Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • 2024 Kleurrijke Guizhou Culture en Toerisme Promotie Zhou verscheen in Parijs, Frankrijk

2024 Kleurrijke Guizhou Culture en Toerisme Promotie Zhou verscheen in Parijs, Frankrijk

People’s Daily Online, Guiyang, 20 april (Long Zhang Yu, Li Liping) op 19 april, “Mountain Park Province · Kleurrijke Guizhou Wind” -2024 Kleurrijke Guizhou Culture en Toerisme Paris Promotion Week Opening Ceremony en Guizhou Cultural Tourism Promotion Conference in Parijs, Frankrijk werd vastgehouden.De toeristische promotieweek zal doorgaan tot 26 april. Tijdens de periode, door een reeks kleurrijke activiteiten, zullen meer Fransen de diverse charme van de kleurrijke Guizhou voelen, de wereld aan de wereld vertellen, de Chinese Franse beschavingswisselingen en interoperabiliteit verdiepen. Leren.
Evenementsite.Foto door Huang Guanjie
2024 is de 60e verjaardag van de oprichting van diplomatieke betrekkingen tussen China en Frankrijk, en het is ook het jaar van Sino -Franch cultureel toerisme.In de context van de stabiele ontwikkeling van Sino -Franse relaties zijn Guizhou en Frankrijk nauw uitgebreid uitgebreid op het gebied van samenwerking, frequentere civiele uitwisselingen en lokale samenwerking en uitwisselingen zijn blijven verbeteren. van de provincie Guizhou.
Evenementsite.Organisatorconferentie
Het bezoek van de Guizhou -delegatie streeft naar het bevorderen van de velden van ecologisch en bergtoerisme, landelijk toerisme, toeristische ondernemingen en personeelstraining in ecologie en bergen.
Tijdens de openingsceremonie zei Francisco Frangalon, de World Tourism Organisation -eer, dat elke keer dat hij in Guizhou aankwam, hij een ander gevoel zou hebben.
Evenementsite.Organisatorconferentie
Liu Hongge, directeur van het Chinese culturele centrum van Parijs, zei dat het Chinese culturele centrum van Parijs culturele beurzen tussen China en Frankrijk verder zal bevorderen.
Evenementsite.Organisatorconferentie
Lu Yongzheng, het hoofd van de provinciale delegatie van Guizhou, het lid van het Permanent Comité van de Provinciale Partijcommissie, en de minister van het Propaganda Department van de Provinciale Partij Comité, zei dat Guizhou op dit moment volledig gebruik maakt Wereldklasse bronnen om een ​​wereldwijde landelijke plek te bouwen, een toeristenstad van de eerste -klasse te creëren en ernaar te streven een toeristische bestemming van de wereldklasse te bouwen. Organisatie.Tegelijkertijd verwelkomt Guizhou oprecht de goed bekende Franse culturele toeristische planningseenheden en experts, Franse bedrijven en reizigers, en de meerderheid van de Fransen om Guizhou binnen te gaan en te leren over Guizhou.
Evenementsite.Organisatorconferentie
Het is wel verstaan ​​dat tijdens deze Tourism Promotion Week de nationale geografische geografische documentaire zal worden gehouden “Best of the World’s Destinations: Guizhou” Wereldwijde lancering en documentaire thema Picture Exhibition, Guizhou Tourism Line Productbeschrijving vergadering, Guizhou Wine en Guizhou Tea Growing Wacht Een reeks activiteiten om meer Fransen te laten voelen, voelen de rijkdom van Guizhou’s aard en humanistische toeristische middelen.
Rapport/feedback