Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • Waar te reizen in "1 mei"?Zaozhuang adjunct -burgemeester aanbevolen aanbeveling

Waar te reizen in "1 mei"?Zaozhuang adjunct -burgemeester aanbevolen aanbeveling

Zibo Barbecue, Guizhou Village Chao, Harbin Ice and Snow Festival, Tianshui Spicy Hot, zullen deze toeristische steden jouw optie zijn voor Golden Week op 1 mei?Over de aanstaande Golden Week van 1 mei, neem een ​​gezin naar een populaire stad of kies een nichetoeristische attractie.
Op 21 april nodigde de “dialoog” van de centrale radio- en televisiestation de burgemeester van de vier steden uit.
zij zijn:
Plaatsvervangend secretaris en burgemeester van Zhai Jun Zaozhuang Municipal Party Committee
Plaatsvervangend secretaris en burgemeester van Wu Kaihua Anshan Municipal Party Committee
Plaatsvervangend secretaris en burgemeester van Mahonghai Middleweene Municipal Party Committee
Plaatsvervangend secretaris en burgemeester van Ge Zhihui Tyrazi Municipal Party Committee
Burgemeester aanbevolen aanbeveling
Zhai Jun: Goede gast Shandong, goed product Shandong.Zaozhuang is een belangrijk lid van de Shandong Cultural Tourism Sector. Ik raad de oude stad Taierzhuang aan aan iedereen aan.Het begon in de Han -dynastie, werd geboren in de Yuan -dynastie, voorspoedig in de Ming- en Qing -dynastieën.Tegelijkertijd is het de enige bewaard in het Grand Canal van Beijing -hangzhou is de oude terminal, de oude rivier en het oude rivierkanaal. de World Tourism Organisation.Dit is de plaats waar de Taierzhuang -oorlogen die China en het buitenland in 1938 schokten, werden vernietigd door de oorlog, maar liet 53 oorlogsreliksen achter.Taierzhuang is ook de sterkste plek voor vuurwerk op aarde. opnieuw gestart in Taierzhuang, en werd beoordeeld als “Heaven on the Top, Suzhou en Hangzhou, maar niet zo glorieus dan ’s nachts naar Takai dorp.”
MA HAGHAI: Ik beveel Zhongwei’s Shapotou aan. Dit is een plek waar poëzie en de afstand in de verte zijn. .Vooral in deze poëtische en schilderkundige betekenis onder de enorme sterren, herinner ik me dat de dichters in de lieddynastie zo’n zin hadden in “Yu Qing”, dat wil zeggen: “Ik won een overwinning ’s nachts en ik kijk naar de sterren.” is de romantiek van onze Shapotou.Na de moderne tijd bouwden we Star Hotel, Diamond Hotel, Yellow River Courtyard en Desert Star in dit gedicht met dit gedicht.Laat iedereen leven voelen, het onbekende ervaren en het leven bedanken.
Ge Zhihui: Shihezi City is een militaire regimentstad geselecteerd door soldaten, militaire planning en soldaten.Het grootste gen van deze stad is de rode achtergrond. In januari 1950 leidde generaal Wang Zhen de oudere generatie revolutionairen naar Shihezi, onderzocht sneeuw, bepaalde de visie en stuurde de gelofte van “het bouwen van een nieuwe stad voor toekomstige generaties”. Het opende ook een nieuw hoofdstuk in de nieuwe oorzaak van China Reclamation.Na meer dan 70 jaar constructie, Shihezi, die nu een modern en landelijk landschap heeft.Ik raad het Xinjiang Corps Military Museum aan.Het is een museum over Xinjiang, de geschiedenis van de Chinese terugwinning en de geest van het korps.Ik heb tijd om een ​​kijkje te nemen in het Military Reclamation Museum, weg te lopen en de geschiedenis van het militaire regiment en het harde werk van het militaire regiment te begrijpen.Bij het verlaten van deze stad laat niet alleen herinneringen achter aan de kenmerken van de militaire terugwinningsstad, maar ook op de trots van de ontwikkeling van de Chinese kinderen en het bouwen van een grens uit het hart.
Wu Kaihua: Ik introduceer Qianshan in Anshan. In het jaar en vier seizoenen zullen er op elk moment verschillende landschappen zijn, dus we worden de perfecte fusie van het hele jaar, verschillende landschappen en natuurlijke geesteswetenschappen genoemd.Wanneer Anshan in het voorjaar in volle bloei staat, van eind april tot het midden en late einde van elk jaar, is het de beste tijd om peerbloesems te bekijken. mensen aanvallen.Als de temperatuur in de zomer is, is de temperatuur van Qianshan 23 graden en is de concentratie van negatieve zuurstofionen tot 21.000. Zomerhitte en voeden de longen.Rond de stenen die -woodfish -steen kunnen zingen, de beroemdste platte steen en voorste luchtvaart kunnen ervaren en vervolgens de bovenkant van de vijf Boeddha’s beklimmen, de eerste reeks vangrails geproduceerd door het eerste staal geproduceerd door ons Aansteel, Ascend to to to to to to to to to to to to Kijk ver weg.De rode bladeren van Qianshan Mountain in de herfst zijn het meest geschikt voor fotografie.Er zijn 20 oude tempels tussen Qifeng Xiuxiu, sommige staan ​​op de gevaarlijke piek, en sommige zijn verborgen tussen Qisong’s vreemde stenen.In de winter kun je naar Qianshan gaan om van de sneeuw te genieten, de berg af te gaan om een ​​hete lente te maken en natuurlijke thermische ertsmodder te gebruiken om een ​​moddertherapie te doen.
Welzijnsuitzending
Zhai Jun: Kom naar Yueyuan, Zaocheng heeft een toneelstuk.Tijdens de May Day -vakantie hebben we de helft -price feedback geïmplementeerd op toeristen in Taierzhuang.
MA HONGHAI: Van 1 mei tot elf, in de centrale verdediger, zullen we het “jeugdwoestijn” woestijncamp cultureel toerisme festival uitvoeren. Onze woestijnhuwelijken zijn gratis.We zullen 3,6 miljoen consumentenvouchers uitgeven om iedereen aan te moedigen deel te nemen aan toerisme, te communiceren aan de deelname en de activiteit en het niveau van ons toerismecultuurfestival te verbeteren.Welkom bij Ningxia en neem een ​​vakantie voor mijn ziel. Ik wacht op je in de Zhongwei.
Ge Zhihui: De beroemde dichter Ai Qing heeft 16 jaar in Shihezi gewoond.De woorden van de dichter Ai Qing zijn de lof van Shihezi.Dit jaar hebben we de award -to -be -be -verharding -methode herhaald voor het aantrekken van passagiers.Ik nodig iedereen oprecht uit om Shi Hezi te zien kijken, weg te lopen en het enthousiasme van het militaire regiment en de kenmerken van de rode militaire terugwinningscultuur te ervaren.
Wu Kaihua: Het 32e Qianshan Pear Flower Festival houdt momenteel Anshan vast.Om toeristen in het hele land toe te staan ​​de unieke charme van Anshan te ervaren, hebben we een wereldwijde reiskaart gelanceerd.188 Yuan kan genieten van 19 schilderachtige plekken in Anshan, en tegelijkertijd kunnen we genieten van de kortingen van hotels en restaurants die we samenwerken.Je kunt vragen en kopen via het WeChat Mini -programma, “Saded Sadon”.Bovendien kan Qianshan Scenic Area worden vrijgesteld van alle ouderen, kinderen, service en gepensioneerde soldaten en gepensioneerde soldaten in het hele land.Toch hoop ik dat iedereen voor het reizen kiest voor het opleggen van C Anshan.
Meer spannende inhoud
Let op 27 april op 21:30
CCTV Finance “Dialogue” staat op het punt uit te zenden
“Vitaliteitscode van het vinden van stadsverbruik”
Rapport/feedback