Search for:
  • Home/
  • Eten/
  • 2024 China (Hangzhou) Food and E -Comperce Expo en Private Domain Regiment Congress geopend

2024 China (Hangzhou) Food and E -Comperce Expo en Private Domain Regiment Congress geopend

China News Service, Zhejiang News, 25 april (Jin Jinyan) op de 24e, de 2024 China (Hangzhou) Food and E -Comperce Expo en Private Land Leader Conference geopend in het Hangzhou International Expo Center.Het thema van deze conferentie is “Vochten met ‘Food’ en Common Chain”. Zakelijke kans.
De China (Hangzhou) Food E -Commerce Expo uit China (Hangzhou) en de hoofd van de privé -domeinbeweging openden.Foto van het provinciale ministerie van Handel van Zhejiang
Volgens de persoon die verantwoordelijk is voor het e -commerce -ministerie van het provinciale ministerie van Handel van Zhejiang, brengt de eerste China Food and E -Commerce Expo veel uitstekende ondernemingen en bedrijven in de voedingsindustrie samen, evenals leiders van sommige provincies en gemeentelijke Overheidsdiensten in China.
Het is gemeld dat er vier tentoonstellingshallen zijn in deze conferentie, die lokale specialiteitsthemahallen zijn, Zhejiang Jun Wealth Theme Museum, Internet Red Explosive Museum en het beroemde merkmuseum.Tegelijkertijd passeerde de conferentie de zeven forums, de top tien promotie en de MCN -institutionalist die aanmeldt om de “integratie van productie en uitzending” te bevorderen.
Liang Zhiliang, een tweede inspecteur op het provinciale ministerie van Handel van Zhejiang, verklaarde in de openingstoespraak dat de digitale industrie als een belangrijke economische pijler van de provincie Zhejiang de afgelopen jaren snel heeft ontwikkeld. Injecteerde een sterke drijvende kracht in economische groei.Zhejiang heeft veel e -commerceplatforms en e -commerce instellingen verzameld en heeft een groot aantal e -commerce operatietalenten en ervaring gepresenteerd. Industrie, zodat burgers beter kunnen genieten van de ontwikkeling van e -commerce -ontwikkeling.
Veel lokale overheden hebben deelgenomen aan de tentoonstelling en hebben meer blootstellingskansen gegeven voor lokale voedselmerken.
In Zhejiang’s Common Wealth Theme Museum, Landmark Specialty Food Display van 26 provincies en zes eiland provincies uit de bergachtige districten van de provincie Zhejiang, voor MCN -instellingen, ankers en gemeenschapsleiders uit het hele land om de karakteristieke cuisine van Zhejiang te ervaren.
Meatan is een speciale snack in Fujian en Cangnan, Fujian en Wenzhou.Lin Shangda, de persoon die de leiding heeft over Wenzhou alum Dada Katan, introduceerde ’s ochtends meer dan 100 WeChat. “.
In de lokale specialiteitsthema, opende het tentoonstellingsgebied van de provincies en gemeentelijke regeringen in het hele land een speciale tentoonstellingsruimte. land uit het hele land.
Het is gemeld dat lokale overheden uit Shanxi, Yunnan, Heilongjiang en andere lokale overheden een speciale promotievergadering zullen houden om de ontwikkeling van lokaal speciaal voedsel en industrie te tonen en investeringen in de e -commerce -industrie uit te voeren.(over)
Rapport/feedback