Search for:
  • Home/
  • Mode/
  • Officiële aankondiging!Zhejiang Yuanrong Digital Technology Co., Ltd. Injecteerde nieuwe vitaliteit van milieubescherming, lichte luxe!

Officiële aankondiging!Zhejiang Yuanrong Digital Technology Co., Ltd. Injecteerde nieuwe vitaliteit van milieubescherming, lichte luxe!

Op 22 april 2024, op deze speciale dag -internationale Earth Day, net ter gelegenheid van de 35e verjaardag van Sihong Group, een lancering van het S2B2B Yuanlong Inniverse platform met milieubeschermingslicht en luxe mode is groots open.Het platform is een missie om de groene supply chain te promoten en milieubescherming en mode te bepleiten.
Tijdens de persconferentie kwamen de leiders van de mode -industrie, milieuexperts, merkvertegenwoordigers, experts op het gebied van beroemdheden op internet, supply chain -partners en mediavertegenwoordigers van over de hele wereld bijeen om getuige te zijn van de opening van dit nieuwe groene mode -tijdperk.”We hebben ervoor gekozen om dit platform vrij te geven op de speciale dag van International Earth Day op de International Earth Day en zeggen dat het precies is om onze milieumissie en vastberadenheid te benadrukken. We hopen concepten voor milieubescherming te integreren in de mode -industrie via dit platform en leidt Global Consumpy World Consumptie Persoonlijk tot groene, lage koolstoflevensstijl.
De eerste basis van Yuanrong bevindt zich in Block C in de prachtige theebron van Jiaxing.Het decoratieontwerp van het kantoorgebouw en de tentoonstellingszaal belichaamt de essentie van de minder is meer, en de integratie van slimme elementen om een ​​ecologische digitale ruimte te creëren.De hele ruimte is als een kunstmuseum, dat niet alleen de illusie van ruimte -tijdconversie kan ervaren die wordt gebracht door multimedia -simulatietechnologie, maar ook de schoonheid van meerdere kunst in de echte wereld voelen.
Het internetplatform van de Inniverse -industrie is de ervaring van de hele kledingindustrie van boerderij tot mode, die 35 jaar van boerderij tot mode heeft verzameld. , Productonderzoek en -ontwikkeling, 3D -technologie, marketing, klantenservice, supply chain, operatie, logistiek, financiën en andere functies, het vormen van groen en efficiënt volledig -Link Services -systeem.Op het platform kunnen zakelijke klanten de behoeften van productontwerp en -aankoop vrijgeven. Ontwerpers en leveranciers kunnen hun producten laten zien die milieuvriendelijk en luxueus zijn en voldoen aan milieunormen en met elkaar integreren om handige inkoopkanalen te vormen.Dit innovatieve bedrijfsmodel vermindert niet alleen de consumptie van hulpbronnen en milieuvervuiling, maar biedt zakelijke klanten ook meer groene en milieuvriendelijke mode -keuzes.Het bracht ook nieuwe ontwikkelingskansen voor de mode -industrie en het injecteren van nieuwe vitaliteit in milieubescherming.
Yayong Platform heeft ook een offline Innoplus Meerdere milieuvriendelijke lichte luxe modeproductserie: er zijn een voortreffelijke reeks onafhankelijke ontwikkelingen van Sihong’s onafhankelijke ondernemingen, evenals producten van verschillende designermerken uit Zuid -Korea en Europa, die wijdverbreide aandacht hebben getrokken van deelnemers essentieDeze producten richten zich op milieubescherming en duurzame ontwikkeling in ontwerp, en gebruiken milieubeschermingsmaterialen en innovatieve technologie om mode- en milieubescherming perfect te integreren.Er zijn ook superhogelijke Craftsman aangepaste kleding, thee, kalligrafie en meubels zoals song yun esthetiek en extreme kosteneffectiviteit.Deze producten voldoen niet alleen aan de esthetische behoeften van moderne consumenten, maar weerspiegelen ook hun zorg en verantwoordelijkheid voor Earth Homeland.
Met het einde van de International Earth Day wordt het S2B2B industriële internetplatform van de S2B2B -industrie van het milieu officieel gelanceerd.Wij geloven dat het de wereldwijde mode -industrie naar een groenere en duurzame toekomst zal leiden.We kijken uit naar dit platform om een ​​grotere rol te spelen, de snelle ontwikkeling van milieubescherming en luxe en mode -industrie te bevorderen en een betere mode -levenservaring te bieden aan wereldwijde consumenten wereldwijd.Tegelijkertijd roepen we ook meer bedrijven en individuen op om deel te nemen aan milieubeschermingsacties om ons prachtige aardehuis te beschermen.
Rapport/feedback