Search for:
  • Home/
  • Zakelijk/
  • Zhejiang Xiaoche Business Management Co., Ltd. won 1 commercieel / kantoorland in Tongxiang City, Jiaxing City, Jiaxing City

Zhejiang Xiaoche Business Management Co., Ltd. won 1 commercieel / kantoorland in Tongxiang City, Jiaxing City, Jiaxing City

Het Middende Finger Research Institute · Monitoring van landgegevens toont aan dat op 8 mei één commercieel/kantoorland werd verhandeld in Haiyan Central City, Tongxiang City, Jiaxing City, de provincie Zhejiang.

De middelste vingergegevens laten zien dat het plot een commercieel/kantoorland is. , een startprijs van 115,8 miljoen yuan en een startprijs van 1502 yuan/㎡.(Het op land gebaseerde onderzoeksrapport is beschikbaar voor Development Cloud).

Top 100 onroerend goed

Volgens de enquêtegegevens van de Honderd Castle Price Index in het China Real Estate Index System: in termen van nieuwe huizen was de gemiddelde prijs van de nieuwe huissteekproef in Jiaxing in mei 2023 13.457 yuan/㎡, een toename van 0,34%jaar -On -jaar.In termen van tweedehandshuisvesting was de gemiddelde prijs van tweede -hand woonhuizen in Jiaxing City in mei 2023 11.755 yuan/㎡, een stijging van 1,28%jaar -op jaar.

In termen van landgegevens, van januari tot april 2024 van januari tot april 2024, waren er 7 land betrokken bij het land, met een totaal van 494.000 vierkante meter transactieplanning.

In de CREI’s bevat de gegevensbibliotheek meer eigendoms- en landgegevens in Jiaxing City.