Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • Het district Gaochang speelde de kwaliteit van de toeristische diensten om de combinatie van combinatie te verbeteren om de hoog -kwaliteitsontwikkeling van de toeristische industrie te bevorderen

Het district Gaochang speelde de kwaliteit van de toeristische diensten om de combinatie van combinatie te verbeteren om de hoog -kwaliteitsontwikkeling van de toeristische industrie te bevorderen

Gaochang District Rong Media Center News (verslaggever Xu Yanhong Madina Sobinul) Sinds dit jaar heeft het district Gaochang aangedrongen op de ontwikkeling van culturele en toeristische integratie met cultureel plastic reizen, reizen met reizen en de ontwikkeling van de nationale culturele industrie en de toeristische sector.
Op 22 april, in het Folk Park Scenic Area van Turpan Kan’erjing, zijn werknemers de bouw opgevoerd om het schilderachtige gebied te verbeteren.”Door de vieringscene na de voltooiing van het Kan’erjing -project opnieuw te verwezenlijken, zal het de meeslepende speelervaring van toeristen vergroten.” Zal een twee voedsel, prachtige prestaties, speciale homestays en karakteristieke homestays worden.
Begin april hield Gaochang District een mobilisatieconferentie over de kwaliteitsverbetering van toeristische diensten en de zes grote verbeteringsacties ingezet van het “eten, huis, reizen, reizen, reizen, reizen, reizen, midmarking, reizen, reizen, Midmarking, reizen, reizen, midmarking, reizen, reizen, midmarking, reizen, midmarking, reizen, midmarking, reizen, midmarking, reizen, midmoord, reizen, reizen, midmarking, reizen, midmarking, reizen, reizen,Momenteel wordt de infrastructuurconstructie van verschillende schilderachtige plekken actief gepromoot en het Scenic Area van Turpan Kanderjing heeft meer dan 2 miljoen yuan geïnvesteerd om de servicefaciliteiten te upgraden.
Wu Fu Nurdin, de executive vice -voorzitter en secretaris -generaal van de Xinjiang Kan’erjing Research Association, en het hoofd van het Turpan Kan’erjing Scenic Area, introduceerde: “Het upgrade- en reconstructieproject van het hele Xinjiang -distributiekaart van het Laoshan Museum van het Laoshan Museum van het Laoshan Museum En Kan’er Well is ook dicht bij het einde.
Hebei -toerist Shang Yushu zei: “Het is goed. Nadat ik terugging, mobiliseer ze familieleden en vrienden om naar onze Xinjiang te komen om het leven te ervaren.”
Urumqi -toerist Li Xiaoling bracht haar dochter voor de tweede keer naar Turpan om Kaner te bezoeken.”Omdat Kan’er een geweldig project is, kwam ik deze keer met mijn vrienden. Ik kwam ook voor de tweede keer met mijn kind. Laat de kinderen persoonlijk moeilijkheden ondervinden. Er is geen moeite om het verleden over te steken.”
De vulkanische wijnmakerij bereidt zich momenteel voor op de verklaring van 4A -niveaus schilderachtige plekken, en de wijnmakerij heeft verschillende wijncultuur gelanceerd in -depth Experience -projecten.De wijnmakerij bouwt ook een 3 -kilometer ondergrondse wijnkelder in een culturele gang die de historische en culturele weergave van wijn en wijn integreert.De wijnmakerij bouwde ook een eiken vat -vormig hotel met 202 standaard kamers om meer toeristen aan te trekken om de ervaring te ervaren.
Kong Lingyying, de algemeen directeur van de vulkanische wijnmakerij in het district Gaochang: “Nadat de toeristen komen, hebben we een proeverij om onze zoete abrikozenwijn, moerbeibijnwijn en ondergrondse wijnkelder te proeven. Ga naar de rode wijn”
Vanaf nu zijn er 341 hotel homestays en 201.000 bedden in het district Gaochang.Dit jaar zullen 9 hotels en meer dan 70 homestays worden gebouwd om continu toerisme- en accommodatie -receptiemogelijkheden en de kwaliteit van de toeristische accommodatieproducten te verbeteren.
Niu Yuhong, secretaris van de partijgroep en adjunct -directeur van Gaochang District Culture, Sports, Television and Tourism Bureau, zei: “We zullen de gouden periode van belangrijke toerisme -ontwikkeling in Xinjiang uitgebreid begrijpen, de kwaliteit van toeristische diensten als een belangrijke start Punt voor toerisme in 2024, en promoot de hoogwaardigheidsontwikkeling van de hoge toerisme.
Rapport/feedback