Search for:
  • Home/
  • Sport/
  • Super Saturday · Sports Hallo, een weekendsportshow die hoort bij Hangzhou Citizens wacht op u om zich te registreren

Super Saturday · Sports Hallo, een weekendsportshow die hoort bij Hangzhou Citizens wacht op u om zich te registreren

Sport -achtige Hangzhou -burgers zijn gezegend!Op 19 april leerde de verslaggever van de media -ventilatie van het Hangzhou Sports Bureau dat Hangzhou een sportbijeenkomst van mensen zal creëren met het thema “Super Saturday · Sports HI” om meer platforms te bieden voor sportliefhebbers.
De So -called “Super Saturday” -spellen, zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt zaterdag tijd om te spelen. Dorpsgroepen voldoen aan de behoeften van de diversificatie van de massa.Elke projectcompetitie is onderverdeeld in voorrondes en finales.
Hangzhou-burgers kunnen een team vormen via ondernemingen, gemeenschappen en dorpen en zich gratis registreren van de “Zheli-Aziatische games online-activity-mensen’s Games”.De deadline voor het eerste kwartaal van elk projectvoorlopers is 25 april en de registratietijd van het tweede kwartaal is van 26 april tot 25 mei. Elke groep is beperkt tot 100 teams.
De competitie zal worden onderverdeeld in meerdere regio’s, waarvan basketbalitems zijn verdeeld in de Yuhang -divisie (Five -Person Enterprise Group), Gongshu Division (drie -personen Community Group) en Xiaoshan Division (Five -Person Village Group); zijn verdeeld in het Shangcheng -district en Jiande City -gebieden;
De relevante persoon die verantwoordelijk is voor het Hangzhou Sports Bureau zei dat de reeks evenementen niet alleen een platform biedt voor burgers van verschillende leeftijden en beroepen om zich te laten zien en te genieten van sport, het sportthousiasme verder te stimuleren, maar ook meer levendige evenementen biedt voor het creëren van de oprichting van National Fitness Model Markets. Carrier, realiseren de fitnessevenementen van de mensen betaalbaarder, handiger en populairder.Tegelijkertijd kan het verder het effect van de Aziatische spellen vergroten, de ontwikkeling van hoge kwaliteit van Hangzhou Sports in het post -Aziatische spelletijdperk bevorderen en de oprichting van internationale evenementen versnellen.
Rapport/feedback