Search for:
  • Home/
  • Onderwijs/
  • Yuan Broadcasting -carrière bij AI Career Education Solutions op de 83e China Deadment Exhibition

Yuan Broadcasting -carrière bij AI Career Education Solutions op de 83e China Deadment Exhibition

  Op 21 april 2024 eindigde de 83e China Education Equipment Exhibition van de drie dagen in het Chongqing International Expo Center.Tijdens de tentoonstelling lanceerde de carrière van Yuan Broadcasting een carrièreducatieoplossing in het AI -tijdperk, met een reeks wetenschaps- en technologie -innovatieproducten zoals “Career Wing Station”, “Digital Wings Project”, “Vex Robotic Course System”, enz .Tijdens de 3 -daagse tentoonstelling trok Yuan -uitzendcarrière tienduizenden professioneel publiek aan om naar de tentoonstelling te kijken, en ontving unanieme lof en algemeen erkend door de leiders en gasten die naar de tentoonstelling kwamen.

  In 2024 stelde de National Educational Work Conference voor dat “we een nieuw spoor van onderwijs moeten blijven openen, zich moeten houden aan de toepassing van geïntegreerd in de koning en intelligent empowerment -educatie governance gebruiken om hervorming van het onderwijs en innovatie te leiden.” van informatietechnologie en kunstmatige intelligentie bevordert het leiderschap van ontwikkeling en de strategie van het opleiden van het land, en het traditionele educatieve denk- en onderwijsmodel veranderen rustig.Educatieve digitale transformatie is de ontwikkelingstrend van de industrie geworden en bevordert voortdurend veranderingen in de industrie.

  Als leverancier van loopbaaneducatie geïntegreerde oplossing voor loopbaaneducatie, volgt de verre Wings -carrière het tempo van het digitale transformatiebeleid van onderwijs, en stelt een carrière -onderwijs geïntegreerde oplossing voor in het AI -tijdperk om de teelt van nieuwe talenten te bevorderen. Een reeks wetenschappelijke en innovatieve producten en apparatuur zoals “Homing Homes Project” en “Vex Robotics Curriculum System”, zoals de Road of New Education Reform, onderzoekt continu productapparatuur die de strategische doelen van het National Education bereikt.

  Carrièrevleugels

  Yuan Bi Wing’s Carrière -lancering van Career Wings Station is een studentenontwikkelingsapparatuur die carrière en psychologische functies integreert.Via kunstmatige intelligentietechnologie combineert de apparatuur de resultaten van de vele jaren van carrièreonderzoek in het Yuan Broadcast Education Research Institute en creëert een carrière -gebaseerd carrièredingsstation AI interactief systeem op basis van een groot model.

  De producten zijn onder meer AI -carrièreplanners, AI -hartpartners, zelfverkenning, academische verkenning, psychologische counseling -afspraak, carrièredoolbox, driftfles en andere functies.In de exclusieve privéruimte kunnen studenten volledig ontspannen met AI -carrièreplanner en AI Heart -Taalpartner voor een real -time 1V1 -uitwisseling.Lage kosten om te voldoen aan de behoeften van studenten met een hoge efficiëntie, terwijl de last van leraren wordt verminderd.

  Carrièrevleugels zijn toegewijd om jongeren meer wetenschappelijke en systematische begeleiding van loopbaanplanning en psychologische gezondheidsadvies te bieden, hen te helpen beter aan te gaan met toekomstige uitdagingen en kansen, en het realiseren van zelfworth en levensdromen.

  Nigeria -project

  De verre vleugelcarrière sluit zich aan bij Tencent Cloud Smart om een ​​klein voorbeeldnummerhamer te lanceren. .De volgende functies, bewegingen en uitdrukkingen imiteren mensen volledig.U hoeft alleen in de toekomst de tekst of het geluid in te voeren om snel de video’s van het aantal hypocrisie te genereren.

  Tegenwoordig hebben met de digitale transformatie van het onderwijs de Long -Broadcast Intelligent Digital Homo Sapiens, als een intelligent hulpmiddel voor hulpmiddel, de tijd- en ruimtebeperkingen van traditionele onderwijsonderwijs uitgebreid. Zoals de introductie van locatie heeft de kwaliteit en efficiëntie van het onderwijs van leraren aanzienlijk verbeterd, het delen en populariteit van educatieve middelen bevorderd en gelijke onderwijs en educatieve innovatie bevorderd.

  De verre vleugelcarrière lanceerde ook verschillende wijze cursussen.Studenten leren de principes van kunstmatige intelligentie Basic, Machine Learning, Computer Vision en andere principes in het curriculumproject en maken digitale Homo Sapiens -projecten via platforms om de snij -geedge -velden van kunstmatige intelligentie te begrijpen.Door middel van projectleren kunnen studenten niet alleen interessante AI -interactieve werken creëren, maar ook de kenmerken van kunstmatige intelligentie ervaren, computerdenken, informatievaardigheden en innovatievermogen cultiveren en de uitdagingen van traditionele media in de praktijk ervaren.

  Vex robotcursussysteem

  Het Vex Robot Wereldkampioenschap is de grootste robotcompetitie van Guinness ter wereld.De concurrentie is bedoeld om de interesse in wetenschap, technologie, engineering en wiskunde uit te breiden door educatieve robots te promoten, studenten en studenten van de basisschool en studenten uit te breiden en het vermogen van jongeren om samen te werken in teamwerk, leiderschapstalenten en problemen te verbeteren en te promoten .Als een wereld -klasse wedstrijd worden elk jaar tienduizenden deelnemende teams geregistreerd.

  Als een strategische partner van de Shanghai Jiaotong University, en de exclusieve operator van de National Vex Robotic Elite Competition 2023, gecombineerd met top -notch schoolbronnen en competities op basis van een scales, kunnen we ons concentreren op diensten zoals wetenschap en technologiecurriculum , Teacher Training, korte -termijnkampen en concurrentiebegeleiding.

  De tentoonstelling 83e Chinese onderwijsapparatuur in volle gang is ten einde. Ze werden goed ontvangen en algemeen erkend door leiders, gasten en klanten.

  Tijdens de tentoonstelling trok de verre vleugelcarrière veel geïnteresseerde partners en gebruikers aan om te onderhandelen, drie dagen om honderden samenwerkingsintenties te krijgen, realiseerde zich de dekking van veel belangrijke administratieve gebieden in het hele land, en voor de AI Career Education Solution voor De lange carrière van de uitzendingen De implementatie van de implementatie legde een solide basis.

  Wetenschap en technologie Empowerment Onderwijs, innovatie leidt de toekomst.In de toekomst is Yuan Broadcasting -carrière verder toegewijd aan de ontwikkeling en toepassing van digitalisering en informatieproducten in het onderwijs, het helpen van de selectie en training van innovatieve talenten voor top -tops en de hoogste constructie van de ontwikkeling en het bureau van studenten continu mogelijk maken Scholen op het gebied van loopbaaneducatie.

  De tentoonstelling is met succes geëindigd, maar de voetstappen van de lange -afstandsvleugelcarrière stoppen nooit.De verre vleugelcarrière zal blijven verkennen en doorbraken zoeken op het gebied van loopbaaneducatie, en bijdragen aan de toekomst van de onderwijsindustrie.