Search for:
  • Home/
  • Reizen/
  • De toeristische markt "1 mei" blijft hot en de speciale aangepaste lijnen hebben de voorkeur

De toeristische markt "1 mei" blijft hot en de speciale aangepaste lijnen hebben de voorkeur

Tide News Deling Alliance · Huang Yan Yang Peiyu
“Mijn vriend en ik zijn zich voorbereiden om naar Xi’an te gaan om te spelen tijdens de vakantie van 1 mei, kan ik ons ​​helpen enkele geschikte routes aan te bevelen?” Reisroute. Sommige populaire schilderachtige plekken namen.
De “1 mei” -vakantie nadert en veel toeristen zijn begonnen met het plannen van reisroutes, en “waar te reizen” is een recente hotspot geworden.”De vakantie is hier onmiddellijk. Ik wil ontspannen tijdens deze vakantie, zodat ik naar het reisbureau kan gaan om de situatie te begrijpen en de spelroute te bepalen.” Tijdens de vakantie ging ik naar Xishuangna om met vrienden te reizen om de lokale te voelen douane.
In vergelijking met de Qingming -vakantie is de May Day -vakantie langer, is de reisbereik van passagiers breed en zijn het toerisme van de middellange termijn en uitgaande toerismemarkten snel gegroeid. “1 mei” toeristische bestemmingen.
Afgaande op het huidige reservaat van reisbureaus, wordt de trend van de “1 mei” Custom Group dit jaar steeds duidelijker, goed voor 30%-40%, en de vraag naar op maat gemaakte toerisme wordt steeds hoger.Het reisbureau ontving ook enkele aangepaste aangepaste routeoverleg die onlangs veel aandacht hebben getrokken, zoals “Ga naar Kaifeng om Wang Po’s media te zien”, “Walking to the Northeast”, “Pickup Zibo, Taste Food” enzovoort.Bovendien zijn onder de jongeren de tempelbidden, bloeiende bloemen, enz. Nog steeds hotspots.
De verslaggever merkte op dat overzeese reizen ook een populaire keuze is voor veel toeristen om dit jaar te reizen.Verschillende visumvrije bestemmingen in Thailand, Maleisië en Singapore hebben opgewarmd.
“In de afgelopen tijd is online en offline overleg erg groot geweest en het aantal” 1 mei “-toerisme wordt verdubbeld in vergelijking met gebruikelijk. We hebben ook veel bedenkingen ontvangen. Vanuit het perspectief van de algehele boekingssituatie, Beijing , Beijing en Beijing, en Beijing, Beijing en Beijing, en Beijing, en Beijing, en Beijing, Beijing, en Beijing en Shanghai, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Guangzhou, is de “May 1e Toeristische bestemming.
Tegelijkertijd kozen veel burgers tijdens de May Day -vakantie ook om lokaal te reizen en om het lichaam en de geest te ontspannen.De heer Li, een burger die in East Road in Hengjie woont, vertelde verslaggevers dat hij dit jaar tijdens de “1 mei” -vakantie van plan was om te spelen in de buitenwijken van Huangyan.”Ik heb het vakantiereisplan al vermeld. Ik zal mijn kind meenemen naar‘ Punch Card ’en andere plaatsen om de kinderen het natuurlijke landschap en geschiedenis en cultuur van Huang Yan te laten voelen.”
“Geef de bron aan”
Rapport/feedback