Search for:
  • Home/
  • Zakelijk/
  • Nieuwe bezienswaardigheden in de zuidstad van Heshan!Wanjia Plaza (Commercial Complex) Project legt vandaag de basis!

Nieuwe bezienswaardigheden in de zuidstad van Heshan!Wanjia Plaza (Commercial Complex) Project legt vandaag de basis!

Op de ochtend van 20 mei werd de stichting gehouden in het Wanjia Plaza (Commercial Complex) -project.Dit project is een grootschalig commercieel complex geïntroduceerd door Heshan Industrial City (Republic Town) die actief reageert op de sociale verwachtingen van de meerderheid van de ondernemingen en de massa. het park.De leiders van Heshan City, Liu Zhigang, Feng Xi, Chen Wen, Chen Wenguang, Liu Dexian, Li Zhi en Liang Wawei namen deel aan de basisactiviteiten.

Heshan Rong Media Short Video: Wanjia Plaza (Commercial Complex) Project wordt vandaag gelegd

Wanjia Plaza (Commercial Complex) Project is gebouwd door Jiangmen Fujia Real Estate Development Co., Ltd., gevestigd in het kerngebied van de Town Republic Town, dicht bij het Republic Ecological Park, met een totale bouwoppervlak van 230.000 vierkante meter en uitgerust met ongeveer 40.000 vierkante meter.Het project neemt modern, ecologisch, leefbaar en delen als het ontwerpconcept en streeft naar het creëren van een hoogwaardige commerciële ruimte die de ontwikkeling van de industriële ontwikkeling van de Republiekstad coördineerde en overeenkomt met de vraag naar de levende behoeften van bewoners.

Cijfers van Heshan Industrial City

Tijdens de ceremonie legden leiders en gasten gezamenlijk de basis voor het project om de grond te cultiveren en begonnen ze officieel de bouw.

Zou Mindi, voorzitter van Jiangmen Fujia Real Estate Development Co., Ltd., zei dat het Wanjia Plaza (Commercial Complex) -project zich altijd zal houden aan het concept van “kwaliteit is hierboven, waardoor de behoefte aan Huazhang” ontstaat.

Liu Dexian, lid van het Permanent Comité van het Heshan Municipal Party Committee, secretaris van het Partijcomité van de Republikeinse stad, secretaris van het Partij Working Committee van Heshan Industrial City, en directeur van het managementcomité, zei dat het project een belangrijk is Een deel van de Republiekstad om een ​​nieuw bedrijfscentrum en een hoogwaardige woonkaart te creëren.Tegelijkertijd zal het actief de beste en meest handige diensten voor het project bieden en Wanjia Plaza (commercieel complex) ondersteunen om een ​​nieuw monument te bouwen voor de zuidstad van Heshan.

Zou Mindi, voorzitter van Jiangmen Fujia Real Estate Development Co., Ltd.

In de context van de toename van Fuxing Village, Fushan, Heshan, zijn we vereerd om deel te nemen aan de bouw van de stad.We verwachten dat we met de aura van de Republikeinse schat het enthousiasme van “een beter leven creëren” ontbranden om een ​​dekking van een bruisende architecturale esthetiek aan Heshan te presenteren.

Heshan Industrial City Park met uitzicht op foto (foto door Tan Chengwei)

De vijfde plenaire zitting van de dertiende plenaire zitting van het Heshan Municipal Party Committee stelde voor dat het noodzakelijk is om de steden Heshan meer energie te maken en de bouw van de “noord- en zuidsteden” van Shaping Street en de Republiekstad te versnellen.De Republiekstad is zowel het Nancheng -district van Heshan als de industriële stad.Als de belangrijkste positie van de ontwikkeling van Heshan Industrial Economic Development, de eerste typische stad van de provinciale “miljoenen projecten”, de National Comprehensive Strength and Strong Town, richt de Heshan Industrial City (Republiek Town) zich op het creëren van een nieuwe generatie elektronisch Informatie, de productie van high -end apparatuur en de nieuwe materiaalindustrie heeft een groot aantal ondernemingen en talenten aangetrokken en een uniek industrieel voordeel vormen.

In de afgelopen jaren combineerde de industriële stad (Republic Town) met zijn eigen positionering en voordelen en verzamelde zich om de ruimte voor hoog -kwaliteitsontwikkeling uit te breiden om de reële economie, de integratie van de stad en de revitalisering op het platteland als uitgangspunt te versterken .Om te voldoen aan de behoeften van de massa voor vrije tijd en entertainment, om de tekortkomingen van commerciële en residentiële faciliteiten te versnellen, verhoogde Heshan Industrial City (Republic Town) de investeringen in commerciële en residentiële ondersteunende faciliteiten en werk hard aan planning, faciliteiten, industrieën, Openbare diensten, enz. De stedelijke faciliteiten zullen het productieniveau en de integratie van de stad volledig verbeteren. van de stadseconomie.

Volgende

Laten we het eens bekijken met een set foto’s

Dit nieuwe monument in de zuidstad van Heshan

Kil

Bron: Heshan Rong Media Center (Reporter/Fotografie: Li Wenhua) Heshan Industrial City (Correspondent: Feng Yuan)

Oorspronkelijke titel: “Nieuwe bezienswaardigheden in het South Urban District van Heshan!Wanjia Plaza (Commercial Complex) Project legt vandaag de basis!”