Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • Cao Minglong, president van Fuxing Travel: voor vakantietoerisme is gewoon nodig, het doel is om "Main and Guest Deling" te bereiken "|

Cao Minglong, president van Fuxing Travel: voor vakantietoerisme is gewoon nodig, het doel is om "Main and Guest Deling" te bereiken "|

Op 25 april is de Shandong Provincial Cultural Tourism Sector High Quality Development Conference van 2024 geopend in Linyi City, de provincie Shandong.Op de conferentiesite zei Cao Minglong, president en hoofdoperator van Fuxing Tourism Culture Group, in zijn toespraak dat het vakantietoerisme van vandaag een rigide behoefte is geworden in het dagelijkse leven van burgers.

Cao Minglong gelooft dat de ontwikkeling van de ontwikkeling van de Chinese taalreisindustrie de transformatie is van sightseeing naar vakantietoerisme.Wanneer de houding van mensen en consumentengedrag verandert, is iedereen meer bereid om tijd met geld door te brengen om te genieten van vakantietijd met hun families.

“Het vakantieleven verwijst naar de perfecte combinatie van de dagelijkse vakantiebehoeften van mensen met het leven, dat wil zeggen de vakantie -ervaring die alleen de steden en de omgeving van je leven in de stad en de omgeving kan ervaren die alleen in je leven kunnen worden ervaren in de beroemde Scenic Spot en toeristische bestemming.

Volgens Cao Minglong heeft Shandong een rijke geschiedenis en heeft hij een unieke en rijke toeristische bronnen.Eén berg, één water en een salie zijn goed bekend en het merk gastvrijheid Shandong is goed bekend.Na tientallen jaren van ontwikkeling is het sightseeing -toerisme van Shandong erg solide geweest.

“In termen van vakantie en toerisme heeft Shandong ook een uniek voordeel. De prachtige kustlijn van Yantai en Weihai, Qingdao unieke gebouwen in Duits -stijl en biercultuur, weifang’s wereldberoemde kitefestival, linyi rijke stadsreitage, deze zijn bevorderlijk om hoog te bouwen Hoge Cao Minglong zei.

“In feite is de vakantietour in Shandong verdwenen. Van vorig jaar tot dit jaar, veel steden in Shandong vanwege hun speciale voedsel en geesteswetenschappen, laat zien dat consumenten niet alleen de gewone toeristische manier van punch -in -type ponsen hebben gewaardeerd In het schilderachtige gebied.

“Ontmoet de zee langs de gele rivier, ik wacht op je in Linyi.” Als het op Linyi komt, zei Cao Minglong dat Linyi een culturele toeristische markt is, met natuurlijke hulpbronnen zoals canyons en bergen, evenals cultureel erfgoed Als oude dorpen en oude huizen. De uitstekende basis van het oude Red Revolutionary District, “ik kijk er naar uit om de investeringen in de culturele toeristische sector in Shandyi in Linyi gezamenlijk te vergroten en het te helpen een toeristische bestemming van de wereldklasse te worden.”