Search for:
  • Home/
  • Zakelijk/
  • 39.000 vierkante meter, een ander groot bedrijf staat op het punt te openen!Verzamel deze gids

39.000 vierkante meter, een ander groot bedrijf staat op het punt te openen!Verzamel deze gids

39.000 vierkante meter en meer dan 80 merken, het verzamelen van een verscheidenheid aan formaten zoals catering, detailhandel, onderwijs, training, fitness en entertainment.Hoe u een stap -door -stap cirkel van vrienden kunt krijgen, neem deze reisgids.

Lobo Jiufang, als het Shanghai Lobo Commercial Complex -project, bevindt zich in de oostelijke plot van Shanghai · Libo, met een totaal van 39.000 vierkante meter. .

Shanghai Lobo, met een totale bouwoppervlak van 300.000 vierkante meter, bevindt zich op 379, Hongmeinan Road, Milong Town, Minhang District.

De verslaggever werd geïnformeerd dat Shanghai Lobo momenteel twee parkeerplaatsen heeft, die zich in de percelen van Oost- en West bevinden, die meer dan 1.800 parkeerplaatsen kunnen bieden.Terwijl Lobo Jiufang werd geopend, valt het samen met de “Small Holiday” van de 1 mei.

Parkeerstrategie

Hongmeinan Road Entrance (gelegen op het oostelijke land)

Sla linksaf van Hongmean Road, ga Lobo Avenue binnen, ga naar de ingang van Lobo Jiufang Garage, sla rechtsaf de ondergrondse garage in

De uitgang van het oostelijke land, dat kan worden geïnstrueerd door het ondergrondse park

Momenteel is de ondergrondse parkeerplaats tijdelijk gratis parkeren tijdens kantooruren (10: 00-22: 00).

Toegang van Yimei Road (gelegen in het westen)

Gelegen op nr. 91, Yimei Road, van Yimei Road naar Lobo 1987 Creative Park.(U kunt ook de gangpoort langs de hoofdweg in het creatieve park passeren om de ingang van het East Platform West Pagoda -paradijs binnen te gaan en linksaf de ondergrondse garage in te gaan)

Tollstandaard: 6 yuan/uur

Perifere bus

Binnen 500 meter rond zijn er bus 131, 865, 218, 731, 50, 50, 731, 729, Minhang Road, 156, Minhang Road 20, 180, 720, 867, 867 Road

Het spoor

Rail Transit Line 1 Jinjiang Paradise Station, Lianhua Road Station; Oost -China University of Technology Station op lijn 15 van spoorwegtransit, het wordt aanbevolen om naar de manier te gaan.

Lobo jiufang

Adres: 379 Lane, Hongmean Road

Consultation Tel: 021-64108088

Naast Lobo Jiufang zijn er nog steeds veel goede plekken die de vakantie en feestdagen waard zijn.

Shanghai Lobo is van nature gescheiden van Milonggang, verdeeld in twee percelen, Oost en West.In het oostelijke plot, naast Lobo Jiufang Commercial Complex, omvat het ook faciliteiten zoals tuinstijl met een enkele familie, hoofdkantoor, standaard kantoorgebouwen met een hoog opzetten, commerciële districten, huurwoningen, parkgroene ruimte.

Onder hen is de 30.000 vierkante meter Lobo Park, met Lipo Avenue als de middelste as, verdeeld in twee kanten van het noorden en zuiden.Er is een huisdierparadijs aan de noordkant, dat draait om het concept van vriendschapsvriendschap om een ​​brede wereld van harige kinderen te creëren.(Klik om het vorige rapport te zien. 看 Minhang bouwde een nieuw park van 30.000 vierkante meter, dat nu is geopend …)

Het westerse land werd omgezet in een mode -innovatiepark, waaronder de Lobo Beer Experience Hall en de show.(Klik om te zien dat een 60 -meter -schoorsteen te zien is op het HUimin Viaduct, Libo is er! Ga, verken de geheim →) Burgers die naar Lobo Jiufang gaan, misschien willen op internet gaan!