Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • Hunan lanceerde officieel de kwaliteitsverbetering van de toeristische industrie

Hunan lanceerde officieel de kwaliteitsverbetering van de toeristische industrie

Changsha News op 9 mei (verslaggever Huang Kelan) op 8 mei, de lanceringsceremonie van “2024 Hunan Tourism Quality Improvement” werd gehouden in Changsha.30 kameraden, waaronder Wen Ji, werden ter plekke aangenomen als de eerste sociale supervisor van de Hunan -toeristische sector, en de huur was twee jaar.

De lanceringsceremonie van “2024 Hunan Province Tourism Quality Improvement Action” werd gehouden in Changsha (figuurcijferaanbod van de organisator van CCTV)

Tijdens de lanceerceremonie heeft het sinds 2023 de oprichting van het merk Evaluatie van het merk Cultural and Tourism Market Services op de hoogte gebracht;

Het is gemeld dat de sociale supervisor die deze tijd heeft benoemd, bestaat uit beoefenaars, vertegenwoordigers van het Nationale Volkscongres, leden van de CPPCC, vertegenwoordigers van de nieuwsmedia, experts en wetenschappers en andere mensen uit alle lagen van het leven. Mei 2024 tot mei 2026.

De kennisgeving en managementmaatregelen voor het inhuren van sociale supervisors in de toeristische sector werden ter plekke gelezen.Sociale supervisors in de toeristische sector zullen zich richten op het belangrijkste hete en moeilijke werk van de reisindustrie van Wen, tijdig ontdekkende problemen en tekortkomingen in marktdiensten, en de meningen en suggesties van alle sectoren van de samenleving over het toeristische marktwerk op grote schaal innen. Voor de ontdekking van problemen, personeelsadvies, overbruggen, overbruggen en richtlijnen voor de publieke opinie, relevante verantwoordelijkheden uitoefenen om het toezicht op de marktverplichting van de toeristische markt uit te voeren en samen te werken om de welvaart en gezonde ontwikkeling van de culturele toeristische markt in de provincie Hunan te bevorderen.

Om de versterking van de zelfdiscipline van de industrie te bevorderen en de belangrijkste verantwoordelijkheid van de onderneming te implementeren, vertegenwoordigde Chen Shiying, vice -president van de Huatiaanse hotelgroep, de belofte van de culturele en toeristische ondernemingen om de Hunan -provinciaal te lezen Actie voor verbetering van de toerisme.

Speciale training (foto -conferry van de organisatie van CCTV)

Het evenement heeft ook een speciale training gegeven voor de ontwikkeling van het toerisme met een hoge kwaliteit in de provincie Hunan. Innovatie en ontwikkeling van de hotelindustrie “.