Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • Lange vakanties zijn bijna zakelijke reisreizenmogelijkheden voor verbruiksmogelijkheden

Lange vakanties zijn bijna zakelijke reisreizenmogelijkheden voor verbruiksmogelijkheden

Financial Investment News -verslaggever Lin Ke

Sinds 2023 heeft de toeristische consumptiesector een continu herstel en rebound laten zien.

Met de aanpak van de May Day -vakantie gaat de welvaart van de reisindustrie -keten verder.Sommige bronnen in de branche hebben erop gewezen dat de komende “1 mei” naar verwachting verschillende reis- en consumentengegevens zal vernieuwen, en de vraag naar industriële keten zal verder worden vrijgegeven. , Civil Aviation Transport en Commercial Retail.

1

De vraag naar de markt voor toerismedienst blijft stijgen

Na het betreden van 2024 bleven de prestaties van de vakantietoeristische markt ophalen.Uit gegevens blijkt dat het gemiddelde aantal toeristen in het voorjaarsfestival en Qingming Holidays in 2024 met respectievelijk 34,7%en 66,9%jaar is gestegen en 6%en 6宒019; -En -jaar, een stijging van 8%en 8%en in 2019, 8%en 8%en vanaf 2019. 6%.Volgens CTRIP -gegevens, binnenlands toerisme, uitgaande toerisme en instapreizen tijdens de Spring Festival Holiday in 2024 overschreden dezelfde periode in 2019, terwijl de Qingming -vakanties respectievelijk met 211%en 350%jaar -op jaar toenamen.De industrie verwacht dat de komende “1 mei” -toerismehersteltrend sterk is.

Minsheng Securities -analist Liu Wenzheng wees erop dat onder de katalyse van meerdere toeristische rondes in het verleden online verkeer op toeristische bestemmingen verkrijgbaar Informatie, en ze zijn meer toeristische bestemmingen met nieuwheid, goede ervaring en bepaalde emotionele waarden na te gaan. Groei en tijd van reizen.

In termen van kansen suggereerde Nanjing Securities -analist Yang Yan dat beleggers aandacht besteden aan het reizen naar de bodem van het schilderachtige gebied en Tourism -reisbureaus -bordergroep, zoals Songcheng Performing Arts, Tianmu Lake, Zhongxin Tourism, etc.Bovendien, gericht op de stabiele reisketenbedrijven met stabiele prestaties en stabiele prestatiegroei, en Jiuhua Tourism, Zhangjiajie, Emeishan A, Lijiang -aandelen, die hebben geprofiteerd van het toeristische piekseizoen;

Potentiële voorraadselectie

Tianmu Lake (603136)

Nieuwe projecten zullen naar verwachting een nieuwe toename opleveren

Het bedrijf heeft continu zijn eigen productmatrix verbeterd en heeft schilderachtige plekken gelanceerd zoals Tianmu Lake, Nanshan Bamboo Sea, Royal Water Hot Spring en Water World voor lokale omstandigheden. De prestatiegroei van het bedrijf.Donghai Securities wees erop dat het bedrijf de staat -eigendom heeft geïntroduceerd door drie aandelenoverdracht. Verder verrijken van de bestemmingstoeristische producten van het bedrijf, die zullen helpen het toerisme te vormen voor het Agglomeration Area -effect van de toeristische bestemming.Als een -stop -toeristenleider in de Yangtze River Delta, heeft het bedrijf de mogelijkheid om het product te ontwikkelen en te exploiteren van de full -text toeristische industrie -keten. Van latere reserveprojecten zal naar verwachting nieuwe prestatiegroei brengen in de prestatiegroei van het bedrijf.

Zhongxin Tourism (002707)

Exit Tour Recovery brengt prestatie -elasticiteit met zich mee

Het bedrijf is de leider van de uitgaande reisbureau.Tijdens de epidemische periode stopte de uitgaande en groepstouractiviteiten.Met het herstel van de ingangs- en exit -activiteiten in 2023 werd de winst van het bedrijf geleidelijk vrijgegeven.Huaxi Securities wees erop dat de totale internationale vluchten tijdens het voorjaarsfestival in 2024 in dezelfde periode van 2019 werden hervat tot 67,5%en het uitgaande toerisme hoog was.De Civil Aviation Administration zal naar verwachting 80%hervatten vóór de epidemie in 2024.De aanbodzijde van de industrie zal naar verwachting geleidelijk herstellen.Vanaf 30 juni 2023 hebben de offline verkooppunten van het bedrijf 1.300 bereikt, die het niveau van 2019 overschrijden.Het bedrijf heeft momenteel offline retailkanalen uitgebreid door franchisewinkels. De kosteninput is laag en de uitbreidingsnelheid is snel.

Jiuhua Tourism (603199)

De netto rente zal naar verwachting optimaliseren

Het bedrijf is een bedrijf dat toeristische diensten uitvoert rond het Jiuhua Mountain Scenic -gebied van de provincie Anhui. winstmarges.De twee zakelijke winstmarges zullen blijven stijgen onder de toename van de passagiersstroom, die uiteindelijk de netto rente -optimalisatie zal opleveren.Minsheng Securities wees erop dat de geografische locatie met hoge profiel van de Yangtze River Delta+Boeddhistische Holy Land+de populariteit van het toeristische toerisme van jonge groepstempels om de basis voor de behoeften van de schilderachtige plek te stimuleren. Jiuhua bergtoeristen en toeristische inkomsten stegen met 50%en 47%vergeleken met dezelfde periode van 2019; Capaciteit werd verder versterkt om aan de sterke behoeften te voldoen.Bovendien heeft het werkrapport van de provinciale overheid van Anhui duidelijk de provinciale culturele toeristische beleggingsbeleggingsgroep in 2024 duidelijk opgericht ter ondersteuning van ondernemingen om de hoofdactiviteiten te versterken.

Jinjiang Hotel (600754)

Winstniveau zal naar verwachting optimaliseren

Het bedrijf behaalde de omzet van 14,649 miljard yuan in 2023, een toename van 29,53%jaar -op jaar;Vanuit het perspectief van het filiaalafdeling realiseerde de hotelbedrijvende sector een nettowinst van 768 miljoen yuan;Overzeese bedrijven hebben verliezen geleden, maar met de optimalisatie van overzeese kapitaalstructuur en de efficiëntie van de activiteiten van het nieuwe managementteam, wordt verwacht dat de winstgevendheid van de overzeese hotelbedrijfsector in 2024 zal optimaliseren.Caitong Securities wees erop dat het bedrijf in 2024 naar verwachting een omzet zou behalen van 15,4 miljard yuan tot 16 miljard yuan, een jaar -op -jaar stijging van 5%tot 9%; .Het bedrijf bevordert de hervormingen van de organisatie op basis van de drie aspecten van merk, lidmaatschap en operatie. Verwacht wordt dat interne integratie de efficiëntie van verbetering zal opleveren.

2

Gegevens van burgerluchtvaartvervoer zijn beter dan verwacht

De “1 mei” -vakantie nadert en veel toeristen zijn van tevoren begonnen met de voorbereiding op het reisplan en het aantal ticketreserveringen toont een groeitrend.Volgens de Big Data of the Air Travel was het aantal binnenlandse luchtticketreserveringen vanaf 7 april bijna 1,2 miljoen, een toename van bijna 40%ten opzichte van de vorige week.

Ik kijk uit naar de toekomst, omdat het momenteel in het off -season is vanwege de openbare zaken, verwijzend naar historische gegevens, toerisme en familieleden zijn nog steeds sterk vanwege de privé -reisbehoeften. Maanden, vooral in “1 mei”, wordt verwacht dat de feestdagen een kleine piek inluiden die opnieuw nodig is.Shen Xiaofeng, een analist bij Huatai Securities, wees erop dat de verbetering van de vraag en aanbod van de middellange termijn burgerluchtvaart en de hervorming van de volledige tarieven van de economy -class wordt verwacht. Om het gebruik van vliegtuigvliegtuigen te verbeteren en de vraag- en aanbodstructuur van binnenlandse routes te optimaliseren.

Afgaande op de openbaarmaking van de drie belangrijkste vluchten, is het herstelpercentage van internationale routes sneller dan verwacht.Met de opening van de zomer zomer van de burgerluchtvaart in 2024, zullen verschillende luchtvaartmaatschappijen gestaag herstellen rond de burgerluchtvaartmarkt en de behoeften van passagiersreizen moet worden “gestemd voor excellentie”.BOC -effectenanalist Wang Jingtian wees erop dat het totale bedrijfsinkomen van de drie grote luchtvaartmaatschappijen in 2023 414,77 miljard yuan was, een toename van meer dan 1,2 keer jaar -jaar; Een vernauwing van bijna 90 % jaar -op jaar.Met de opkomst van de nationale economie heeft de Civil Aviation Transportation -industrie ook een kritiek jaar ingeluid voor het herstellen van de ontwikkeling.

Huachuang -effectenanalist Wu Yifan wees erop dat 2023 het funderingsjaar is van een nieuw prijsmechanisme.Focus op de aanbeveling van Spring en Autumn Airlines, Air China, China en gunstige luchtvaartmaatschappijen met een hoge marktwaarde en de huidige marktwaarde van kosteneffectieve luchtvaartmaatschappijen; .

Potentiële voorraadselectie

Spring en Autumn Airlines (601021)

Laag -cost luchtvaartkraan

Vanaf het einde van 2023 bereikten de binnenlandse lijn van het bedrijf en de internationale omzet van de passagiers respectievelijk 3,72 en 4,7 miljard, een toename van 43,7%en daalde met 62,7%vanaf dezelfde periode in 2019; De binnenlandse lijnomzet heeft 2019 overschreden. De internationale lijn herstelt langzaam en er is nog ruimte voor reparatie.Cinda Securities wees erop dat de lage luchtvaartontwikkeling van China nog steeds veel ruimte heeft voor verbetering. Grote kloof met het Azië -Pacific en het wereldwijde marktaandeel.Vervolgens is de popularisering van Chinese burgerluchtvaartreizen toegenomen en wordt verwacht dat lage -cost luchtvaartmaatschappijen een snelle ontwikkeling inluiden met de voordelen van economie, voordelen en gemak.Als een binnenlandse lage luchtvaartleider heeft het bedrijf nog steeds een hogere groei -elasticiteit.

Air China (60111)

Er wordt verwacht dat internationale vluchten zullen herstellen

Het bedrijf behaalde de omzet van 1411,0 miljard yuan in 2023, een toename van 166,7%jaar -op jaar. jaar.In termen van transportkracht, gezien de impact van het verwerven van Shanhang, nam de capaciteit van binnenlandse routes toe met 127,3%jaar -op jaar, terwijl de capaciteit van internationale routes met 916,6%toenam.Wat de passagierspercentages betreft, stegen de binnenlandse routes met 10,2%tot 74,5%en stegen de internationale routes met 23,5%tot 67,7%.Dongxing Securities wees erop dat, als de hoogste internationale route in de top drie van de epidemie, de beperking van internationale routes de belangrijkste reden is voor de druk van de prestaties van de lucht China.Na het herstel van vorig jaar is de huidige capaciteit van internationale routes in de industrie hervat tot ongeveer 70 % van dezelfde periode in 2019. Terwijl de internationale route blijft herstellen, wordt het dagelijkse gebruik van het bedrijf naar verwachting verder verbeterd. opluchting.In deze context heeft Air China een sterke winstelasticiteit.

Gunstige luchtvaartmaatschappijen (603885)

Differentiële leiders van de concurrentie

De gedifferentieerde concurrentiestrategie van het bedrijf wordt weerspiegeld in de bedrijfsfilosofie van “toonaangevende servicekwaliteit en optimale kostenstructuur”. van 141,31%jaar -op jaar stegen met 141,31%, steeg met 11,91%vergeleken met dezelfde periode in 2019; 13,7%ten opzichte van dezelfde periode in 2019.Guohai Securities wees erop dat het bedrijf de twee belangrijkste tracks van volledige service en lage kosten heeft ingezet door het gunstige en negen -Yuan Dual -merk. Momentum, het huidige Boeing 787 -serie vliegtuig is een belangrijke ondersteuning geworden voor de ontwikkeling van het bedrijf van intercontinentale lijnen.Bovendien is het bedrijf van plan om 12 vliegtuigen in 2024 te introduceren, en de grootte van de vloot is gestegen met 10,26%jaar -op jaar. van de vloot zal naar verwachting gezamenlijk de winst van het bedrijf promoten.

Southern Airlines (600029)

Het winstcentrum zal naar verwachting omhoog gaan

Het bedrijf is de luchtvaartmaatschappij met het grootste aantal transportvliegtuigen, het meest ontwikkelde routenetwerk en het grootste passagiersvolume van de jaarlijkse passagier. , Afrika en Afrika.Het bedrijf kan worden teruggevorderd door Ask in 2023 tot 91,9%van dezelfde periode in 2019, waarvan binnenlands en internationaal herstel tot 113,3%en 45,2%van dezelfde periode in 2019, respectievelijk.De omzet van passagiers hervatte met 86,7%in dezelfde periode in 2019, waarvan de binnenlandse en internationale herstelde tot 106,4%en 43,2%in dezelfde periode in 2019, respectievelijk.Xingye Securities wees erop dat volgens de openbaarmaking van het bedrijf van 2024-2026 introductieplan, de verwachte groeicapaciteit van drie jaar naar verwachting respectievelijk 4,4%, 1,8%en 1%zal zijn.De lay -out van het bedrijf in steden van de tweede en derde tier heeft een breed scala aan verhoudingen en het niveau van eenheidskosten is lager bij de drie grote luchtvaartmaatschappijen.In termen van operatie wordt verwacht dat Southern Airlines het marktaandeel van het bedrijf in Beijing verbetert en het locatievoordeel van Daxing Airport geeft.

3

Profiterend van de begunstigden van zakelijke retail lang vakantieverbruik Volume

Uit de retailgegevens van sociale consumentengoederen in het eerste kwartaal van 2024 vrijgegeven door het National Bureau of Statistics blijkt dat in het eerste kwartaal het totale aantal gemeenschappen in mijn land 12032,7 miljard yuan was, een stijging van 4,7%jaar -op jaar .Sommige bronnen uit de industrie hebben erop gewezen dat de algehele hersteltrend van consumptie sinds 2024 relatief stabiel is, en het potentieel voor verdere afgifte van residentiële consumptiecapaciteit en consumptie -vertrouwen.Hoewel het verbruik van korte termijn wordt onder druk gezet door macro -economische impact, versterken de consumenten nog steeds de nastreven van kwaliteit en de trend van kosteneffectieve consumptie zal doorgaan.Met de promotie van de May Day Holiday wordt verwacht dat de zakelijke retailmarkt handelsmogelijkheden zal inluiden.

Vanuit het perspectief van marktfeedback, hoewel er op dit moment nog veel ongunstige factoren zijn, heeft retailconsumptie nog steeds de neiging om op middellange en lange termijn terug te keren naar groei.Sommige analisten zijn van mening dat sinds 2023 het herstel van de consument slecht is blijven groeien.Over het algemeen, ondanks de korte frustratie van gegevens in de consumentensector, zijn de voortdurende verstedelijking en de groei van de rijkdomgroei van bewoners duidelijk en is de toekomstige groeitrend nog steeds beschikbaar.Daarom zijn belangrijke consumptieknooppunten in 2024 belangrijke tijdknooppunten die aandacht moeten besteden aan de rendement van trends.

Vanuit het perspectief van de industriële segmentatie suggereerde Huang Zepeng, een analist van open source -effecten, dat beleggers aandacht besteden aan merkbedrijven van hoge kwaliteit onder de hoofdlijn van binnenlands consumptie -herstel.Lange termijn hangt af van productonderzoek en -ontwikkeling en informatiemogelijkheden is een concurrerend element dat meer aandacht heeft, gericht op Tide Hongji, Lao Fengxiang, Zhou Dasheng, enz.; De tweede is de schoonheid van de industrie. van schoonheidsproducten op het medische schoonheidsproduct; de derde is cosmetica, de industrie zet het matige herstel voort en de marktveranderingen zijn geïntensiveerd. aandelen, gigantische wezens, etc.

Potentiële voorraadselectie

Tide Hongli (002345)

Focus op de kwaliteit van de opening van de nieuwe winkel

Het bedrijf zal naar verwachting een nettowinst behalen van 320 miljoen yuan tot 400 miljoen yuan in 2023, een jaar -op -jaar stijging van 60,7%tot 100,88%.Gedreven door de trend in de nationale stijl en innovatie van nieuwe ambachten in 2023, bleef de Gold Jewelry Consumer Market groeien, het bedrijf bleef de kwaliteit van de winkeloperatie verbeteren en de verkoop van enkele winkels was goed verbeterd.Oprichter Securities wees erop dat het doelwit van schone -up in 2024 200-250 is en van de kanalen wordt verwacht dat ze de prestatiegroei gestaag stimuleren.Omdat het bedrijf meer nieuwe producten met merkafdrukken blijft lanceren en de ontwikkeling van nieuwe IP -nieuwe producten voor jonge klantengroepvoorkeuren versterken, wordt verwacht dat het de omzetgroei in enkele winkels zal stimuleren.Over het algemeen heeft het bedrijf drie grote merken, de algemene positionering van hoog -end en hoog -end mode -consumentenproducten, en heeft de kerngebruikersgroep met jonge mode -vrouwen. Om trends van huishoudelijke loterijjuwelen te blijven leiden.

Lao Fengxiang (600612)

Beroemde oude -gemodificeerde ondernemingen in de industrie

Het bedrijf is een oud -modes bedrijf met sieraden. In 2023 behaalde de inkomsten van 71,436 miljard yuan, een toename van 13,37%jaar -jaar; De moeder was 2,214 miljard yuan, een toename van 30,23%; de nettowinst was 2,156 miljard yuan, een toename van 24,83%.Cinda Securities wees erop dat het bedrijf meer heeft geprofiteerd dan de stijging van het goud in 2023. De binnenlandse gouden spotprijs is in 2023 blijven stijgen. De inkoop-, productie- en verkoopmodellen van het bedrijf hebben het meer van de winstelasticiteit van de Verhoging van de goudprijzen.Bovendien is het schaaleffect van het gouden groothandelsmodel van het bedrijf blijven versterken en is de groeisnelheid van inkomsten sneller dan de groeisnelheid van de kosten.In 2023 verbeterde het bedrijf krachtig de marktlay -out van de themaopslag van “Treasure Gold” en “Fengxiang”, heeft het themafbeelding van nieuwe winkels opgewaardeerd, 385 netto -winkels en 5.994 winkels aan het einde van de periode (inclusief 15 Overzeese zilveren gebouwen).

Aimei (300896)

Medische schoonheid stroomopwaarts toonaangevende onderneming

In het eerste kwartaal van 2024 bedroeg de geschatte omzet van het bedrijf 800 miljoen yuan tot 830 miljoen yuan, een jaar -op -jaar stijging van 27,5%tot 31%. Jaar -op jaarverhoging van 23%tot 29%.Profiterend van de groei van de consumptie van medische schoonheidsuitsluiting en de verbetering van de merkinvloed, zijn wij van mening dat gezien de relatief hoge basis van dezelfde periode vorig jaar, de groei van het bedrijf de stabiliteit heeft behouden, de brutowinstmarge en de kosten van de kosten goed en behouden een goed winstniveau.Haitong Securities wees erop dat het bedrijf met de voordelen van het bouwen van productportfolio’s duidelijk de productfuncties lokaliseert en het marktaandeel en het penetratiegraad gestaag zijn verbeterd.Als leider in de bovenloop van medische schoonheid, bouwt het bedrijf een toonaangevende en gradiëntproductmatrix met een uitstekende kijk op de productstructuur en vooruitziende behoeften, en blijft profiteren van de elasticiteit van de vraag na epidemie, binnenlands alternatief en industrie Naleving.

Perlaya (603605)

Grote strategie voor één product blijft verder