

De eerste die het “karakter in de storm” wordt, is Anthony Fitch, hoofd van de Amerikaanse regering.In de begindagen van de epidemie heeft FOIC altijd verzet tegen de discussie over “virus kunstmatige” en “Wuhan Laboratory Lek Theory”.In mei 2020 maakte Fuch in een interview met het National Geographic -tijdschrift duidelijk dat “het evolutieproces en het virus in de vleermuizen in vleermuizen en de huidige situatie van virussen in vleermuizen kan worden gezegd. Of opzettelijk al het bewijs van het virus manipuleren geleidelijk geëvolueerd.

In de context van een nieuwe ronde van “virus traceerbaarheidsenquête” in de Verenigde Staten in 2021, toen sommige ons vertrokken, begonnen politici die eerder hadden beweerd “met respect voor de wetenschap” ook vaak een complottheorie van “Wuhan Laboratory Lek begonnen te geven “en Fitch had last van de Verenigde Staten. Het politieke toneel werd ongekend onderdrukt en de positie ervan begon onregelmatig te worden aangevallen en onderdrukking.

In juni van dit jaar zijn sommige Amerikaanse senatoren, Tom Kodon, Marco Rubio en Martha Blackburn, die altijd bekend staan ​​om Anti -China.Rubio verborgen niet dat hun “aantrekkingskracht” verband hield met de complottheorie van de samenzweringstheorie “Wuhan Laboratory”.

“Gedurende 16 maanden hebben we Dr. Fuki de informatie zien verborgen, hebben een redelijke verklaring afgewezen van de oorsprong van de nieuwe kroon en liegen tegen het Congres.” Rubio beweerde: “Hij zou een feitelijk gevestigde volksgezondheidsambtenaar moeten zijn, liever dan een expert die de feiten verstoort om zijn persoonlijke oordeel te voldoen. “

In het Huis van Afgevaardigden kwam Republikeinse parlementslid Marti Li Green ook bij voor veel mensen, en het initiëren van voorstellen moet “het salaris van het welzijn tot nul verminderen” en hem verantwoordelijk laten zijn voor de nieuwe Crown -epidemie in de Verenigde Staten.Tien leden zoals Green beweerden dat Foic opzettelijk de studie van het Wuhan Virus Research Institute opzettelijk financierde, waardoor het virus dodelijker werd.

Onder een dergelijke politieke druk “veranderde Fuqi in mei dit jaar plotseling zijn mond” en zei dat hij “niet overtuigd” was of het nieuwe kroonvirus uit de natuur kwam.Hij zei dat veel mensen denken dat het nieuwe Crown -virus een natuurlijk fenomeen is, maar de bestaande gegevens kunnen het nauwkeurige antwoord niet volledig afleiden, dus wie moet de oorsprong van het virus blijven onderzoeken.Op 21 juni zei hij echter ook in de uitzending van de New York Times dat hij niet dacht dat het nieuwe Crown -virus van het Wuhan Virus Research Institute in China kan worden gelekt.

De slechte positie van het welzijn deed hem de aanval niet vermijden.De Associated Press meldde dat Fuch werd uitgelachen om “leugenaar” op conservatieve media.Hoewel er geen bewijs is om aan te geven dat er een onjuist gedrag is in de wizi, eiste de stem van de Republikeinen dat zijn ontslag steeds hoger wordt.

Fitch is niet de enige Amerikaanse wetenschapper die door de politiek is onderdrukt.In januari van dit jaar ondervond de Verenigde Amerikaanse wetenschapper Peter Dazak, die een gezamenlijke expert was in het nieuwe Crown Virus Traceability Research van China -ook soortgelijke ontmoetingen.

Dazak schreef vorig jaar in de Britse “Guardian” en riep op tot een complottheorie, niet in reactie op de nieuwe kroonbron.In februari van dit jaar, toen sommige Amerikaanse media zoals de New York Times beweerden dat “bepaald gedrag in China ernstig heeft gehinderd wie het traceerbaarheidsonderzoeksproces in Wuhan is”, geruchten Dazac onmiddellijk geruchten op Twitter: “Dit is mij de ervaring die in de WHO -missie, als de persoon die de leiding heeft over de dieren- en milieuwerkgroep, voel ik dat Chinese collega’s openhartig en betrouwbaar zijn. “

De eerlijke houding van Dazak ten opzichte van de wetenschap heeft er echter voor gezorgd dat hij door de Amerikaanse politiek werd bedreigd en moest zich terugtrekken uit het nieuwe Crown Virus Traceerability Research Project: in december 2020 was Peter Dazak een Brits gezaghebbende medisch tijdschrift “Liuye Knif” -lijst als voorzitter van de speciale werkgroep; in juni van dit jaar, “Liu Ye Dao” heeft een verklaring afgegeven op zijn officiële website dat Peter Dazak, die eerder met Wuhan -laboratorium op het relevante veld had samengewerkt, “het nieuwe Crown Virus Committee -onderzoek heeft vermeden over De oorsprong van het virus.

Een buitenlandse expert van de China -wie een nieuwe Crown Virus tracing Student Study Research Joint Expert Group vertelde The Global Times Reporter dat nadat hij publiekelijk de complottheorie van “Laboratoriumlekvirus” had geweigerd, hij e -mails en e -mails van extremistische rechtse elementen had ondergaan in De Verenigde Staten.Hij zei dat de meeste van deze mensen blanke mensen zijn en veel mensen hebben een “nazi -” -stijl.”Ze vertelden me, ‘Patriots’ staat op het punt me aan te vallen.”

Een ander nieuws van de Joint Expert Group die de naam niet wilde onthullen, vertelde de Global Times -verslaggever ook dat dit voor wetenschappers een moeilijke periode is, omdat de traceerbaarheid van het virus sterk is gepolitiseerd, “maar we moeten deze wetenschappelijke onderzoek voortzetten “.

Er zijn ook enkele Amerikaanse wetenschappers die zelfs hun sociale media -accounts moeten verwijderen nadat ze zijn aangevallen.Een virusexpert Christian Anderson, een virusexpert in Californië, schreef in een e -mail die in januari van dit jaar naar een foker werd gestuurd dat hij gelooft dat het nieuwe kroonvirus kunstmatig is.Na zorgvuldig onderzoek veranderde Anderson echter van gedachten. Virus is volledig natuurlijk.

Toen de wetenschapper zijn bewustzijn en conclusie over het nieuwe coronale virus echter veranderde, had hij snel last van enorm cybergeweld.

Tijdens de reguliere persconferentie van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken op 28 juni zei woordvoerder Wang Wenbin dat het probleem van nieuwe Crown Tracing een serieuze wetenschappelijke kwestie is, die moet worden voorgelegd aan wetenschappelijke onderzoekers voor onderzoek en onderzoek, samenwerking en discussies.Hij zei dat de Verenigde Staten om zijn eigen belangen niet alleen “politieke vervolging” hebben, maar ook wetenschappelijke onderzoekers hebben bedreigd om de “complottheorie” te erkennen die door politici is gemaakt.

Eerlijk gezegd werden Australische wetenschappers door de overheid onderzocht en ontvingen ze een intimidatiebrief met kogels

Het werd door de regering onderzocht voor “de waarheid vertellen” en bedreigd door extreme moleculaire netwerkaanvallen of zelfs de dood.

In april 2020 heeft professor Edward Holms, een professor aan het Institute of Infectious Diseases and Biological Safety van de Universiteit van Sydney, een verklaring afgegeven op de officiële website van de Universiteit van Sydney, die zei dat er geen bewijs was dat het nieuwe kroonvirus ontstond in het laboratorium van Wuhan.Hij benadrukte dat de rijkdom, diversiteit en evolutionaire proces van coronaire virussen bij wilde dieren aangeven dat het nieuwe coronale virus natuurlijke oorsprong is en meer monsters van diersoorten in de natuur vereist om de exacte bron van het nieuwe coronaire virus na te streven.

De Australian SBS Broadcasting Corporation getiteld “The New Crown Virus komt uit Wuhan Lab?In het artikel verklaarde “luisteren naar experts” dat online geruchten werden geruchten en het publiek probeerde de oorsprong van het nieuwe kroonpneumonie -virus te traceren via verschillende speculaties.Het rapport citeerde de visie van Edward Holmes over de valse woorden van het in diskrediet brengen van het Wuhan -viruslaboratorium.De website van het Amerikaanse “buitenlands beleid” verklaarde botweg dat de theorie van de So -aangedaan laboratoriumviruslekkage “niet kan uitstaan”.

Edward Holms heeft herhaaldelijk een professionele interpretatie gepubliceerd die de “natuurlijke oorsprong van natuurlijke kroonvirussen” ondersteunt, die veel problemen oplevert.De Australische “Daily Telegraph” viel Edward aan dat zijn onderzoek gezamenlijk werd gefinancierd door de Chinese overheid en het leger, en de onderzoeksresultaten werden “getroffen door China”.De Universiteit van Sydney verduidelijkte echter vervolgens dat “het laboratorium van Edward werd gefinancierd door de federale overheid”, en haar “werk is volledig onafhankelijk” en “geen financiering ontvangen van de Chinese overheid, bedrijven, instellingen en particulieren.”

Volgens het Sydney Pioneer Morning News werd Edward bedreigd door de cyber intimidatie en dood van complottheoretici en werd het continu geraakt.Volgens bronnen onthulde de Global Times dat Edward onlangs door de Australische regering is onderzocht en een anonieme intimidatiebrief ontving met meerdere verpakkingen met echte kogels, waardoor het bedreigt om soortgelijke opvattingen te blijven publiceren en meer zal worden getroffen.Op dit moment heeft Edward psychotherapie ondergaan vanwege overmatige druk en is het niet in staat om normaal wetenschappelijk onderzoek te doen.

Daniel Anderson, een andere Australische virusist, kwam ook soortgelijke ontmoetingen tegen.Volgens Bloomberg had Anderson gewerkt bij het Wuhan Virus Research Institute en was hij ook de enige buitenlandse vleermuisviroloog die werkte bij het P4 Laboratory van het Wuhan Virus Institute.Ze vertelde de media dat het Wuhan -viruslab een gewoon laboratorium is, dat hetzelfde is als elk ander laboratorium met hoge beperking.Het laboratorium heeft een strikte associatiedagen en vereisten voor het beheersen van de primaire van de ziekte.

Het is gemeld dat Anderson onder de indruk was van het beschermingsproces van het laboratorium en later het desinfectiesysteem van het Wuhan -laboratorium in zijn laboratorium introduceerde.Vóór het einde van 2019 ontmoette niemand elkaar in het Wuhan Research Institute.Anderson had een nieuwe kroonvirustest ontvangen in Singapore en bewezen dat hij nooit was besmet met het nieuwe kroonvirus.Anderson gelooft dat het nieuwe kroonvirus hoogstwaarschijnlijk is afgeleid van de natuur, niet kunstmatig vervaardigd of opzettelijk gelekt.

Volgens Anderson zelf, begin 2020, vanwege de valse informatie over de nieuwe kroonepidemie op internet, werd ze echter het doelwit van aanvallen bij de Amerikaanse extremisten, wat een groot aantal zure aanvallen en misbruik veroorzaakte en moest ze melden naar de politie.

“Dit is een georganiseerde politieke beweging. Elke wetenschapper die deelneemt aan het traceerbaarheidswerk zal worden aangevallen zolang het argument” laboratoriumlekkage “.” Er zijn “in Europa.

Achter politieke onderdrukking: 201912e jaarMaandelijks kroonvirus verschijnt in de Verenigde Staten, maar de Verenigde Staten detecteren geen 12Bloedmonster een maand geleden

De Verenigde Staten, Australië en andere westerse landen hebben experts en wetenschappers neergeschoten die zich aan de wetenschappelijke positie willen houden. experimentele bases.

Met de voortdurende accumulatie van bewijsmateriaal en de continue ontwikkeling van de wetenschappelijke hypothese hebben veel onderzoeksresultaten aangetoond dat in andere landen sommige vermoedelijke positieve monsters eerder werden gevonden dan het eerste geval van Wuhan, waaronder de Verenigde Staten: 15 juni dit jaar, de Verenigde Staten op 15 juni dit jaar, de Verenigde Staten, een nieuwe studie gepubliceerd door het National Institute of Health (NIH) “Our All” toonde aan dat al in december 2019 het nieuwe Crown -virus in de Verenigde Staten was verschenen.

De onderzoeksresultaten werden gepubliceerd in het tijdschrift van het academische tijdschrift “Clinical Infectious Diseases”.De onderzoekers van “wij allemaal” analyseerden meer dan 24.000 bloedmonsters op 18 maart 2020 op 18 maart 2020. Deze bloedmonsters waren oorspronkelijk afkomstig van 50 staten in de Verenigde Staten.De testresultaten toonden aan dat de bloedmonsters van ten minste negen mensen nieuwe antilichamen van het coronale virus verschenen, het vroegste geval van de datum van de datum uit het bloedmonster verzameld in Illinois op 7 januari.Op 8 januari uit Massachusetts, op 3 februari uit Wisconsin, op 15 februari uit Pennsylvania, en specimens verzameld in 6 maart in 6 maart, detecteerden onderzoekers ook antilichamen en de meest positieve monsters die het werd verzameld vóór het eerste rapport van deze staten.

Omdat het antilichaam nodig is gedurende ongeveer twee weken na infectie, tonen de bovenstaande studies aan dat de gevallen van deze antilichamen ten minste enkele weken vóór het verzamelen van bloedmonsters aan het nieuwe kroonvirus zijn blootgesteld.Onder hen bewijzen de positieve monsters die begin januari van dit jaar in Illinois en Massachusetts zijn verzameld, dat het nieuwe Crown -virus eind december 2019 in deze staten bestaat.

NIH vermeldde in een persbericht uitgegeven op 15 juni dat het onderzoek van “wij allemaal” een uitbreiding was van een eerdere onderzoeksresultaten van de US Centers for Disease Control (CDC).Uit een onderzoeksresultaten die op 30 november vorig jaar door CDC -onderzoekers werden vrijgegeven, toonde aan dat volgens de test van bloeddonatiemonsters in 9 staten in de Verenigde Staten, al in het midden van december 2019, het nieuwe kroonvirus mogelijk in de Verenigde Staten is verschenen.Dit onderzoek detecteert 7389 bloedmonsters verzameld van 13 december vorig jaar tot 17 januari van dit jaar. 13 december tot 16 december vorig jaar; 67 voorbeeldmonsters komen uit Massachusetts, Michigan en andere plaatsen.

De Verenigde Staten testten echter niet de bloedmonsters vóór december 2019. De hoofden van de NIH en het “allemaal van ons” -project legden alleen publiekelijk uit dat “omdat de ontdekking van de periode in december zeldzaam en weinig was.”In dit opzicht vertelde een Chinese volksgezondheidsexpert de Global Times -verslaggever op de 5e dat de Verenigde Staten de drijvende kracht missen voor het blijven uitvoeren van dieper traceerbaarheidsonderzoek.Over de kwestie van traceerbaarheid, tenzij de Verenigde Staten bereid zijn om derden transparant en onbeperkt onderzoek uit te voeren, kan de waarheid niet volledig worden onthuld.

De Australische immunologie en infectieziekten Dominic Dwamor gingen naar Wuhan om deel te nemen aan de studie van het nieuwe kroonvirus als lid van de WHO van januari tot februari 2021.In een interview met de Tsjechische Republiek Economische Daily zei hij dat de Chinese partij de samenwerking met de deskundige groep heeft onderzocht en geopend. belangrijke informatie.Dehuer zei dat de traceerbaarheidsonderzoek zeer ingewikkeld is. Alle landen moeten de strijd verlaten en met elkaar samenwerken.